Foreldremøte 3b – våren 2013 Oppmøte:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
Advertisements

ABC FOR KLASSEKONTAKTER
FAU Berger Skole Barbro Nordland Johannessen, FAU leder
Foreldremøte 1.trinn ELLINGSRUDÅSEN skole
Foreldrekontakter Ved arbeidsutvalget i FAU Utarbeidet av Arly Hauge Presenteres onsdag av Birgitte Engestøl.
Bli kjent dag ved Korsgård skole – onsdag 4.juni 2014
Motivasjon og begeistring. Foreldre er viktige i skolen
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Velkommen til foreldremøte for neste års første trinn
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
FAU Møte 3. september 2013 Velkommen Registrering ved døren.
FAU – Møte 8. januar 2013 Marienlyst skole
AKS Foreldreinformasjon
Velkommen til Varden skole
KLASSEKONTAKT JEG ?? Ta utfordringen !!! Det skal velges to klassekontakter fra hver klasse. Den ene har ansvaret for å organisere natteravning blant foresatte.
FOTBALL – GUTTER ÅSVANG FORELDREMØTE Sportslig status : Treninger vinteren 2009 Spillersamtaler Holdninger Treningsplan etter påske.
Hjem-skole-samarbeid Rollemodeller Engasjement
Velkommen til Godlia skole Skolestart Skolens visjon: "Et trygt sted å være og et godt sted å lære"
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE
Skolens verdisyn Elevsyn Lærings- syn Foreldre-samarbeid
Møte med klassekontaktene
Myra skole – foreldremøter Høsten 2011 Informasjon
Lyshovden Oppveksttun!
FORELDREMØTE 1. KLASSE 23. SEPTEMBER 2014.
Velkommen til foreldremøte på SFO
LEKE,LÆRE,LE – sammen gjør vi det! Visjon Røyslimoen skole 2013.
FORELDREMØTE 1. KLASSE 11. MARS 2015.
Velkommen til førskoledag
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Arbeidsplan for 7. Trinn Hva vi ønsker å gjøre for elevene:
Velkommen til 1.trinn foreldremøte bmt.
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Foreldremøte Iglemyr skole 02. Februar 2016 Christian Asserson, Leder FAU.
Kjære foreldre! Foreldreinvolvering og et godt samarbeide mellom hjem og skole fører til: ”Bedre læringsutbytte, bedre selvregulering, bedre trivsel, færre.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2010.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2011.
FAU Oppstart God oppstart på trinnene – vi er godt i gang Kompetansehevingsdager for personalet -kompetanse for mangfold -foredrag om utfordrende.
Foreldremøte 2B Tirsdag 8.september. Timeplan 2.klasse MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag NorskGymMatteNorskMatte/Norsk FellessamlingEngelskMatteNorskKogH/Samfunn.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
Foreldremøte Kvernevik skole September NY ORGANISERING AV SKOLEDAGEN Ny organisering av skoledagen Inneværende skoleår prøver vi ut ny organisering.
Foreldremøte klasse xx FAU ved Bøler skole Osloskolen FAU Bøler skole.
Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Velkommen til innskriving ved Isfjorden skole
Bli med! Barn.
Utruste til et godt liv gjennom trygghet, kunnskap og humør
Mål for skoleåret – «indremedisin»
Velkommen til foreldremøte på 4.trinn høsten 2017
Foreldremøte i 2A Tirsdag, 30. mai 2017.
Rykkinn skole September 2017
Velkommen til foreldremøte SFO
Velkommen til foreldremøte!
Teinå skoles hjemmeside.
ELEVENES ARBEIDSMILJØ
STALSBERG skole Foreldremøte 2. juni 2015.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til Heggedal skole
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ 3.TRINN
Velkommen til Madlamark sfo
Sosial kompetanse og psykisk helse.
Foreldremøte høst september.
Referat Foreldremøte høst 3.trinn
  Foreldremøte 1D 05.September 2018.
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Velkommen til foreldremøte
Foreldremøte SFO høsten 2019
Hva er en foreldrekontakt?
Velkommen til Foreldremøte – 7.trinn
Utskrift av presentasjonen:

Foreldremøte 3b – våren 2013 Oppmøte: Tilstede: Foresatte til Safyan, Synne, Nicolai, Alae, Rebekka, Era, Emilie, Hazar, Casper, Sandra Meldt forfall: Foresatte til Christer, Marcus, Benjamin Ikke møtt: Foresatte til Martine, Dea, Lillian, Sundus, Emma, Roksana, Prince, Arian Saker: Sykle til skolen: I utgangspunktet fraråder FAU/skolen elevene å sykle på dette trinnet. Hvis foreldrene likevel ønsker å la barna sykle, må de ta ansvar for trafikkopplæring/sikkerhet selv. Noen elever sykler med eldre søsken eller voksne. Kartleggingsprøver: Hefte med informasjon er sendt hjem i postpermen. Kartleggingsprøve i engelsk er avsluttet. Resultatet er drøftet på foreldresamtaler.Vi gjennomfører kartleggingsprøver i leseferdigheter og tallforståelse i disse dager. Resultatet vil bli sendt hjem når det er klart. Sjakk: Turnering på Klyve skole lørdag 13.04 kl.11-16. (Oppmøte 10.30) Klassen har 9 påmeldte deltakere. Søknad om elevpermisjon: Søknadsskjema ligger på skolens hjemmeside under fanen «skolen». Kan også fåes ved å kontakte Bente eller kontoret. Søknad må sendes 3 uker før og det må foreligge en plan for opplæring under fraværsperioden. Natteravn: FAU v/Vjosa (mor til Era) informerte om natteravnordningen. Foreldrene i klassen var villige til å være med å bidra til et tryggere lokalmiljø for sine barn! Klassemiljøtiltak: Klassekontaktene v/Line (mor til Emilie) spurte foreldrene om tips/ønsker. Vi ble enige om to arrangementer dette halvåret. Først SSS (=Sjakk, spill og skoleboller) og sommeravslutning i nærmiljøet m/rebusløp og felles matbuffet. Valg FAU: Kurt (far til Rebekka) fortsetter i FAU, mens Knut Georg (far til Casper) ble valgt til ny vararepresentant. Klassekontaktene Line (mor til Emilie) og Kamilla (mor til Sandra) sitter ett år til. Leksegrupper: På grunn av nedbemanning av personalet på SFO ble det ny organisering av leksetilbudet fra påske. De som ikke har SFO har fortsatt leksegruppe mandag/tirsdag etter skoletid, mens de som går på SFO kan gjøre lekser fra 15.30-16.00 mandag til torsdag. Alle måtte melde seg på fra nytt av. Det var få som meldte seg på innen fristen. De som melder seg på i etterkant, må vente i 2 uker før de kan starte.

Gallery walking: Det hang 5 plakater med ulike problemstillinger (Etter forslag fra foreldrene) i gangen. Foreldrene ble delt i grupper og hadde uformelle samtaler om temaene. Dette er et sammendrag av foreldrenes felles holdninger: Hvorfor er det viktig med gode lekserutiner? (-og kan du gi noen gode tips til de andre?) Viktig at foreldrene følger med på utviklingen til ungene sine. Leksene bør gjøres tidlig. Må deles opp, litt hver dag. Kan lage egne «leksesjekker» hjemme ut fra måla på planen. Hvorfor er det viktig med felles rutiner/holdninger når det gjelder bursdagsinvitasjoner?(-og hva bør være makspris på gavene?) Man bør invitere alle jenter/gutter. Makspris 100/150? Ingen skal føle seg utenfor. Foreldre må ha gode holdninger og ha respekt for at barn er forskjellige. Hvis noen ikke kan spise enkelte matvarer, f.eks svin, må foreldrene si fra på forhånd til de som skal arrangere bursdag. Si også fra om du ikke kommer! Hvorfor er det viktig at foreldrene følger med på barnas spillvaner?(-og hva er gode spill?/hva med aldersgrense?) Aldersgrense SKAL følges. Spill blir tatt med i lek, barna gjenspeiler seg i spillet. Voksne må begrense barnas spilletid. Bruk pedagogiske spill (Red anm….bruk klassens hjemmeside på Klyve skole!) Hvorfor er det viktig at foreldrene legger til rette for at elevene besøker hverandre?(-og når går vi på besøk?) Viktig for å skape et godt sosialt nettverk. Kommunikasjon mellom foreldrene øker, lettere å si fra om det er noe. Men lekser først, så besøk! Hvordan kan foreldrene være med å styrke det sosiale miljøet i klassen? (-hvorfor er det viktig å snakke positivt om skolen, og hva sier man når man hører noe negativt om andre elever?) Foreldre og skolen må samarbeide. Må snakke positivt om skolen, læring og andre kulturer. Foreldrene må være med å på arrangere sosiale aktiviteter. Takk for et fint møte! Ref: Bente, 99039644