Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Advertisements

BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev.
ROLLEN SOM TILRETTELEGGER
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
Velkommen til informasjonsmøte om treningsleir i Polen Gniewino, Polen (Ellen) Hotel Mistral (Ellen) Program (Ingunn/Tollis/Merethe) Reise/transport (Trond)
Bonde i medgang og motgang. Kleiva Halle Arnes Distriktsleder HMS Nord Norge. 1.
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
Foreldremøte Skjoldar G12 Onsdag 7.april 2016 Trenere: Paul Fuglestein og Åsmund Børretzen Lagleder: Jan Olav Landa.
Stjørdals-Blink Fotball Informasjon Krav og forventninger.
Oppsartsmøte Byåsen IL. ALLSIDIG TRENING, HVA ER DET? Finnes ingen regler Treningen i seg selv er lite forutsigbar Må være motiverende og utfordrende.
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Sportsklubben Herd Foreldreinformasjon. Sportsklubben Herd  Herd Fotball & Herd Idrettskole  Skolekretsene Åse og Lerstad  Største fotballgruppe mellom.
Kick Off Sandnes Talent Veien til Bring 2016 Jenter 2000 Sandnes Hallen
Livsmot og livsmestring -Kunnskap om sunnhet som grunnlag – Martha Bjelland Bø – Sagavoll folkehøgskole.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
 Presentasjon av trenarar/støtteapparat rundt laget  STIL Fotball sine verdiar  Kvalitetsklubb  Organiseringa av tilbodet vårt (treningstider, kamp)
Blokkhaugen skole FAU Foreldrenes arbeidsutvalg. Årshjul Valgprosess Sette opp ulike arbeidsgrupper Skoleballet er hovedfokus Temakveld/ dag.
Foreldremøte Skiglede og mestring. Agenda 2 Diverse info om sesongen 2015/2016 Informasjon ved hovedtrener Einar Marius Målog målsetting for.
Markedsføring av turOrientering Trond Cato Martinsen, Konnerud IL.
BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
Velkommen til foreldremøte 2.trinn Onsdag 30. september 2015.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Foreldremøte J04 september 2016 Agenda for møte Presentasjon av trenerteam Mål for sesongen sportslig og sosialt.
Hasle-Løren skal utvikle og produsere gode fotballspillere som både tar og ønsker å ta selvstendige valg! Aktivitet: Som 15-åring trener man 3 ganger i.
Fair Play Hjemmekampen – Velkommen!
En introduksjon.
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
ELEVUNDERSØKELSEN Høsten 2016.
Øhil fotball [Barnefotballen]
Kjære foreldre! Foreldreinvolvering og et godt samarbeide mellom hjem og skole fører til: ”Bedre læringsutbytte, bedre selvregulering, bedre trivsel, færre.
Skedsmo FK Jentesamling 1. juni
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Hasle-Løren IL Fotball- G19 Juniorfotballen
Foreldremøte, 1. trinn Juni 2017.
Informasjon til FAU
Klubben for alle.
Oppstart 2010-kullet Harald Kallevik
FORELDREVETTREGLER Respekter klubbens arbeid. Det er frivillig å være medlem av Oppegård IL , men er du med følger du vårt verdigrunnlag : «OI – der.
Familieråd En for alle, alle for en
Mal/info foreldremøte
Spiller-/foreldremøte høst
MJØSSKI
Nulltoleranse mot mobbing - nytt regelverk om skolemiljø
Møte for foresatte 10.trinn
- sammen for en bedre skole!
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
Lillehammer Skiklub Alpint
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Kapittel 46 Utviklingssamtale.
Trenerrollen i UllKisa
- eksempel fra KROPPSVØING
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Lekser.
Den matematiske samtalen
Matematikk på ungdomstrinnet
Velkommen – presentasjon av deg selv
Spiller-/foreldremøte høst
Fair Play Hjemmekampen – Velkommen!
Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til foreldremøte
R A U S H E T Gjennomføring av workshop (1)
Fysisk og psykisk helse
Når du blir «pusha» til å gjøre noe du egentlig ikke vil…
Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
Nulltoleranse mot mobbing - nytt regelverk om skolemiljø
Foreldremøte 9.klasse
Utskrift av presentasjonen:

Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin Geilo IL alpingruppa er drevet med innsats fra foreldrene og foresatte. Vi er helt avhengig av ditt positive engasjement i klubbens aktiviteter. Her kan du lese hva som forventes av deg som foreldre eller foresatt til barn eller ungdom i alpingruppa. Du har ansvar for å sette deg inn i hva som kreves for å drive alpin idrett Du har ansvar for eget barn under trening og renn.  Du kan også finne nyttige råd inne på Olympiatoppen: http://www.olympiatoppen.no/fagomraader/ungeutovere/fagstoff/media41142.medi a

Engasjement Delta i alpingruppens aktiviteter med positivt engasjement på barnas premisser. Husk at ditt barn deltar for å glede seg selv – ikke deg! Vær positiv i medgang og motgang, frem snakk istedenfor baksnakk. Motiver barn til deltakelse, ikke tving dem! Barn trenger voksenkontakt og setter pris på at du er sammen med dem. Støtt og oppmuntre alle barna som deltar – ikke bare egne barn Være positiv i både medgang og motgang Barn lærer best gjennom praksis og eksempler. Verdsett barnas mestring. Mestringsbehovet til barna er grenseløst! Ha respekt for barnas rettigheter, integritet og menneskeverd - hvert barn er unikt og fortjener din respekt. Sørg for at barnet ditt har riktig og fornuftig utstyr. Vær kritisk til aktører som driver unødig kjøpepress på barna. Fortell ditt barn at aktivitet og idrett skal skje etter regler/ene og fortell dem hvordan de skal løse og takle konflikter. Respektere trenerens autoritet når det gjelder gjennomføringen av treningene, treneren er treneren. Respekter funksjonærenes avgjørelse. Si ifra til den det gjelder, hvis du mener andre går over streken. Si ifra dersom du opplever mobbing og trakassering.

Trening Hjelp til med rigging av treningsutstyr før og etter trening Skli løype ved behov Sørg for at eget barn møter i god tid til trening Foreldre til de yngste løperne bør være i bakken fram til barna føler seg trygge

Renn og samlinger Meld på egent barn til renn, via https://minidrett.nif.no/ Dere velger klubben betaler! Foreldrene bør være med på de fleste renn og noen samlinger for å bidra til samhold og utvikle det sosiale aspektet i alpingruppa. I tillegg til alpingruppa sitt eget opplegg oppfordrer vi også til å bli med på samlinger med Hallinglaget og Buskerud skikrets. Vi ønsker at foreldre: Bistå oppmann i planlegging og gjennomføring av private samlinger, herunder også å delta på samlinger som en ressurs for gruppen ut fra forutsetninger. Alle foreldre som deltar på en samling har et ansvar bistå trenerne i praktiske oppgaver underveis delegert etter evner og kompetanse generelt bidra til at samlingen blir vellykket på alle måter

Samarbeid Støtt treneren og den jobben han/hun gjør. Foreldre skal sammen med løper holde trener orientert om hvilket omfang av treningstilbudet man ønsker å delta på Vær lojal til, og bidra til  oppfølging og gjennomføring av foreldremøtets beslutninger Delta på fellesoppgaver som gruppen blir pålagt gjennom Geilo IL Alpingruppa. Delta på dugnader som alpingruppa er pålagt av Geilo IL, Skarverennet, Voss- Geilo og bruksalg.