NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978. I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
THAILAND.
Advertisements

Barn har rett til trygg oppvekst
Regionale sentra for omsorgsforskning Kunnskapsutvikling, kunnskapsforvaltning og kunnskapsformidling med kommunenes pleie- og omsorgstjeneste som målgruppe.
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
VÅRT ARBEID – 23 prosjekter i 9 land. BISTANDARBEIDET •Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. •Opprettelsen.
Nettjenesten sidetmedord.no  Oppstart 15. november 2006  Over 3000 meldinger er besvart  Ca % av innskriverne er menn, resten er kvinner.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Ansvar og prosesser i skolen
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Buskerudregionens incestsenter
Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.
”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Forebyggende arbeid kan skje på ulike felt. Forebygging må tas på alvor med tanke på å spare barn og unge for de lidelser det er å bli utsatt for ulike.
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Vegaøyan verdensarv - Vår enestående verdensarv, våre største utfordringer - Dette har vi lyst til å bli spesielt gode på.
Undervisningssektoren 2015
Kvalifiseringssenter for innvandrere INN
Oppgaven Alle får utdelt hvert sitt land i Sør Amerika
Lys til verden 2013/2014 Årets tema: Forfulgt tro  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Kristne blir forfulgt for sin tro i mer.
Studentambassadører 2015 Fakultetet for kunstfag.
Lys til verden 2014/2015 Årets tema: Misjon og demokrati  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Vi har feiret grunnlovsjubileet.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Fagnettverk region nord – onsdag 18. mars 2015
Kort om Kristne Friskolers Forbund KFF jobber med de kristne skolealternativene Skal ikke også kristne skoler kunne ha tilpassede tilbud slik menneskerettene.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Alle barn har rett til utdanning!. ”Hjelp skal ikke være gaver, men hjelp til selvhjelp mellom likeverdige, der alle bidrar etter evne ut fra en følelse.
VÅRT ARBEID – 16 prosjekter i 6 land. BISTANDARBEIDET Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. Opprettelsen.
Medietrening Slik får vi suksess. Mediearbeid for deg som tillitsvalgt ●Bruk av media for å få gjennomslag ●Hvordan håndtere de dårlige sakene ●Hvordan.
Rusmidler, seksualitet og tro Etiske temaer i kristent ungdomsarbeid.
Kompetanse for mangfold Grong voksenopplæringssenter Om oss Lokaler Ant. deltakere Ant. ansatte Norskopplæring Grunnskole Samarbeid.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
SØR-AMERIKA verdensdel og kontinent. Språk i Sør-Amerika I de fleste landene i Sør-Amerika snakker de spansk. I Brasil snakker de portugisisk. I noen.
AMTMANDENS DØTRE - Den første norske tendensromanen Camilla Collett.
HiSF og pedagogisk entreprenørskap
Jente ’08 Visste du at... Dette dokumentet er hentet fra ressursbanken.no (den norske kirke) og kan brukes fritt til ikke-kommersielle formål.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
Velkommen til bostøttesamling!
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Kompetanse for mangfold Grong voksenopplæringssenter
KOMPETANSEHEVING MOLDE 31. OKTOBER 2017 OVERGREP OG VOLD
HVORDAN FORSTÅ OG STØTTE FORELDRE OG BARN SOM HAR OPPLEVD SEKSUELLE OVERGREP?
Utdanning er nøkkelen til livskvalitet, bærekraftig utvikling og håp.
Jeg vet Voldsforebyggende opplæring
Velkommen til foreldremøte om
Når ansatte i velferdstjenestene blir slått, hetsa og tråkka på – hvem tar ansvaret? Inger Marie Hagen.
Utskrift av presentasjonen:

NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett samarbeid med den nasjonale kirken.

Misjonærene driver et allsidig evangelisk arbeid: Utdanning Evangelisering og menighetsarbeid Barne- og ungdomsarbeid Pastorkurs Mediearbeid Lederutvikling

Bistand/diakoni Internatdrift Undervisning på grunnskole Familieprosjekt med – rådgivning i ekteskap, – barneoppdragelse – vanskelige tema som familievold, alkoholmisbruk og seksuelle overgrep.

Ønsker du å støtte arbeidet i Sør-Amerika? Bli Sør-Amerika-fadder eller gi en gave til , merket «Sør-Amerika». Kontakt eller

Takk for forbønn og gaver!