Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fremtid Hva tror der jenta drømmer om? Hvis det er noe som kan skje snart, hva tror dere hun drømmer om da? Hvis det er noe som skal skje i fremtiden,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fremtid Hva tror der jenta drømmer om? Hvis det er noe som kan skje snart, hva tror dere hun drømmer om da? Hvis det er noe som skal skje i fremtiden,"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Fremtid Hva tror der jenta drømmer om? Hvis det er noe som kan skje snart, hva tror dere hun drømmer om da? Hvis det er noe som skal skje i fremtiden, hva tror dere det er hun drømmer om da?

3 Fremtid Hva drømmer du om å bli når du blir voksen?
Har du alltid hatt samme drømmen? Hva drømte du om før?

4 Fremtid Er det mange som har drømt om å bli brannmann?
Hva er vanlige yrker som man drømmer om å bli når man er barn? Hvorfor disse?

5 Fremtid Hva drømmer du om på lang sikt? Hvordan drømmer du om å ha det når du blir voksen?

6 Fremtid Hva drømmer du om på lang sikt? Er det noe du drømmer om å gjøre når du blir eldre?

7 Fremtid Hva ønsker små barn seg? Når begynner vi å bli opptatt av penger? Hvorfor er vi opptatt av penger? Hvor viktig er penger for deg? Hva er viktigere enn penger for deg?

8 Fremtid Hva tror dere denne jenta drømmer om?

9 Fremtid Hva er forskjellen på drømmer og planer? Kan det være det samme? Er drømmene unyttige? Er planene unyttige? Hvilke planer har du? Hvordan bør en god plan være?

10 Fremtid Hvordan tror dere framtiden blir?

11 Fremtid Er det noen ganger man synes det er litt skummelt å tenke på framtiden? Er det noen ganger man er litt blandet? Er det noen ganger man bare gleder seg til det som skal skje i framtiden? F.eks. Flyttinger, begynne på ny skole, sommerferie..

12 Fremtid Hva betyr det å være optimist? Hva er bra med å tenke positivt om framtiden og om seg selv?


Laste ned ppt "Fremtid Hva tror der jenta drømmer om? Hvis det er noe som kan skje snart, hva tror dere hun drømmer om da? Hvis det er noe som skal skje i fremtiden,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google