Nye bøkerapril ’16 – april ‘17

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
UNGDOM OG PSYKISK HELSE
Advertisements

Av: Kjetil Johnsen 3 venner.
Livsfilosofi for moden alder
Fra ord til liv April 2009.
Rettighetsdokumentasjon med fokus på eldre arkiv
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
«SØNDAG FOR DE FORFULGTE» 2011
“Tenk over dette...” Klikk med mus eller piltaster for neste bilde...
Digital samtid Erfaringer så langt!. ”Fet” og omfattende •Mange mål •Motiverende mål •Elevene går i visningsmodus.
Det hele mennesket griper gleden i bevegelsen
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Spøken som gir deg lykke!
Autopilot av Martin Nygaard
Filosofi og etikk Horisonter Kapittel 1.
KNUT HAMSUN Gruppe 4: Austen, Erik, Eva og Rese.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Fosterbarn, minoritetsbarn, barnevernsbarn, eller barn?
Smeden og bageren Dette er en liten by der det skjer mye rart. Det får du se nå.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Kapittel 39 Samlivsformer.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Tordivelen flyr i skumringen
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Problemet og løsningen:
Islam.
En historie om folkediktning og eventyr
Det flerkulturelle samfunnet
Berit Berg, Samfunnsdagen 23. august 2011
REISEN TIL MUSIKALIA. MUSIKAL En musikal er et skuespill eller en film der man synger mer enn man snakker.
Kjærlighet – mellom søsken
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Livsstilsending - uke 5 -
Tanker, tro og tvil i bibelen….
MOT v/Sandnessjøen videregående skole. Dette er MOT: MOT er en ideell organisasjon som har livet til ungdom i sentrum MOT bevisstgjør ungdom til å ta.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Livsstilsendring Uke 6. Fra handling til reaksjon Hendelse Tanke Følelse Valg reaksjon.
Elvis Presley «King of rock & roll». Litt om livet hans Født 8.januar 1935 Død 16.august 1977, 42 år gammel. Hans fulle navn var Elvis Aaron Presley,
NT – Evangeliene og Apostlenes gjerninger. Bibelen Basic Det gamle testamentet (GT) 1. Historiebøkene 2. De poetiske bøkene 3. Profetbøkene Det nye testamentet.
«Sinterklaas en Zwarte Piet» i Nederland. Hvem er den merkelig gammel mann på skimmelen, og sine svarte gøye hjelpere? Sinterklaas: en veldig god, gammel.
En helt i hjemlandet mitt Hun heter Pumpuang Duangchan, og hun er en sanger fra Thailand Hun vokste opp i ei lita bygd, og familien hennes hadde dårlig.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
AV PROFESSOR WILLY AAGRE, FAKULTET FOR HUMANIORA OG UTDANNINGSVITENSKAP Unge utsagn og det faglige, det kulturelle og det sosiale i sin klasse og sin skole.
Tverrfaglige og yrkesrettede oppgaver – etisk dilemma
BIBELEN.
Temasamling – 2016 Hvordan møte muslimer?.
Tverrfaglige og yrkesrettede oppgaver
Livsstilsendring Uke 6.
Mulig.
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
Ukeplan uke 43 Mål: Timeplan: Lekser: 23. oktober– 27.oktober
Identitet handler om hva du tror er den dypeste og mest virkelige virkeligheten, om hvem eller hva som beskriver denne virkeligheten, hvordan du forholder.
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Roller og forventninger
Letizia Jaccheri Språk-kafe November 24. Den Lille Dørfruen
Letizia Jaccheri med Sindre Berntsen Skarås
REFORMASJONEN.
Gleden ved å være innbudt til tidenes gjestebud - Lukas 14,16-24
Kommunikasjon Gode samtaler. Kommunikasjon Gode samtaler.
Kapittel 27 Kommunikasjon med hjemlandet og å sende pakker
Sinne Film:
Smerteuttrykk og smertemestring
COS arbeid i en kommunal barneverntjeneste
Livsstilsendring Uke 6.
Yngre personer med demens
Fra frustrasjon og maktesløshet til sinne og handling!
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Å si fra 5.-7.trinn TYSDAG trinn «DÅRLEG GJORT»
Utskrift av presentasjonen:

Nye bøkerapril ’16 – april ‘17 Hannah har holdt sine problemer skjult i årevis. En dag mottar hun et brev med to små stein. En som har mobbet henne i flere år ber om tilgivelse. En stein skal returneres for å vise at hun har tilgitt mobberen, den andre skal hun selv sende til noen hun ønsker å be om tilgivelse. Hannah tenker umiddelbart på mor. Historien om en populær tv serie fra 60-tallet. Får vite mer om hemmelighetene til forfattere, og hvorfor regissøren hater ekteskapet sitt. Les om stjernene Clive, som burde ha gjort noe annet med livet sitt, Sophie, som vil være sin heltinne Lucille Ball. Fire helt vanlige ungdommer får anledning til å lage en reklamefilm. Plutselig har de mer penger på konto enn de har kunnet drømme om. Men penger og suksessen fører til ting som de ikke kunne forutse. Den sommeren bølla Sigbjørn er 15 år, oppdager han dikt og poesi. Han blir rett og slett hekta på Wildenvey, Hamsun og Øverland. Egentlig er han en knallhard pøbel. Sigge er kjent for å være han store og svartkledde som bråker, tagger og banker opp folk. Han liker at folk er redd ham, og jobber hardt for å bli godtatt av gjengen til Osman. Da er det ingen som mistenker han for å sitte under et epletre å lese Herman Wildenvey. Samina har ikke sett familien sin på mange år, etter at hun ble gravid med en ikke-muslimsk nordmann. Etter dette har foreldrene kuttet henne ut av livene sine, og fortalt andre pakistanere at datteren deres er død. Nå er hun på vei til dem, med sin fem år gamle datter, Selma. Jeg-personen er ny i Norge, og har fått jobb som au pair. Hverdagen er preget av rutinearbeid og språkkurs. Savnet etter hjemlandet Argentina er stort, men det er umulig for henne å reise tilbake. En fortelling med et annerledes, sårt, friskt og ofte humoristisk blikk på Norge. Ruben er 16 år, og skal snart dø. Den korte tiden han har igjen å leve, vil han leve til det fulle. Han vil reise, setter spor etter seg, oppleve en hel ungdomstid på noen få uker. Men mest av alt ønsker han å bli sammen med Alona, den fineste jenta i klassen. Del 2