Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Letizia Jaccheri Språk-kafe November 24. Den Lille Dørfruen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Letizia Jaccheri Språk-kafe November 24. Den Lille Dørfruen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Letizia Jaccheri Språk-kafe November 24. Den Lille Dørfruen
22 elever fra Stabbursmoen og Charlottenlund skole 4.trinn

2 Når føler du deg som Dørfruen, Sissi, Doory Mentor, Iva Aggressi og hvorfor?

3 Den Lille Dørfruen Den Lille Dørfruen vil være flink, men hun mangler selvtillit, og hennes rollemodeller er alle sammen små kvinner, så hun blir sint, hun baksnakker folk, hun syter, hun er sjalu, hun lyver og hun er ganske rar.

4 Doory Mentor Den Lille Dørfruen syns alle er slemme. Når det er torsdagsmøter sitter Lille Dørfruen og sladrer med vennene sine. Deres favoritt-offer er Doory Mentor, som tror hun vet hva hun vil, og som ikke sløser bort tid på tull. Et sentralt element i historien er at Lille Dørfruen og Doory Mentor er samme person

5 Sissi Sissi jobber med en oppfinnelse. Sissi har laget en algoritme som kan fjerne all søppel fra Jorda. Algoritmen er en presis beskrivelse av en serie operasjoner som skal utføres for å transformere søppelet til energi. Sissi er smart men hun er ikke klar over geniet i hennes oppfinnelse. Derfor må Doory Mentor komme frem i tide for å redde vennen sin og algoritmen før den blir stjålet. Doory Mentor er på et helt spesielt oppdrag.

6 Iva Aggressi Iva Aggressi vil øderlegge Sissis oppfinnelsen. Hun er sint og hun hater Doory Mentor.

7 Doory Mentor og Sissi Doory Mentor har bare ett mål. Hun må redde anti-søppel algoritmen. Ved å redde den, vil hun ikke bare redde menneskeheten fra søppel, men også sin venn Sissi fra den frykten som er mest vanlig blant kvinner; frykten for å ikke være god nok.

8 Sissi og Doory Mentor Sissi går inn på nettet for å se hva som skjer rundt om i verden. Tweetene er alle om det samme: “Doory Mentor er tilbake! Doory Mentor har kommet til byen”. “Ja, Doory Mentor” tenker Sissi. Sissi speiler seg på mobilskjermen og sier til seg selv: ”Lykke til, Sissi, måtte søppelet dø”.

9 Sissi Sissi er under bordet for å plugge ut Pcen, som ikke er bærbar, men uansett plugger hun den ut og legger den i sin Mary Poppins’ magiske veske. En melding kommer opp på twitter: Algoritmen AntiG tilgjengelig på omd -

10 Den Lille Dørfruen Doory Mentor drar hjem igjen til familien sin. Hun er fornøyd med arbeidsdagen sin og hun blir til Lille Dørfruen.

11 Hva er en mentor?

12 #dørfruen #mentor is someone that makes you act

13

14 En mentor er en erfaren person som hjelper (løfter opp) en annen person. Vanligvis er mentor (hjelper) eldre og mer erfarne enn den som får hjelp men det er ikke nødvendig.


Laste ned ppt "Letizia Jaccheri Språk-kafe November 24. Den Lille Dørfruen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google