Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Advertisements

Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Månedsbrev Småtroll Desember.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
April på Pytten Tiden som gikk:
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Desember Da var vi kommet til desember og infoskriv om desember ligger
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Månedsplan for desember
Vi sorterer etter farger
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Hva har vi gjort i november?
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Periodeplan for Januar 2019
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
Periodeplan for Januar 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk sin egenlagte figur og fikk den med hjem. Julepynt og julegaver ble laget, vi hadde en fantastisk flott julemiddag med kalkun og tilbehør, lucia frokost, besøk i kirken og kjekke fellessamlinger på Konkylien hvor vi blant annet tente lys og hadde opptredener og sang. I forbindelse med Lucia dagen besøkte også Nøtteliten Vistestølen bofellesskap og vi fikk spredd mye juleglede for beboerne der. De satt veldig pris på å få besøk av oss! En god tradisjon som tas godt vare på! Barna var utrolig gode til å synge! Takker også for gode foreldresamtaler vi hadde i desember. Tiden fremover: Vårt andre hovedtema er ”Oss alle”. I tillegg til naturens kretsløp og de tradisjoner vi har hos oss skal barns medvirkning ha et ekstra stort fokus her. Vi vil ta utgangspunkt i barnas interesser og la dette legge grunnlag for hvilke prosjekter det skal jobbes med på avdelingene. Vi ønsker at barna skal få en positiv selvoppfatning ved å erfare at deres meninger og ønsker blir hørt og er viktige for oss andre i barnehagen. Barna skal være med i planlegging, gjennomføring og evaluering av prosjektene utfra sine forutsetninger. Musikkpedagog Guro kommer og skal ha musikkgrupper hver onsdag fra uke 1-5. Vi deler Nøtteliten i 2 grupper. Gruppene har musikk annen hver onsdag hver på tvers med Trippen og Trylleralleri. Halve gruppen går da på tur, mens resten er i barnehagen og har musikk.

Lukas blir 6 år 12.01 og Simon blir 6 år 14.01 Foreldremøte: Det blir foreldremøte for Nøtteliten-foreldre i januar. Dato kommer snart! Da blir det blant annet gitt en presentasjon av skolene og gjennomgang av skolestartertilbudet barnet får i barnehagen. Det er viktig for barna at dere stiller på møtet. Mye nyttig informasjon blir gitt ift overgang barnehage/skole. Vi håper på snø! Tidlig sett: Dette året skal vi ha observasjon av tverrfaglige instanser. De kommer i barnehagen og observerer fra uke 2. Dere har allerede fått informasjon og levert samtykke. Dere hører fra oss etter hvert. Samefolkets dag I rammeplanen står det at barna skal bli kjent med Norges urbefolkning. I den anledning har vi valgt å ha fokus på dette i ukene før Samefolkets dag som er 6. februar. Vi skal lese bøker, lage samisk mat, lage instrument og høre joik. Kanskje vi klarer å joike selv? Månedens jubilanter: Lukas blir 6 år 12.01 og Simon blir 6 år 14.01 HURRA!!! Personalet: 22.Desember startet May Rita barselpermisjonen sin. Vi ønsker henne lykke til, og gleder oss til å få besøk av henne og babyen når den tid kommer! Randi jobber nå 100% og barna tar virkelig hensyn til ryggen og hjelper gjerne med bæring hvis hun trenger det  Even som er i arbeidspraksis hos oss er her foreløpig ut Januar. Studentene har siste dag 13.januar. Vi ønsker dem lykke til videre! Ønsker dere en fin januar! Hilsen Magda, Thomas, Even og Randi