Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Evaluering av oktober på blå
Advertisements

Evaluering av september på blå
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
UKE 38 – 41: SKOGUKA,BRANNVERN. PERIODEPLAN FOR LEKESTUA UKE 38 – 41: HØST, SKOGUKA,BRANNVERN. Mål for perioden: Barna skal få kjennskap til barnehagens.
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Årsplan Barnas Hus barnehage del 1
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Periodeplan for februar 2019
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett vær. Regnet lager herlige pytter som innbyr til lek, og kroppen får kjenne på vinden som «river og sliter» i oss. Det er magisk å få erfaringer gjennom de ulike sansene våre når det gjelder vær! Vi lytter etter de ulike lydene regnet og vinden lager, og vi kan til og med smake på vinden og regnet! Vi kjenner vind og regn mot ansiktene våre, og hendene våre romsterer nedi pyttene slik at vi kjenner at det er kaldt og vått! Vi erfarer med hele oss. Tiden som har vært Brannvernuka er vel gjennomført. Vi laget oss brannmannhatter, brannstasjon og fargela vår egen brannbil. Hva vi skal ringe når det brenner har vi lært oss gjennom en sang. Gode samtaler sammen med våre små kompetente medmenneseker har vi hatt om det vi har sett på bildene som henger på veggen. Brannmann Sam er en helt for en god del! Brannøvelse gjennomførte vi også i løpet av uken. Det var nok ikke bare lett å forstå hvorfor vi skulle samles alle i hele barnehagen ute i slusen. Vi samtalte med barna underveis og i ettertid om hva som skjedde og hvorfor vi gjorde slik vi gjorde. Opplever at bildene av brann og brannbilen fenger barna fremdeles! Tiden som kommer Nå som vi har kommet til oktober fortsetter vi med prosjektet ”Meg og Deg”. Nå flytter vi fokus fra tilvenning, mot høsten og været, kroppen vår og følelser, og barn i andre land. Vi skal gjennom ulike strategier, som står i årsplanen vår, gi barna ulike erfaringen med hva som skjer i naturen om høsten, bli kjent med kroppen og bli kjent med fadderbarnet vårt. Verdens psykiske helsedag Mennesker er sosiale vesener, og det ligger i vår natur å søke tilhørighet og samhold med andre mennesker. Vi oppsøker mennesker og aktiviteter for å oppleve et positivt felleskap. Slike felleskap gir mening i hverdagen! Når vi har noe å glede oss til, øker endorfinnivået vårt, noe som reduserer stress. Det fine med glede er at det kan deles. Å sørge for at andre har noe å glede seg til, kan være godt for vår egen psykiske helse. Like viktig som å ha noe å glede seg til, er det å kunne glede seg over det som er og det som har vært. Det er mye glede i å hente frem gamle og gode minner. Eller bare å glede seg over de små tingene i hverdagen! Alle har en psykisk helse. Det er mulig og nødvendig å trene den opp. Livsmestring er et viktig begrep (hentet fra rammeplanen) som vi skal ha fokus på i hverdagen vår. Så det å sette fokus på psykisk helse er et ledd i det å mestre livet!

Hilsen personalet på Titt i hålå Vi i Vistestølen barnehage har et fadderbarn igjennom ”India- foreningen” og vi skal frem mot FN-dagen bli bedre kjent med fadderbarnet vårt. For mer informasjon om India foreningen og Beracha barnehjem, se www.indiaforeningen.no I tillegg til å bli kjent med fadderbarnet vårt skal vi også ha ulike aktiviteter knyttet opp mot dette. Mer informasjon om dette kommer i eget skriv. Viktige datoer: Tirsdag 10.oktober er det Verdens psykiskehelse dag. Temaet for 2017 er « Noe å glede seg over». Vi oppfordres til å finne de små og store tingene rundt oss som gir glede for deg selv og andre. Det kan gi bedre psykisk helse i hverdagen. Vi setter fokus på at vi gleder oss over å se hverandre hver dag, og at vi gleder oss sammen over de små tingene i barnehagehverdagen! Tirsdag 24.oktober arrangeres der FN-cafè i barnehagen. Mer informasjon kommer i eget skriv, men sett av ettermiddagen allerede nå! Dette er en dag hvor vi inviterer dere foreldre til å komme og være med på å lage en kjekk ettermiddag sammen med ungen deres. Vi vil også minne om at dersom noen skal ha fri i høstferien (uke41:5.-9.oktober), setter barnehagen pris på at dere gir beskjed. Personalet planlegger også sin ferie ut i fra barnas ferie. Personalet Da er Betina kommet tilbake fra permisjon og vi ønsker henne velkommen tilbake! Vi gleder oss til å ta fatt på høsten og alt som følger sammen med henne på laget! Hilsen personalet på Titt i hålå