Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet) og startet opp et arbeid som skulle bety mye for mange.

2 Kinaregionen inkluderer Kina, Hongkong, Macau og Taiwan. I Kinaregionen er vi involvert i prosjekter innen evangelisering og bistand.

3 I Hongkong og Macau er NLM engasjert i den lutherske kirke. Dette er en liten kirke med knapt 2 000 medlemmer, men en liten kirke kan likevel gjøre store ting. Kirken driver mye sosialt arbeid, blant annet to barnehager, flere skoler, to eldresentre og et eldrehjem.

4 Menighetene driver besøkstjeneste, leirer og mye utadrettet virksomhet i tillegg til de vanlige møtene og gudstjenestene. Fremover ønsker vi å intensivere arbeidet vårt i Macau.

5 På Taiwan arbeider NLM mye med å utdanne ledere/arbeidere til menigheter og kristne organisasjoner. Et av tiltakene er lederkurset «Sharpening Your Interpersonal Skills».

6 SYIS er en bibelbasert, interaktiv opplæring som gir seminarstudenter, kirkeledere og folk med ansvar i menighetene gode redskaper til å styrke og utvikle egne og andres relasjoner.

7 NLM ønsker å ha kristne fagfolk som lærer språk og kultur og ønsker å være i en langtidstjeneste i Kinaregionen. Dette er kristne som gjennom sitt arbeid ønsker å være vitner i land der det ikkje er mulig å drive tradisjonell misjonsvirksomhet.

8 Noen av fagfolkene arbeider med å styrke barns og kvinners rettigheter. I samarbeid med lokale myndigheter er det utarbeidet et prosjekt som har dette i fokus. Gjennom prosjektet ønsker man å styrke lokale medarbeidere, så de kan hjelpe kvinner og barn slik at de får det bedre.

9 Ønsker du å støtte arbeidet i Kinaregionen? Bli Kinaregion-fadder eller gi en gave til 8220 02 90131, merk gaven «Kinaregionen». Kontakt giver@nlm.nogiver@nlm.no eller 22 00 72 00 Les mer om arbeidet på nlm.no

10 Takk for forbønn og gaver!


Laste ned ppt "Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google