Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev."— Utskrift av presentasjonen:

1 BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev. trenere) velger det omfanget som passer. 8 år og yngre 9 år10 år11 år Pre-TL (12 år) TLHL Barmark mai-juni00001/uke2/uke Barmark aug-sep0001/uke 2/uke3/uke Barmark okt-nov/des01/uke 2/uke 3/uke Samlingsdøgn barmark0022468 Barmarkstester0000124 Samlingsdøgn på ski261015254050 Skitrening2/uke 3/uke Skievalueringer*0012222 Renn m/trener(e)35510 2030 Sosialt**2-3 44444 * Detaljert evaluering av individuelle utøveres skiferdigheter. Disse deles kun med utøverens foresatte. **Inkluderer gjerne kick off, pizzakveld(er) etter skitrening og sesongavslutning. Kilde: BSK Alpint sportsplan 2012-2016

2 BSK Alpint sin filosofi Utarbeidet for å sikre at BSK Alpint møter sine mål: –Trening for barn og ungdom på alle nivåer –Attraktiv for de som ønsker å satse på alpin –Skal utvikle løpere som er blant landets beste i alle aldersklasser over 12 år –Attraktivt for dyktige trenere –Sunt og godt miljø hvor løpere, foreldre og trenere trives og ønsker å bruke fritiden sin Det forventes ikke at utøvere deltar på alle treninger eller samlinger, eller at de kjører alle renn med trener tilstede –Foreldre oppfordres til å ha dialog med trenerne om omfanget av eget barns deltagelse –BSK oppfordrer utøvere til å være aktiv i mer enn én idrett –BSK oppfordrer utøvere til å velge alpint som sin prioriterte idrett ved overgang til TL (13 år). Vi ønsker samtidig at utøvere fortsetter å delta i mer enn én idrett, spesielt sommerhalvåret. Velfungerende grupper er nøkkelen til suksess –Det skal være gøy å kjøre på ski. Utøvere som har det gøy på ski, kjører mer på ski, og blir igjen bedre på ski. –Alle skal føle seg velkommen i gruppa, uavhengig av ferdighetsnivå og omfang på deltagelse på samlinger og renn Integrasjon mellom grupper er kritisk for å lykkes med tilbudet totalt sett –Felles treningssamlinger inspirerer og motiverer utøvere Kilde: BSK Alpint sportsplan 2012-2016

3 Progresjon i antall samlingsdøgn på ski Perioden mai til desember Kilde: BSK Alpint sportsplan 2012-2016

4 Progresjon i antall renn med trener tilstede Kilde: BSK Alpint sportsplan 2012-2016


Laste ned ppt "BSK Alpint sitt treningstilbud BSK Alpint forventer ikke at utøvere stiller på alle treninger eller samlinger, men at de i samråd med foreldre (og ev."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google