Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Av: Kjetil Johnsen 3 venner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Av: Kjetil Johnsen 3 venner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Av: Kjetil Johnsen 3 venner

2 3 venner 3 venner. En serie om kjærlighet, vennskap, ensomhet og mord.
En jente har blitt funnet død i den lille innsjøen ved Dypedal. Hun er naken og pakket i plast. Vi finner ut at det er en av de 4 venninnene; Nora, Benedicte, Vilde eller Trine. Så skrus tiden 3 uker tilbake og en ny lærerinne begynner i klassen, Synøve Viksveen, hu er en merr. En ny gutt starter også, Nick, som er et år eldre enn de andre. Nora og Nick starter et forhold, det samme gjør Vilde og Trine. Vilde og Trine blir tatt på fersken av Synøve som presser Vilde hjem til seg, der hun møter Nick som også har hatt et hemmelig forhold til Synøve. Nick blir kraftig provosert og dytter Synøve så hun slår seg, til døde. Benedicte får kontakt med en som kaller seg wolfman, som får henne til og sende nakenbilder av seg selv til han. Han prøver og voldta henne og hun får han til og tilstå på skjult kamera at han drepte en av de 4 venninnene. Vilde blir tiltrukket av den nydelige Au pairen deres; Charlene, og de innleder et forholdt til etter hvert.

3 Nick rømmer fra byen til slutt, for og lete etter søsteren sin Katie, som han trur han drepte. Men når han kommer tilbake blir han arrestert utenfor festen til Nora, som er kraftig provosert av at han bare stakk av. Vi får også høre at Wolfman, ble slippet fri og drept samme dag, og Benedicte trur hun vet hvem som gjorde det, men politiet mistenker Nick. Vi får også vite at Søsteren til Nick, Katie, lever og arbeider for faren til Benedicte, Lucas. Og har splittet personlighet. Den ene er Katie, den andre er Eira, men hvem er den tredje? Nick møter søsteren, som spør om han kan møte henne på demningen, der han drepte stefaren som voldtok henne. Samme dag får Vilde et brev, der det står at Charlene er død, og senere blir Lucas drept…

4 Kjetil Johnsen født 1966 Som forfatter har han utgitt flere romanserier for ungdom, blant annet Tusen biter 18 bøker, 3venner 10 bøker og mange andre Han er en norsk serieforfatter, journalist og redaktør. Han er gift, bor uten for Oslo og har 3 barn Han har også 1 blogg:

5 Hva jeg synes Boken er utrolig interessant, du har bare nødt til og lese. Når du tror du har løst mysteriet, bare popper det opp ett nytt ett. Nesten umulig og legge fra seg ( nesten den eneste bokserien jeg har lest også ). Det eneste spørsmålet er hvem morderen er selvfølgelig, men bortsett fra det er serien langt fra gjennomskuelig, og når sannheten kommer frem, overaskes du og finner ut at du ikke har skjønt noe som helst… anbefales!!!!! Vil gi denne terningkast 6 Trur denne passer for folk fra 12 år og oppover

6 Voe har også lakt ut på bloggen at hun leser denne serien, der er det folk som anbefaler denne kraftig ! 3 Venner, nr 2 i serien. Ja - jeg leste ut den forrige boka. Hører jeg applaus? Men jeg må si at jeg faktisk gleder meg til å lese den. Jeg digget bok nr. 1, så hvis denne er dårlig, så rører jeg ikke en bok igjen." Utdrag slutt. Du kan lese hele innlegget på Her er noen av kommentarene: 07.okt.2009 kl.23:18 jeg liker egentlig ikke lese men, jeg har lest alle :'-) de anbefales <3 07.okt.2009 kl.16:43 Fantastisk spennende undomskrimserie! GLED DEG, seriøst, det er dritbra:) har hele serien jeg og. 04.okt.2009 kl.21:29 Jeg hater også å lese, men har faktisk lest alle sammen! :OO De blir så spennende at det er umulig å slutte å lese. Tilåmed Pappa er hekta på dem! 04.okt.2009 kl.17:06 SHIT, såå kult. tilfeldigvis fant jeg også en bok av den hjemme, og jeg begynte å lese den. og jeg var så hekta på å lese den ferdig. Og jeg er akkurat sånn som deg voe. Jeg liker ikke å lese og hakke tenkt til å lese heller. Men den boka, det er den beste boka jeg har lest! OG nå har jeg tenkt til å låne flere av dem :) DIGGER BLOGGEN DIN VOE! :D 01.okt.2009 kl.17:46 Jeg HATET selv å lese bøker. Magasiner var mer min ting. Men det er litt morsomt, "3venner" serien var det som fikk meg til å lese. Nå er jeg halvveis på twilight boka,og det sier vell seg selv,at jeg ikke hater og lese lenger. 3 venner er de gøyeste bøkene jeg noen gang har lest! de er så spennende. GLED DEG!


Laste ned ppt "Av: Kjetil Johnsen 3 venner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google