Eldar Vanja BRANNVERN PÅ NØTTELITEN OKT-16-

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Advertisements

Om sikkerhet og brann.
Barns fortellinger ”Mamma bruker å slå han også, og han er bare tre år.” ”De slår og så kan det hende de begynner å blø, jeg vet ikke helt.. Men jeg hører.
Coaching og mentale prosesser
Velkommen til Minde skole
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Barnevernsbarns erfaringer- utdanning og helse
Program for systematisk lese- og skriveopplæring på 1. – 4.trinn
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev Smørblomst
GOD MORGEN.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Kapittel 6 e) Sett inn sin, si, sitt, sine, hans, hennes eller deres.
Evalueringsseminar HiN Bodø Erfaringer fra sensor Geir Refsdal ”Drift og vedlikehold av veger og gater” sensurert: DVVG2005, DVVG2006 og DVVG2007.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
FORELDREMØTE 1. KLASSE 11. MARS 2015.
September på Neglespretten Mob: Kontor: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1 Primærgruppetur 2 Vennskapsuke -Hva er venner? 3 Vennskapsuke.
Drop-In metoden En metode for å veilede elever til en mer positiv elevrolle Fra bekymring til forandring gjennom samtale, veiledning og oppfølging Utviklet.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Foreldremøte a. Fag Alle prøveresultater vil bli gjennomgått på utviklingssamtalene Matematikk: o Halvårsprøve i Multi (på data) o Udir.,
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Uke mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob».
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Uke 8.feb- 12.feb Verdiord: Gavmild Vi bruker de samiske fargene og vever med rundvev.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Å skrive sin mening Fempunktsmetoden.
Uke Norsk: Jeg kan skrive beskjeder med mottaker, avsender og et tydelig budskap. Matte: Jeg vet hva sirkellinje, diameter, radius og sentrum.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
UKE 3 PLAN FOR 1.KLASSE 18. – 22. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag.
Velkommen Foreldremøte 3. trinn Regning: Minner om viktigheten av automatisering. Vi har jobbet mye med dette på skolen, men ser likevel at.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Foreldremøte klasse xx FAU ved Bøler skole Osloskolen FAU Bøler skole.
UKE 4 PLAN FOR 1.KLASSE januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Plan-Norsk Felles- samling 100- dagersfest ! 2 leggings - Norsk Gym 3 dag!Matte.
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
FORSKJELLER MELLOM BHG OG SKOLE
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Fevik En tur til Fevik.
Mulig.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.
Vurdering for læring ”Eleven skal få råd og tilbakemeldingar som fortel korleis han/ho kan få auka lesefart og leseforståing” Mål for aksjonsperioden:
Velkommen til foreldremøte på 3. trinn!
MÅNEDSPLAN FOR SEPTEMBER 2017
Venner og valg Film og samtale.
Bli elevmentor i Drømmeskolen!
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
Psykologisk førstehjelp
SIN BOK Barnehageåret
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Hei, jeg heter Alva! Mitt navn er Alva Svenhard og jeg går I sjetteklasse på Os skole I Halden sentrum og er elevrådsformann. Dette er slik skolen min.
SJENANSE HOS BARN Namkang Jacobsen 05/10/18.
Periodeplan for Januar 2019
Kapittel 6 f) Sett inn sin, si, sitt, sine, hans, hennes eller deres.
Følelser Læring for livet 9.trinn.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Svømming på Rjukanbadet resten av dagen
Utskrift av presentasjonen:

Eldar Vanja BRANNVERN PÅ NØTTELITEN OKT-16- I uke 38 hadde vi «brannvernuke». Da ble vi kjent med Eldar og Vanja som er gode brannvernere. De har en tredje venn som er røykvarsleren. I samlingene fokuserte vi mest på hvordan røykvarsleren virker, - at det er bra at den lager høy lyd slik at alle i huset hører den og kan komme seg ut. Vi snakket også litt om at det bare er voksne som kan håndtere fyrstikker, lightere o.l. Vi snakket også mye om hva vi på Nøtteliten skal gjøre hvis brannalarmen går her, - at vi skal gå fort ut og samles nede ved klatrestativet. Barna fikk også en «lekse». Det var å spørre hjemme om det er røykvarslere i huset deres og om det er nye batterier i disse…. I slutten av uka fikk alle som har vært med på opplegget en diplom som gode brannvernere. Vanja