Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.

2 Bistandsarbeidet drives i samarbeid med mongolske myndigheter. Utsendingene er involvert i helse- og sosialarbeid og er engasjert i den unge, mongolske lutherske kirkens arbeid.

3 Vest-Mongolia er den delen av landet med høyest barne- og mødredødelighet. Behovet for bedre holdninger og kunnskap om helse i lokalbefolkningen er derfor stor.

4 NLM har et stort helsearbeid, som omfatter kapasitetsbygging for administrasjons- og helsepersonell. Dette foregår blant annet gjennom kurs, forum, helsekampanjer og helseundervisning.

5 Mongolia godkjente barnekonvensjonen i 1990, men det er fortsatt et stort behov for å jobbe for barnas rettigheter i landet. NLM driver et sosialprosjekt som vil bedre situasjonen for utsatte barn og deres familier. Vi konsentrerer oss om nærmiljøutvikling og forsøker å bedre forholdene for barn på skoleinternatene.

6 Den mongolske kirken ble etablert på 1990-tallet og er en forholdsvis ung kirke. NLM er støttespiller for seks lutherske menigheter og forsamlinger med hver sine nasjonale ledere og lederteam.

7 Den unge, mongolske kirken trenger ledere, og NLM støtter utdanning av disse gjennom å gi stipend til å gå på bibelskole. Det mongolske bibelselskapet arbeider med revisjon av Bibelen og annen litteratur. NLM støtter dette arbeidet.

8 Kirken har satt seg som mål å formidle Guds kjærlighet gjennom både ord og gjerninger. Den lever midt i et samfunn der mange mangler arbeid, sliter med økonomien eller har rusmisbrukere i familien. Den nasjonale kirken og NLM samarbeider nå om et felles diakonalt prosjekt i hovedstaden Ulaanbaatar.

9 Ønsker du å støtte arbeidet i Mongolia? Bli Mongolia-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131, merket «Mongolia». Kontakt: giver@nlm.no eller 22 00 72 00giver@nlm.no Les mer om arbeidet på nlm.no.

10 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google