Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Garderobe & Sanitær anlegg «Kirkhusmoen» Arena

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Garderobe & Sanitær anlegg «Kirkhusmoen» Arena"— Utskrift av presentasjonen:

1 Garderobe & Sanitær anlegg «Kirkhusmoen» Arena
Presentasjon av prosjektet

2 Hvem, Hva, Hvor og Hvordan «Hvem»
Utøvere, personell og gjester mangler i dag fasilitetene garderobe, toalett og dusj. Klubbhuset har ett Handikapp toalett som kan deles på, dersom dette er åpent. Under treninger, må jenter kjøres hjem for toalettbesøk, dersom trener ikke har tilgang på nøkler til klubbhuset Gjestende Lag og dommere tilbydes å skifte i ett lager og dusjer må leies i det kommunale anlegget «Hovet» som befinner seg 15min gange fra Kirkhusmoen Arena. Publikum har disponibelt 1 stk toalett på deling med Utøvere og funksjonærer.

3 «Hva» Vi ønsker å realisere gamle planer for ett garderobe og sanitæranlegg som vil være en forutsetning for å kunne yte normal service på en arena. Skal Kirkusmoen kunne utvide aktivitets tilbudet, må slike primærbehov som garderobe og sanitær muligheter dekkes. Planene innebærer ett nytt frittstående bygg, med 2 sett garderober + en dommer garderobe, 2 toaletter åpne for besøkende/disponibel under treninger. Bygget har også oppvarmet lager til treningsmateriell og teknisk rom

4 Planløsning

5 «Hvor» Garderobe anlegget er planlagt plassert, slik at arealet for en fremtidig 7-er sør for klubbhuset ikke bane ikke berørt. Plassering tar også hensyn til flomsonen og er plassert høyt i terrenget

6 Hvor

7 «Hvordan» Prosjektet er estimert til 3 millioner og 2 sett med garderober utløser maks beløp på 1 million i «tippemidler» Maks beløp er 1/3 av totalkost. Salg av reklame i form av «spot» eller hele garderobeanlegget. Egenkapital /gaver 500k Rente fritt lån til å dekke totalbeløpet – egenkapital. Rentefritt lån blir redusert med 1 million når spille midler blir utbetalt.

8 «Er dette mulig å få til?»
Ålen IL trenger din hjelp i form av «Gave» eller kjøp av reklame plass. Ålen IL estimerer er driftskostnader til 15k/mnd (inkl lån) og noe av dette blir dekket med treningsavgifter og andeler.(om nødvendig, en prisøkning i kontingent).


Laste ned ppt "Garderobe & Sanitær anlegg «Kirkhusmoen» Arena"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google