Dette er en PowerPoint-presentasjon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Hvordan bruke en videokanon
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Oppdatering for Java. Java Update er viktig å laste ned på din PC. Når du bruker nettbank, logger du deg inn med JavaID. Når du får Java oppdateringer.
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Manual for skoleavis i 6. klasse
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Gå inn på denne internettadressen:
Opplæring: Skrivere Sikker utskrift BF2 DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenOpprettet Runar WalderhaugTilpasset.
Opplæring: Digital Diktering
Dette er en automatisk presentasjon
Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Bildebehandling i Paint
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Funksjoner og Innstillinger i
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Windows 7 - Oppgraderingskurs
I henhold til ny lovgivning må vi informere om bruk av informasjonskapsler (cookies)
Innstillinger for Cerum Web Save i Windows Vista.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Hva gjør du nå? Interaktiv presentasjon
Interaktiv presentasjon - spam
Bruksanvisning for innsetting av logo
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Denne slide fungerer sånn:
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Dette er en PowerPoint-presentasjon Dette er en PowerPoint-presentasjon. For å få frem neste bilde kan du trykke på ”Page Down” på tastaturet ditt. Om du vil ett bilde tilbake gjør du det ved å trykke på ”Page Up” Begge tastene finner du rett over piltastene på tastaturet ditt.

Denne bruksanvisningen er laget for Windows 2000, og vil hjelpe deg å slette spor etter deg på maskinen, slik at andre ikke får vite at du surfer på NM.  Lykke til!

Klikk på startknappen, velg Innstillinger og Kontrollpanel. Velg Alternativer for Internett.

Klikk på Slett informasjonskapsler. Klikk OK. Klikk på Slett filer. Merk av for Slett alt frakoblet innhold. Klikk OK. Klikk Slett logg. Klikk ja.

Klikk Innhold. Klikk Autofullfør. Fjern alle hakene på Bruk Autofullfør for…

Slik. Klikk Tilbakestill skjemaer. Klikk OK. Klikk Fjern passord. Klikk OK.

Klikk OK. Klikk OK.

Høyreklikk på en ledig plass på oppgavelinjen helt nederst på skjermen, velg egenskaper, klikk med venstre musetast. Oppgavelinje Klikk der jeg har tegnet en sirkel, der det er bare grått. Velg Avansert i boksen du får opp Klikk slett. Klikk OK.

Da tror jeg vi har fått med alt Da tror jeg vi har fått med alt. Nå skal det ikke være igjen så mange spor på maskinen etter hvor du har vært. Lykke til!