Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst."— Utskrift av presentasjonen:

1 Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst nådde folkegruppene i landet.

2 Misjonærene er engasjert i utdanning ved teologiske institusjoner og bibelskoler, landsbyutvikling, helse og utdanning i samarbeid med den lokale kirken og misjonærer fra Danmark, Finland og Island.

3 NLM ønsker å øke helsebevisstheten på samfunnsnivå.
Vi arbeider for å redusere mødre- og barnedødeligheten, og dette gir gode resultater som nå videreføres til flere områder.

4 Vi er også med i kampen mot omskjæring, et tverreligiøst prosjekt som gir gode resultater.
Fleire prosjekter tar sikte på å lære lokalsamfunn om familieplanlegging, hiv/aids og hygiene.

5 For å forbedre levevilkårene til den etiopiske befolkningen på landsbygda støtter NLM forskjellige utviklingsprosjekter i fjerntliggende områder. Disse prosjektene har fokus på vann, landbruk og utdanning.

6 NLM støtter utdanning av fremtidige ledere i kirken og bidrar til å utdanne elever på flere bibelskoler, college og på høyere institusjoner. I Etiopia er det flere folkegrupper som ikke har hørt evangeliet og NLM samarbeider med Mekane Yesus-kirken om å nå disse. Et av tiltakene er arbeidet med å oversette Bibelen til Ts`amakko (et språk som brukes av mellom 20− mennesker).

7 Ønsker du å støtte arbeidet i Etiopia?
Bli Etiopia-fadder eller gi en gave til , merket «Etiopia». Kontakt: eller Les mer om arbeidet på nlm.no

8 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google