Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mal/info foreldremøte

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mal/info foreldremøte"— Utskrift av presentasjonen:

1 Mal/info foreldremøte
Stathelle Fotball Mal/info foreldremøte

2 Info Denne presentasjonen inneholder informasjon som bør være med på alle foreldremøter Foreldremøte planlegges av lagleder i samarbeid med trener(e) Foreldregruppe bistår på foreldremøter Det skal minimum avholdes ett foreldremøte hvert år (anbefales før sesongstart) frem til og med G14 Tema som være med er presentert på de neste sidene delt inn etter aldersgruppe Notat

3 Barnefotball Status og oppsummering av hva som har skjedd siden sist
Trening Seriespill Turneringer Sportsplan. Vise hvor den ligger på nettet. Ta opp tema som er aktuelle for laget. Oppfordre foreldre til å gjøre seg kjent med sportsplan. Fair play Plan fremover Sosiale aktiviteter Dugnader Forsikringer, mulighet for utvidet forsikring Klubbhåndbok. Vise hvor den ligger på nettet. Ta opp tema som er aktuelle for laget. Holdninger Foreldrevett Kommunikasjon (epost/lukket facebook grupper)

4 Ungdomsfotball Status og oppsummering av hva som har skjedd siden sist
Trening Seriespill Turneringer Overgangen barnefotball -> ungdomsfotball Sportsplan. Vise hvor den ligger på nettet. Ta opp tema som er aktuelle for laget (eks differensiering i trening og på kamp). Oppfordre foreldre til å gjøre seg kjent med sportsplan. Fair play Plan fremover Sosiale aktiviteter Dugnader Forsikringer, mulighet for utvidet forsikring Klubbhåndbok. Vise hvor den ligger på nettet. Ta opp tema som er aktuelle for laget. Foreldrevett Holdninger Kommunikasjon (epost/lukket facebook grupper)


Laste ned ppt "Mal/info foreldremøte"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google