Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Advertisements

Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Ukeplan for 6.klasse Uke 40 Mandag 28. september – fredag 2. oktober.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2016.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Uke – 30. oktober. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Naturfag Norsk Fellessamling 2Norsk SamfunnNorsk Gym 3 Gym og øve til fellessamling.
Plan for 1.klasse Uke 1 4. – 8. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 MatteEngelsk Samfunnsfag Norsk 4 MatteK&HMusikkMatte.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
Velkommen til nytt barnehageår på Låven. Satsingsområder på Roligheden gård barnehage- Låven Bygge gode relasjoner barn-barn, barn-voksne Alle skal få.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
for psykisk helse 2017 tirsdag 10. oktober
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
MARS - APRIL 2015 LEKESTUA Adrian Elmer Uke/ Ukens barn MANDAG TURDAG
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedsplan April 2016 Barnehagen er stengt Barnehagen er stengt Uke
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Årsplan Barnas Hus barnehage del 1
Hva har vi gjort i oktober?
KALENDER MINSTEN UKE Tur uke Wilma blir 2 år
Årshjul rødbasen
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 50-51
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
Foreldremøte skolestartere 2018
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til Osloskolen og Trosterud skole
Hva har vi gjort i november?
Hva kan foreldre gjøre for å bidra til et godt og trygt skolemiljø?
Nøstodden barnehage Foreldre informasjon
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Voldsforebyggende opplæring
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
Utskrift av presentasjonen:

Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det er fra å bo i Norge til Beracah barnehjem i India. Fra klær, mat, skolegang og rik/fattig. Med stor forventning og iver har forberedelser til FN cafeen vært en god læringsarena. Nøtteliten har skrevet plakater der vi har lekt med bokstaver. 3 og 4 åringene har laget nydelige høstbilder. Nøtteliten har et ekstra ansvar på FN kafeen. Å ha ansvar for oppgaver som f.eks. loddutdeling, hjelpe til med utlodning, og å stå i fokus gir erfaringer som styrker selvfølelsen. NOVEMBER: Temaet ”Meg og deg” er nå inne i sin siste måned. Gjennom arbeid med fagområdet kropp, bevegelse og helse skal vi bli bedre kjent med kroppen, kroppens funksjoner, helse og bevegelse. Vi skal blant annet bidra til at barna får et positivt selvbilde gjennom mestring av fysisk aktivitet, og få utvikle gode vaner og grunnleggende kunnskaper om ivaretakelse av egen kropp, helse og velvære. Trimmen vi har gir oss en god start på dagen, og turene våre gir oss gode fellesskapsopplevelser ute i naturen sammen med barna. Vi har ellers MYE fokus på vennskap og hvordan være en god venn. Snakk gjerne med barna om dette hjemme! Prosjektet «meg og deg» avsluttes med en fellessamling 24.november Alle på Dinglebein skal bli kjent med førstehjelp igjennom arbeid med uheldige Henry.

Fredag 10.november skal 4-åringene være med på Dybwikdans På Randaberg kulturscene. Det er en forestilling, der barn og voksne er deltakende. Det vi vet er at vi i alle fall skal danse. Vi gleder oss! Torsdag 16.november kommer «Den kulturelle skolesekken» og har forestilling for oss på Konkylien kl 09.30. Forestillingen er om «Geitekillingen som kunne telle til 10» Ukas hjelpere er godt i gang. Vi har 2 hjelpere hver uke. De deler ut mat under fruktmåltidet, de hjelper til å dekke på bordet på avdelingen, og det beste med å være to; de lærer å samarbeide, de bygger relasjoner og får føle seg nyttige. Arbeidspraksis via Nav Elisabeth Olsen skal være på Dinglebein 3 dager i uken fra 6.november til 8.desember. Hun skal bli kjent med arbeidsoppgaver og arbeid med barn disse ukene. VGS-elev: Vi får en elev fra Randaberg Videregående hos oss tirsdag, onsdag og torsdager fra uke 47 til 51. Han heter Lukas Holden og går i 1. klasse på linjen helse og oppvekst. Han skal bli kjent med vårt arbeid i barnehage.

Månedens pedagogiske tips: Tusen takk for godt oppmøte og alle bidrag på FN cafeen. Vi fikk inn 10150 kr som skal med hjelp av Nøtteliten sendes til Indiaforeningen. Det gleder oss at så mange har anledning til å være med å støtte en så god sak. Månedens pedagogiske tips: Les sammen med barnet ditt! Å lese handler om mer enn innholdet i selve boken. Gjennom lesestunden får barnet opplevelser og erfaringer som vil vare livet ut. -lesing gir barnet bedre språk -lesing etablerer ferdigheter -lesing knytter tette bånd Månedens jubilanter: Matilde blir 5 år 2.11 Thorvald blir 4 år 3.11 Filip blir 3 år 15.11 Fillip blir 4 år 28.11 HURRA!!! Planleggingsdag: Fredag 17.11 er det planleggingsdag i barnehagen. Barnehagen er stengt. Lag dere en fin november! Hilsen alle på Dinglebein!