Tennisbane – Basketballbane - Volleyball bane Treningspark

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
NÆRMILJØANLEGG.
Advertisements

Sosiale treningsspill for eldre
”Et felles løft for breddeidretten i Stavanger”
Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
Bestemmelser om barneidrett og Idrettens barnerettigheter
HOBERG SKOLE.
Agenda møte Presentasjon
Et utvidet hjelpetrenertiltak for barn og unge med særlige behov.
HEDMARKSIDRETTENS KOMPETANSEFOND Bakgrunn.  Hedmark Idrettskrets solgte i 2010 Idrettens Hus i Ajerhagan.  Styret ønsker å tilbakeføre rentemidler av.
Det nye mobilmarkedet John Olve Andersen
Oppland Idrettskrets Harpefoss
Tvedestrand og Åmli vgs Sam Eyde vgs
Golf i skolen/SFO Oppstartmøte for Pilotprosjekt Arendal, Asker, Aurskog & Finstadbru, Bærum, Eiker, Gjerdrum, Losby, Molde, Mørk og Norsjø.
Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner.
Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan.
FYSISK AKTIVIETET OG SKJERMAKTIVITETER
Eksempler på arbeidsoppgaver gjennomført på tidligere dugnader samt tips til gjennomføring Eksempel.
NY GIV Kroppsøving Byåsen vgs Ny-Giv kroppsøving, et prosjekt rettet mot elever med IV og karakteren 1 og 2..
Mål: Mer og bedre idrettslig aktivitet i skolehverdagen Middel: Allsidig fysisk aktivitet skal gi bedre fysisk og psykisk helse blant ungdom Prosjekttid:
Aldring med funksjonshemning i lokal kontekst Hege Gjertsen, Nordlandsforskning Problemstilling: Hvordan oppleves det å aldres med en medfødt eller tidlig.
GIL IDRETTSSFO - En investering i framtida -
Foto: Helén Eliassen oppfølging og opplæring på praksisplass Gode erfaringer fra Havstein og Rica INN og CHOICE.
Digital lekeplass – nye muligheter. 1 Presentasjon av Smartus. 2 Hvordan lage egne spill til Smartus? 3 Hva er erfaringene i Norge? 4 Hvordan implementere.
PUZZLED MÅL: Motivere til læring og økt verdensforståelse gjennom lek.
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
Øyer Idrettspark ØTI sin plan for området ØTI - Visjon: Meningsfull fritid for alle!
Å skrive tale. Å skrive en tale I den klassiske retorikken delte man opp taleskrivningsprosessen i fem faser: inventio, dispositio, eloqutio, memoria.
Å skrive tale. Å skrive en tale Inventio Dispositio Eloqutio, Memoria Actio.
1 Fysisk aktivitet, idrett og friluftsliv i Sør-Trøndelag Mål og retningslinjer for anleggsutvikling Revidering Handlingsplan for Fysisk aktivitet.
Oppsartsmøte Byåsen IL. ALLSIDIG TRENING, HVA ER DET? Finnes ingen regler Treningen i seg selv er lite forutsigbar Må være motiverende og utfordrende.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Brukerundersøkelse i barnehage Rælingen kommune Februar-mars 2016 Overordnet rapport for Petrine barnehage.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Utvikling av E6 Helgeland. Utvikling og standardheving av E6 på Helgeland Omfang (mill kr) Ca kostnad Utbedring vegbredde til 8,5 m1000 Utskifting av.
Mobbing. Mobbing defineres som systematisk vold, fysisk eller psykisk, rettet mot et offer og utført av personer eller grupper Se film: Kan man bli kvitt.
 Velkommen til Skiskytterskolen!
Velkommen til foreldremøte i Setskog Barnehage – Presentasjon, Sammen om barn og hvordan skal vi sammen lære barna våre sosial kompetanse?
RAMMEPLAN FOR SFO OVERORDNEDE MÅL Det overordnede målet for SFO er å sikre trygge og stimulerende oppvekstsvilkår i nær forståelse og samarbeid.
Ble startet etter en inspirasjonsreise til Uganda i 2007 IRC i 104 C, Ole Romslo Traasdahl så hvilket enormt behov det var for rent drikkevann, og dro.
Myke trafikanter Falkeid idrettslag ønsker å legge til rette for myke trafikanter og vil ha mest mulig av trafikken bort fra selve idrettsområdet.
1 Skilt på utebanen i Bratsberg – fin plass for profilering.
PROSJEKT SKJOLD ”lL Skjoldar ønsker å gi klubbens medlemmer gjennom idretten glede,muligheter og utfordringer uansett talent og ambisjoner. Klubben skal.
NEDGRAVDE LØSNINGER ER fremtiden - En effektiv, driftssikker og miljøvennlig renovasjonsløsning.
1 Lekens betydning for barn på sykehus Støttende tiltak for barn med smerter.
Fornying og Videreutvikling av bygdøhus
SPILLEMIDLER 2017 I forbindelse med mottatte spillemiddelsøknader for søknadsperiode 2017 viser det seg nødvendig å gjennomføre en rullering av handlingsprogrammet.
Samisk idrett-fordelingsnøkler
Gode venner som hjelper andre
Hva skal til for å bli god i tennis
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
BOGAFJELL SFO.
ÅRETS TENNISKLUBB 2007 SPONSORKONSEPT 2009 VBTK.
Konkurranse grupper Januar 2017
Fremtidens Steimoegga idrettspark
Prinsippskissen Klubbhus Flerbrukshall/ utvidelse av hall Fotballbaner
REDD regnskogen Ønsker du mer informasjon enn det som står i notatfeltet i denne presentasjonen, bruk nettstedet Foto: Thomas.
Helsesøsterkongressen 2017
Hva: Leik og fysisk aktivitet ved Dette kan alle være med på,
Samarbeid på Slettebakken mellom 6 idrettslag og Slettebakken Skole
RULLERING HOVEDPLAN FOR FYSISK AKTIVITET, IDRETT OG FRILUFTSLIV
Brønnbygging i Afrika.
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Garderobe & Sanitær anlegg «Kirkhusmoen» Arena
Lover og forskrifter Kort introduksjon til modulen.
Eksempel på leiestedskalkyle
Forprosjekt: områdesatsing olsvik og Loddefjord
Foreldremøte SFO høsten 2019
Aktivitetsappen Presentasjon :28 1.
Utskrift av presentasjonen:

Skudenes Idrettspark Oppgradering av den gamle tennisbanen til nærmiljøanlegg Tennisbane – Basketballbane - Volleyball bane Treningspark Lekepark og rekreasjonsfasiliteter

Området er så stort at vi har mulighet å kombinere disse ønskene Litt om bakgrunn Den «gamle tennisbanen» i Skudenes ligger i dag ubrukt og er ikke tilrettelagt for aktiviteter. For 10-15 år siden var det mulig å spille tennis og basketball her men banemarkeringer, stolper for nett og kurver har ikke blitt vedlikeholdt og siden den gang har området ikke vært i aktivt bruk. Størrelsen på området er ca 750 m² (25m x 30m), er inngjerdet med et 2 meter høyt gjerde og har gammel asfalt som dekke. Den ene siden av området grenser mot ballbingen.   Ønsket om re-etablering av tennisbane, gjerne kombinert med basketball bane, har ligget i planene for Skudenes Idrettspark i flere år. Sammen med initiativet til Idrettsrådet i kommunen, om å etablere områder med ute-treningsapparater for egentrening (treningspark), ser vi mulighet å få utnyttet hele området for aktiviteter til unge og voksne. Skudenes Idrettspark er et naturlig utgangspunkt for de fleste turløypene i Sør-Karmøy og en treningspark etablert her vil være et attraktivt nærmiljøanlegg for hele regionen. SUIL samarbeider med The Achivers MST (som arrangerer The Beast) ifm etablering av treningsparken. FAU i Skudenesungdomsskole har også kontaktet oss med ønske om å få etablert tennisbane, som skolen kan bruke i forbindelse med gymtimer og i friminutter. Området er så stort at vi har mulighet å kombinere disse ønskene

Gamle tennisbanen ligger sør/øst i Skudenes Idrettspark, side om side med ballbingen

Området Ballbane og treningspark skal etableres

Slik ser området ut i dag

Parken fungerer like godt for alle, fra mosjonister til eliteutøvere, Treningsparken Treningsparken som planlegges er medium stor og dekker de fleste behov for egenvektstrening  Parken oppfyller de strengeste faglige krav som er fastsatt av World Street Workout & Calisthenic Federation Parken fungerer like godt for alle, fra mosjonister til eliteutøvere, barn og funksjonshemmede

Flexotop - Helstøpt gummibark Dempende underlag skal legges under Treningsparken og lekeapparatene Gummibark er en trygg, sammenhengende og sømløs gummi overflate som er slitesterkt og kan legges over nesten alle typer eksisterende underlag uten behov for masseutskiftning Utseende er veldig likt vanlig bark og overflaten er naturlig og myk Gummibark passer godt for parkanlegg, lekeplasser, gangstier og skråninger Andre fordeler: • Lite behov for grunnforberedelser • Legges i ett lag tilpasset krav til fallhøyde • Kan brukes neste dag • Lik pris på alle farger • Drenerende • Lite vedlikehold • Godt egnet for rullestolbrukere og brukere med fysiske utfordringer

Tennis, basket og volleyball bane Banen vil få nytt asfaltert dekke med fargede markeringer for å skille De forskjellige banene Asfalt blir den rimeligste løsningen kontra gummiert dekke Nett stolpene må spesial bygges for å håndterere både tennis og volleyball nett

Planskisse Klatre/beskyttelsesvegg

Mrk:Lekeaparater, benker osv er ikke stønadsberettiget Kostnadsoverslag nærmiljøanlegg Type tiltak Enhet Enhetspris Totalt Asfalt 500 m² kr 150,00 kr 85 000,00 Dekke for trening og lek 220 kr 1 000,00 kr 230 000,00 Oppgradering gjerder 100 m kr 30,00 kr 5 000,00 Merking tennis/basket/vollyball bane 250 kr 80,00 kr 20 000,00 Justerbare stolper til nett 2 stk kr 6 000,00 kr 15 000,00 Nett 4 kr 2 500,00 kr 10 000,00 Basketball kurver komplett Treningspark montert 1 kr 250 000,00 kr 275 000,00 Stønadsberettige midler kr 655 000,00 eks mva Lekeaparater kr 100 000,00 Vedlikeholdsfrie benker 5 kr 3 000,00 Klatre/beskyttelsesvegg (10 x 2,5 meter) kr 30 000,00 Total sum inkl Lekeaparater mm kr 800 000,00 Mrk:Lekeaparater, benker osv er ikke stønadsberettiget

Nærmiljøanlegg med lekeapparater Nærmiljøanlegg med lekeapparater Forutsetning – full MVA kompensasjon Krever sponsormidler å Kr 360 000-, Mrk: I tillegg til Kr 100 000,- fra Achivers Nærmiljøanlegg med lekeapparater Forutsetning – halv MVA kompensasjon Krever sponsormidler å Kr 460 000-, Mrk: I tillegg til Kr 100 000,- fra Achivers

Nærmiljøanlegg uten lekeapparater Nærmiljøanlegg uten lekeapparater Forutsetning – full MVA kompensasjon Krever sponsormidler å Kr 210 000-, Mrk: I tillegg til Kr 100 000,- fra Achivers Nærmiljøanlegg uten lekeapparater Forutsetning – halv MVA kompensasjon Krever sponsormidler å Kr 290 000-, Mrk: I tillegg til Kr 100 000,- fra Achivers

Ta kontakt med Sten Ove for mer informasjon Skudenes Idrettspark skal gi et godt og variert aktivitetstilbud hvor barn og unge får utvikle seg både fysisk, psykisk og sosialt. Her skal de og få mulighet til å prøve seg i flere idretter og i ulike miljøer. Trygghet og mestringsopplevelser sammen med andre står i fokus. Denne treningsparken og nærmiljøanlegget vil være unik i Karmøy kommune. For å realisere dette fantastiske nærmiljøanlegget trenger SUIL støtte fra ildsjeler og næringslivet på Sør-Karmøy. Ta kontakt med Sten Ove for mer informasjon