Februarnytt Buorre beaivi = god dag

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Advertisements

Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Plan for 2.klasse Uke – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Observasjonstema: Glede av hverandre. Denne gangen har vi valgt å lage en power point presentasjon, vi håper dette gir dere enda bedre mulighet til å se.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Velkommen til nytt barnehageår på Låven. Satsingsområder på Roligheden gård barnehage- Låven Bygge gode relasjoner barn-barn, barn-voksne Alle skal få.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Årshjul rødbasen
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
MatMedSmak.
MatMedSmak.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Barnehagenorsk Samling 14
Foreldremøte Maurtua.
LEKESTUA JANUAR - FEBRUAR 2018 MANDAG TURDAG MATPAKKE TIL LUNSJ!
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Periodeplan for februar 2019
MatMedSmak.
Periodeplan for Januar 2019
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Vestskogen SFO.
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Februarnytt Buorre beaivi = god dag Januar: Da har vi lagt bak oss nok en vintermåned. Vi har så vidt fått oss litt snølek, så vi kan jo håpe på at februar gir oss mer. Flere barn ble skuffet da det lille som kom smeltet. Men vi har både fått erfart haggelbyger og frost, kalde våte dager og kalde solfylte dager. Så litt av alt kan man si om været. Nettopp dette sier rammeplanen noe om: «Naturen gir rom for et mangfold av opplevelser og aktiviteter til alle årstider og i all slags vær». Vi ønsker at barna får erfare alle typer vær, og vind og regn stopper ikke en turdag på Nøtteliten! Barnemuseum: Tirsdag 7.februar bærer det av gårde med buss til byen for å tilbringe en dag sammen på barnemuseum i Stavanger. Dette er et av oppdragene for Nøtteliten og vi har gledet oss lenge til dette. ALLE barna må være levert i barnehagen til kl.08.15. Vi trenger hjelp av dere hjemme til å ta med en sunn matpakke. Denne legges i sekken når dere kommer på morgenen. Vi pakker drikkeflaskene i sekken. Vi drar fra barnehagen kl 08.30 presis. De som skal ha frokost denne dagen må være levert til 07.45. Samefolkets dag markerer vi i barnehagen mandag 6.februar med blant annet en fellessamling på Konkylien. Vi skal i forkant og i uke 6 bli kjent med Norges urbefolkningen gjennom å se på bilder og samtale om det vi ser, høre på joik og prøve å lære oss en joik, farge flagget, og få smake på reinsdyrkaker som vi skal ha til middag. De store avdelingene spiser frokost i gapahuken denne dagen. De som skal være med på det bør leveres til kl 08.00. Buorre beaivi = god dag I år blir det arrangert karneval torsdag 23.februar. Barna kan komme utkledd fra morgenen av. Det vil blant annet bli fellessamling på Konkylien med sang og musikk, og vi skal slå Katta i sekken inne på avdelingen. Det kommer ut mer informasjon når det nærmer seg

Lag dere en flott februar måned! I anledning fastelavnssøndag 26.februar skal vi bake boller mandag 27.februar. Disse skal vi kose oss med til fruktmåltidet. Månedens jubilanter: Asin 7.februar, …vårt fadderbarn! Victoria 21.februar, 6 år Takk for et godt oppmøte på foreldremøte! Referat kommer! I uke 7 skal vi på Kino til Randi på Grødem. Vi går bort og busser tilbake. Gleder oss! Ukens hjelpere:Vi går nå i gang med å ha ukens hjelpere. Det vil si at 2 barn hjelper på avdelingen 1 uke om gangen. De skal få hjelpe til der vi voksne trenger det. Bl.annet skal de få hjelpe til med frukt, dekke på, rydde og ordne på avdelingen. Flere gleder seg allerede! Vi velger 2 hjelpere slik at de får samarbeide, vi ønsker å danne nye relasjoner, og skape nye vennskap og opplevelser sammen. Dagens helt: Under frukten hver dag ønsker vi å fremme et barn på avdelingen som har bidratt til noe positivt. Vi tar en skryteprat foran barnegruppen og forteller hvorfor barnet er blitt dagens helt og henger bilde av barnet på veggen i garderoben. Vi håper dette kan bidra til økt fokus på å være en god venn, glede og inkludere andre. Det kan også være andre ting som å rydde, hjelpe, ta beskjeder osv. Vi har god erfaring med dette, og barna er allerede klar for å gjøre en innsats for å bli dagens helt. HUSK! I uke 9 (27.-3.mars) er det skolens vinterferie. I den anledning ønsker vi at dere gir oss beskjed dersom deres barn skal ha fri noen av disse dagen. Dette for at personalet skal kunne planlegge sin vinterferie. Lag dere en flott februar måned! Hilsen Thomas, Magda, Randi, Even, Vilde og Monica