Hei, jeg heter Alva! Mitt navn er Alva Svenhard og jeg går I sjetteklasse på Os skole I Halden sentrum og er elevrådsformann. Dette er slik skolen min.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Teknologi i klasserommet
Advertisements

Hva slags spørsmål skal man stille på hvilke nivåer?
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Mat, måltider og følelser
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
AP - Arbeidsplan Vi jobber med arbeidsplanen nesten hver dag.
Synger du sammen med meg
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Oppgave i nettkommunikasjon Samarbeid mellom HiHm og HVe.
Line Nybakk Akerholt Astrofysisk bibliotek Erfaringer med kvalitative intervjuer.
Torsdag 14. juni 2012.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 10 På treningssenteret.
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
Tordivelen flyr i skumringen
Navn på FIRMa eller produkt HER SNAKKER DERE LITT OM DERE SELV. PKT 1 I LISTEN.
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
Livsstilsending - uke 5 -
Til elevene Hei! Du begynner nå på en prosess der du skal foreta et valg av utdanning som vil påvirke ditt fremtidige yrkesliv. Mulighetene er mange, og.
Kapittel 20 Å reise kollektivt Kjører du kollektivt?
Brukerundersøkelse i barnehage Rælingen kommune Februar-mars 2016 Overordnet rapport for Petrine barnehage.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer Kapittel 10 oppgave i.
ToFs rolle og posisjon overfor høyere utdanning Egil Olsen Naturfagsenteret Nettverkssamling ToF 4/
Livsstilsendring Uke 6. Fra handling til reaksjon Hendelse Tanke Følelse Valg reaksjon.
Hvordan skal vi gjennom fokus på læringsmål og elevvurdering skape et økt utbytte for den enkelte elev? Læringssamtalen Hvordan skal vi gjennom fokus på.
Uke Norsk: Jeg kan skrive beskjeder med mottaker, avsender og et tydelig budskap. Matte: Jeg vet hva sirkellinje, diameter, radius og sentrum.
Drama som læring Noen tips til aktiviteter. Samvittighetens røster En elev personaliserer personen som har et dilemma, et problem eller etisk utfordring.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Velkommen til foreldremøte
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Individuell Automagisk Tilbakemelding (av skriftlig eksamen)
Fevik En tur til Fevik.
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Livsstilsendring Uke 6.
Julekalender 2014 En meningsfull julekalender
Roller og forventninger
Tilbakemeldinger fra deltakere på
JELØY MENIGHET HVA ER VI SKAPT TIL Å VÆRE HVA ER VI SKAPT TIL Å GJØRE.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
2. Melissa, Petter og Cindy
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Anita forteller (FORSIDE) om søndagsskolen og de sinte mennene.
Studentenes skriveprosess – må hodet alltid bli så «tungt og tomt»?
Undersøkelse blant synshemmede For Norges Blindeforbund
Fremtid Hva tror der jenta drømmer om? Hvis det er noe som kan skje snart, hva tror dere hun drømmer om da? Hvis det er noe som skal skje i fremtiden,
Emilios jobb som assistent
Kapittel 29 Melissa på norskkurs
Livsstilsendring Uke 6.
Nett og kommunikasjon Flere studenter på utveksling
Å se andre innenfra og seg selv utenfra
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Markedsdagene i Bogstadveien
Hvordan lærer vi best? Kurs 4
Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.
Utskrift av presentasjonen:

Hei, jeg heter Alva! Mitt navn er Alva Svenhard og jeg går I sjetteklasse på Os skole I Halden sentrum og er elevrådsformann. Dette er slik skolen min ser ut. Skolen min har nylig nådd hundre år. Os skole er en sentrum og mottakskole. Halden kommune er på Robek-lista.

DET HAR Nylig vært en valgkamp om elevrådsformann på Os skole. Os skole hadde nylig en valgkamp hvor vi skulle velge elevrådsformann og de som stilte til valg skulle fremføre en tale for alle elevene på skolen. Jeg fremførte min tale som hovedsakelig handlet om frukt. Mange sa at de stemte på meg fordi de syntes frukt var en god ide. Siden Os er en sentrumsskole med en del sosiale utfordringer har vi en del elever som ikke har det så bra økonomisk hjemme, og som kunne trenge litt frukt i hverdagen sin, om så bare en gang i uka. Derfor ble jeg veldig glad når så mange var interessert i å ha frukt en gang i uka. Dette førte til at jeg vant valget. Jeg fikk høre om RØRE prosjektet og tenkte at dette kunne være en god mulighet for meg og skolen min til og få frukt.

Fra kultur til sunn mat Os skole har vært veldig flinke til å gi kulturtilbud til de elevene som ikke får oppleve så mye på fritiden, for eksempel "flere farger" Vi har nå tenkt at vi også kan starte med å jobbe med sunn og god mat.

Min søknad til RØRE prosjektet: Søknaden min til RØRE prosjektet skrev jeg for å få frukt til skolen min en gang i uka. Jeg gjør dette for at noen a Norges elever skal få frukt på skolen, så de får noe sunt og spise i hverdagen deres. Med deres støtte kan vi få det til som et prøveprosjekt fra Januar til Juni 2018.

Hva får dere av å gi skolen min og meg pengene? Dere kan ta bilder på os skole som dere kan reklamere med. Vi kan fortelle hvor bra vårt samarbeid har gått. Jeg kan også snakke for dere angående vårt prosjekt.

Praktiske løsninger: Dere lurer kanskje på hvordan vi har tenkt til å få frukten fra hvis vi får pengene: På skolefrukt.no koster 1 frukt 3 kr, så vi tenkte en frukt pr elev i uka. Ordenselevene kan bli inne i et friminutt og kutte opp frukt eller så kan mat og helse gruppene gjøre det hvis de har tid. Siden skolen aldri har samme elevantall så ber vi om 5 000 kr ekstra i tilfelle elevantallet øker. Det kan godt vare fra Januar til Juni 2018. Alt i alt ber vi da om 30 000 kr til frukt.      

Grunnen til og starte så smått Grunnen til at jeg ville starte så smått er fordi jeg synes det er viktig og ta skritt for skritt. Skolen min har ikke hatt frukt før, så dette er en ny ting. Derfor begynner vi i det lille og får heller bygge på hvis det blir veldig populært.

Prøveprosjekt. Dette trenger ikke å være permanent, men bare et prøveprosjekt fra Januar til Juni 2018. Etter sommerferien vil jeg gå av som elevrådsleder, siden vi velger ny hvert år.

Takk for meg! Takk for at dere hørte på meg og gav meg en sjanse. Håper på et positivt svar.

                   Spørsmål?