RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
UNGDOM OG PSYKISK HELSE
Advertisements

Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Music: Nightengale Serenade
Fremtiden begynner hos BackerSkeie
Tanker om brukermedvirkning
Bruk mediene - hvis ikke, vil mediene bruke deg Medieseminar Aurland 20. april Audun Tjomsland.
Et mangfoldig Rotary En god vei inn i det norske samfunn er gjennom kontakt og vennskap med nordmenn Kanskje Rotary er noe for deg?
Hvordan intervjue en forsker?
Fast advokat Ole Henrik Wille og HR-sjef Hanne Myhre
Rekruttering og utvikling av klubben som nettverksarena.
RÅDGIVERROLLEN Refleksjon over rådgivers roller og funksjoner.
Praktisk Ledelse Kompetanseprosjektet Et samarbeidsprogram mellom Kompetanseprosjektet og Mercuri International for utvikling av ledere. Hvorfor lederutvikling.
Omstilling uten nedbemanning
« gir medlemmene en bedre hverdag». 2 Saker • Kort presentasjon av prosjekt og styringsgruppe • Innmeldingsskjema kvinnenettverk • Kommende seminar/kurs.
START. Debatt for mer mangfold, mer aktivitet og bedre demokrati i Norges største parti..
Oppgaver for tillitsvalgte
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
AVDELINGENES ÅRSMØTER I Temaer •Region Øst sin tiltaksplan for 2014 •Region Øst planlagte møter i 2014 •Årshjulet.
Av Beate Magerholm, Drammen kommune
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.
1 Utstillingsvindu for kvinner i lokalpolitikken Trøndelag Hva gjør partiene? Anne Jorid Gullbrekken og Inger Marie Bakken Miniseminar Oslo
Hva er vitsen med å gifte seg?
Samtaleteknikk ledertrening i Skien kommune Ketil Mjøen, rådgiver
Presentasjon av NTL NAV
Informasjon om oss stiftet februar Ut på tur..
Slik drar du bra damer…. Norsk Redaktørforenings høstmøte Molde oktober 2006.
Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme
” Når jeg hører vidregående skole, tneker jeg på at jeg gleder meg SYNSYKT til å holde på med noe som intriserer meg, å være sammen med folk som også liker.
PÅRØRENDE EN RESSURS Hvordan kan vi hjelpe tjenesteapparatet ? AKB-Pårørende en ressurs.
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
Et sjeldent kurs for mennesker med en sjelden sykdom
<Sted>, <Anledning>
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
Nettbasert læringssystem Evaluering av LUVIT i bruk ved HiO
Norsk fosterhjemsforening Hordaland ved Kjell Åge.
Skolelederundersøkelsen 2008 Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen.
Hva er NBU?. Av og for ungdom Levende bygder Alle muligheter NBU er et sosialt nettverk av og for bygdeungdom, som jobber for levende bygder og for å.
KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING KLUBB- OG MEDLEMSUTVIKLING Per-Arne Davidson.
Velkommen til innkommende president sin time.
Er avløseryrket noe for deg?
MEDBESTEMMELSE OG ROLLEN SOM TILLITSVALGT PÅ ARBEIDSPLASSEN
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
PERMITTERING OG OPPSIGELSE – hvordan håndterer vi det?
QUIZ- (AS) BJØRNS KIWANISQUIZ Du treffer en person som ser du bærer Kiwanisnåla, og som spør hva det er. Du svarer: ”Jeg er medlem av Kiwanis! ” 1.Hva.
Samfunnsviterne - hvem er vi?
Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim
Brukerinformasjon på Internett Hovedoppgave for Erlend Grut Hilstad, 2HKI.
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Skoleinformasjon.
Norsk Post- og Kommunikasjonsforbund Organiserer ca ansatte i Posten Norge A/S, DnB NOR ASA, BBS AS, Mirror Accounting AS, Bring Logistics.
Kroppen som Gud har villet
Fagdag psykisk helsetjeneste, 12.mai 2009 Tina Skarheim, Velkommen Bakgrunn Litt om KS Dagen i dag.
Slik lager du sjablonger med Gimp!
Myter – organisasjon og ledelse i barnehagen
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Hvorfor organisasjon? Hvorfor har dere engasjert dere?
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Om lokallaget og skoleringstilbudet til arbeidsplasstillitsvalgte Skolering av nye tillitsvalgte Lokal introduksjon Utdanningsforbundet Bergen 2014.
FAGFORBUNDET Oppland Organisert? Hvorfor det?. Hva forsikrer du i livet ditt?
Seksjonskonferansene
Hvorfor skal jeg være med
Verving Thorbjørnrud
NAVNET DITT Kontakt meg : Her skriver du selve søknaden på jobben.
Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst.
Velkommen til kurs for språkhjelpere
Osloskolen Oslo VO Rosenhof Kurs 2
Utskrift av presentasjonen:

RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon er å gjøre jobben til de tillitsvalgte litt lettere På hver slide er det lagt inn et budskap (se i notatfeltet nederst på hver slide), men du må selv velge hvordan du skal si dette slik at det blir naturlig for deg. NB! Husk å gå igjennom presentasjonen i visningsmodus første gangen eller så ser du ikke animasjonene.

[NAVN PÅ FOREDRAG] [Navn på foredragsholder] [Rolle/verv/stilling]

DU HAR MEST SANNSYNLIG EN REKKE FORSIKRINGER, MEN HAR DU FORSIKRET JOBBEN DIN? Som medlem i Lederne har du en profesjonell fagorganisasjon i ryggen, som hele tiden jobber for deg og dine interesser!

Er organisasjonen for Norges ledere og betrodde ansatte Ble stiftet i 1910 og er en partipolitisk uavhengig fagorganisasjon Lederne Over medlemmer i vel 1200 bedrifter – fordelt på 7 regioner og 125 avdelinger Lederne På hovedkontoret i Oslo jobber 20 ansatte for å forenkle medlemmenes hverdag

Hvorfor organisere deg i Lederne?

«Det gir meg trygghet i hverdagen å vite at jeg har noen sterke i ryggen» - Mann, politisk rådgiver «Det gir meg trygghet i hverdagen å vite at jeg har noen sterke i ryggen» - Mann, politisk rådgiver «Jeg synes Lederne er gode på kompetanseheving og har mange spennende kurs» - Kvinne, rådgiver «Jeg synes Lederne er gode på kompetanseheving og har mange spennende kurs» - Kvinne, rådgiver «Lederne var det naturlig valget når jeg ble leder» - Kvinne, enhetsleder «Lederne var det naturlig valget når jeg ble leder» - Kvinne, enhetsleder «Jeg er veldig fornøyd med de korte linjene og det at jeg får kjappe svar» - Mann, senior arbeidsforbereder «Jeg er veldig fornøyd med de korte linjene og det at jeg får kjappe svar» - Mann, senior arbeidsforbereder «For meg er det veldig viktig at Lederne er partipolitisk uavhengig» - Mann, butikksjef «For meg er det veldig viktig at Lederne er partipolitisk uavhengig» - Mann, butikksjef «Lederne er en liten organisasjon, men vi har mange kontakter og stor innflytelse på det som er viktig for meg som medlem» - Kvinne, MRP Controller «Lederne er en liten organisasjon, men vi har mange kontakter og stor innflytelse på det som er viktig for meg som medlem» - Kvinne, MRP Controller «Lederne har gitt meg tilgang til et nettverk jeg ikke ville fått andre steder» - Kvinne, virksomhetsleder «Lederne har gitt meg tilgang til et nettverk jeg ikke ville fått andre steder» - Kvinne, virksomhetsleder MEDLEMMENE VÅRE SIER AT …

VI ER EN AV NORGES RASKEST VOKSENDE FAGORGANISASJONER 17,5% MEDLEMSVEKST FRA 2009 TIL I DAG

SOM LEDER OG BETRODD ANSATT BEFINNER MAN SEG OFTE MELLOM BARKEN OG VEDEN DET ER SPESIELT FIRE MÅTER LEDERNE HJELPER DEG SOM ER MELLOM BARKEN OG VEDEN

UTDANNING OG KURS Som medlem hos Lederne kan du både få støtte til etter- og videreutdanning. I tillegg har Lederne et omfattende kurstilbud 1

JURIDISK BISTAND Fri juridisk rådgivning innen Ledernes kjerneområder samt god privatjuridisk bistand 2

FORSIKRINGER Lederne har et omfattende og trygt forsikringstilbud gjennom sitt forsikringskontor 3

4 RÅDGIVNING Ledernes rådgivere gir deg spesialtilpasset bistand innen lønns-, avtale- og arbeidsvilkår for ledere og betrodde ansatte

«Lederne er der for å hjelpe deg med dine rettigheter, lære deg faget som leder, mestre rollen din og støtte deg i ansvaret på jobb» - JAN OLAV BREKKE, FORBUNDSLEDER

Vil du vite mer?