Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Autopilot av Martin Nygaard

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Autopilot av Martin Nygaard"— Utskrift av presentasjonen:

1 Autopilot av Martin Nygaard
Helle og Sara

2 Martin Joyce Nygaard Født 27. Mars 1960
Barnebokforfatter: Godteposen, Autofokus og Autopilot Deltok som klarsynt på Tv Norge Kone: Victoria Dahr Hurra forlag 5 barn

3 AUTOPILOT Utgitt i 2005 Delvis selvbiografisk Boken er en ungdomsbok
Tema: kjærlighet Ungdomsroman, 214 sider Hurra Forlag

4 HVA BOKEN HANDLER OM. Boken handler om ungdommer som lever livet og møter mange utfordringer på veien til voksenverdenen. Laurits Liguster,15 år. Boken handler også om kjærlighet, utroskap, sjalusi, savn, sex, sæd, spy, tro og tvil. De bruker østlandsk dialekt i boken, de bruker mange beskrivelser og sammenligninger.

5 Personkarakteristikk
Laurits er en gutt på 15 år, familien hans består av mamma, pappa, bror (11), mini (5) og Nurket (marsvin) Laurits har to bestekompiser som heter Johnny og Frank, Johnny er lam og sitter i rullestol. Johnny og Laurits har et helt spesielt forhold. Laurits er som alle andre ungdomsgutter i sin alder, tenker kun på sex, alkohol og jenter.

6 Hva vi synes om boken. Vi syns det var en artig bok, den handlet liksom om ungdommer på vår alder og derfor kjente vi oss litt igjen i boken. Vi syns det er bra at forfatteren har skrevet boken realistisk og vi anbefaler på det sterkeste å lese denne. Vi mener boken sier oss at jenter, sex og alkohol er ikke alt her i livet - Hvorfor vi valgte boken?

7

8 Kilder http://hipp.hurra.no/om_meg.htm
Funnet


Laste ned ppt "Autopilot av Martin Nygaard"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google