Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding, og klikk Spill av. 3.Klikk Flere alternativer(...) og velg ett av alternativene, for eksempel: • Åpne element i Outlook gir mer informasjon om samtalen. • Slett element sletter talemeldingen fra Lync. • Start en videosamtale med kontakten. • Merk element som lest • Ring kontakten. • Se kontaktkortet 4.Du kan også klikke Vis mer i Outlook for å åpne meldingen for talemeldinger for mer informasjon. Hurtigreferanse for tale Konfigurere lydenheten Før du skal bruke Lync til å ringe til noen eller delta på en konferanse, må du konfigurere lydenheten og kontrollere kvaliteten. Du kan bruke mikrofonen og høyttalerne på datamaskinen, eller du kan koble til hodetelefoner. 1.Klikk Velg primærenhet nederst til venstre i Lync, og klikk deretter Innstillinger for lydenhet 2. Velg enhet fra Lyd enhet-menyen, og juster høyttaler- og mikrofon volum. Foreta et anrop Foreta en Lync-samtale (datamaskinlyd) 1.Hold markøren over bildet til en kontakt. 2.Klikk telefonknappen for å ringe kontakten ved hjelp av Lync, eller klikk pilen ved siden av telefonknappen og velg et nummer. Ringe ved hjelp av det numeriske tastaturet 1.Klikk kategorien Telefon i Lync. 2.Klikk tallene på det numeriske tastaturet, eller skriv inn nummeret i søkeboksen, og klikk deretter Ring. Lync ringer nummeret som på en vanlig telefon. Lyd KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012 Microsoft. Med enerett. Hurtigreferanse for Lync 2013 Bruke lydanropskontrollene Hold markøren over telefon-/mikrofonknappen for å få tilgang til kontrollene: • Hvis du vil sette samtalen på vent, klikker du Sett samtale på vent. • Klikk Demp hvis du vil dempe lyden. • Hvis du vil sende samtalen til et annet nummer, klikker du kategorien Øverfør samtale og velger et av numrene. • Hvis du vil legge på, klikker du telefonknappen i samtalevinduet.

2 Besvare et anrop 1.Når noen ringer til deg, dukker det opp et varsel på skjermen. 2.Klikk hvor som helst i bildeområdet for å besvare anropet. 3.Klikk Ignorer hvis du vil avvise samtalen og sende den til telefonsvareren. 4.Klikk Alternativer hvis du vil foreta andre handlinger: • Send samtalen til telefonsvareren. • Svar med direktemelding i stedet for lyd. • Sett til Ikke forstyrr for å avvise anropet og unngå andre anrop. • Hvis du vil omdirigerer anropet til et annet nummer, klikker du nummeret. 1.I samtalevinduet holder du markøren over personknappen og klikker Inviter flere personer. 2.Velg inviterte fra vinduet Inviter etter navn eller telefonnummer, og klikk OK. 3.De nye inviterte mottar en popup-invitasjon for å bli med i samtalen. Starte en telefonkonferanse 1.Merk flere kontakter ved å holde CTRL-tasten og klikke navnene. 2.Høyreklikk utvalget, og klikk deretter Start en telefonkonferanse. 3.Velg hvordan du vil starte telefonkonferansen ved å klikke Lync-samtale eller et av numrene. Legge til lyd i en direktemeldingssamtale Hold markøren over telefonknappen i direktemeldingsvinduet, og velg et av numrene. Du har alternativer som arbeid, mobil eller privat (hvis publisert) for kontakten. Du kan også klikke Nytt nummer og skrive inn er nummer å ringe. Invitere flere personer til en samtale


Laste ned ppt "Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google