Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Prosjekt vår 2016 Samlokalisering av allmennlegetjenester og kommunale helse- og omsorgstjenester Økt tjenestekvalitet?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Prosjekt vår 2016 Samlokalisering av allmennlegetjenester og kommunale helse- og omsorgstjenester Økt tjenestekvalitet?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Prosjekt vår 2016 Samlokalisering av allmennlegetjenester og kommunale helse- og omsorgstjenester Økt tjenestekvalitet?

2 Bakgrunn Samhandlingsreformen – nye oppgaver
utfordrer kommunen til å tenke nytt om organisering av tjenester. Ønske om å utrede hvordan samlokalisering kan bidra til forebygging og tidlig innsats, helhet og kontinuitet i tråd med sentrale føringer. Arbeidet er forankret i Strategi 2020.

3 Deltakere Virksomhet Stilling/ansvarsområde
Samfunnshelse og integrering Virksomhetsleder Kommuneoverlege Kommunalt ansatt fastlege Fysioterapeut Ergoterapeut Privat fastlege Fastlege Psykisk helse og rus Psykolog  FoU Leder FoU enheten Eiendom Rådgiver Tillitsvalgt Repr. ansattes organisasjoner Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne Representant for brukerne

4 Målsetting Målsetting:
Vi har utredet og foreslått mulige løsninger på følgende punkter: 1. Hvilke tjenester og yrkesgrupper, i tillegg til fastleger, som kan/ skal inkluderes for å møte tjenestebehovene til pasienter og brukere med behov for tverrfaglige helse- og omsorgstjenester. 2. Hvordan samlokalisering kan styrke samhandling og fagutvikling. 3. Hvordan samlokalisering kan forbedre tjenestekvalitet. 4. Konsekvenser og mulig(-e) modell(-er) for samlokalisering for kommunalt ansatt fastlege og kommunale helse- og omsorgstjenester. 5. Konsekvenser og mulig(-e) modell(-er) for samlokalisering for fastlege med avtalehjemmel og kommunale helse- og omsorgstjenester. 6. Mulige lokasjoner for samlokalisering.

5 Arbeidsmetodikk Kvalitative intervjuer (individuelle og grupper) og dialog. Viktige informanter vil være representanter for brukerorganisasjoner, fagforeningsrepresentanter, Kommunalt legeråd, Allmennlegeutvalgets styre, representant for det kommunale fastlegekontoret, representanter for aktuelle yrkesgrupper, ledere for relevante virksomheter/ avdelinger og kommunens eiendomsavdeling. Innhente erfaringer fra andre kommuner.

6 Rammer for arbeidet Prosjektet gjennomføres innenfor tildelt ramme fra Hdir: kr ,-. Arbeidet skal sikre involverende prosesser av både ansatte og brukere. Det utarbeides en rapport for resultatpresentasjon.


Laste ned ppt "Prosjekt vår 2016 Samlokalisering av allmennlegetjenester og kommunale helse- og omsorgstjenester Økt tjenestekvalitet?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google