Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Verving Thorbjørnrud 17.11.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Verving Thorbjørnrud 17.11."— Utskrift av presentasjonen:

1 Verving Thorbjørnrud 17.11

2 HVORFOR ER DU MEDLEM? Hva er din grunn
Trygghetsmedlem eller aktivistmedlem. Begge like viktige Det som kan være lurt før man skal ut og verve er å stille seg selv spørsmålet, hvorfor er jeg medlem i en fagforening? Hva vil du ha ut av medlemskapet ditt, og hva har du tenkt å oppnå. Dette kan være så enkelt som at «NTL var de første som spurte», «Vi hadde en flink lokal tillitsvalgt», «NTL har de beste forsikringene» eller «Jeg ville engasjere meg i fagbevegelsen» eller «NTL og LO stemmer med min politiske overbevisning». Det som er viktig å få fram er at det ikke egentlig er et skille mellom trygghetsmedlemmer eller aktivistmedlemmer. Her brukes bare terminologien for å skille på dem som er mest opptatt av tryggheten, både i arbeidslivet og privat. At NTL snakker med sjefen for deg og forhandler lønnen din er også en form for forsikring om at det går bra i arbeidslivet. Aktivistmedlemmer er her mer dem som har lyst til å påvirke. Enten som tillitsvalgte eller gjennom å bidra til å organisere.

3 Hvorfor være medlem? Forsikringer Forsikring i arbeidslivet
Aktiv studentpolitikk Medlemsfordeler – LO Favør Internasjonal solidaritet Her har vi hentet frem en del gode grunner for å være medlem i NTL og LO. Hvis du har egne, flere eller bedre er det bare å sette dem inn.

4 Hvorfor være medlem forts.
Folkehjelpen LO- familien, medbestemmelse over dine lønns- og arbeidsvilkår Innflytelse i NTL og LO, både lokalt og sentralt Gratis kurs og konferanser

5 Organisasjonsgrad Viktig for å beholde rettigheter og gjennomslagskraft I staten er rundt 80% fagorganisert! Totalt i samfunnet rundt 49% Viktig å være mange. Både organisert generelt, men spesielt at de er i LO og NTL!

6 Personlige fortellinger
Hvordan verve? Gode argumenter Personlige fortellinger Klart budskap Dette bringer oss tilbake til den første sliden. Det å verve handler jo i bunn og grunn bare om å spørre en kollega eller en student om å bli medlem. Måten man gjør dette på varierer fra person til person, men generelt ser vi at det hjelper å ha øvd inn noen argumenter og å vite litt om fordelene i medlemsskapet. MEN: Det viktigste er at det skal være en god opplevelse å verve. Det blir bedre fra gang til gang. Alle må finne sin måte å gjøre dette på.

7 Vervepremier! Forbundet har mange, og gode, vervepremier.
Du finner dem på hjemmesidene våre og her. Du kan også gi vekk vervepremien til den som blir vervet hvis det er ønskelig. De som blir vervet får tilsendt en sekk og materiell om NTL i posten fra forbundet.

8


Laste ned ppt "Verving Thorbjørnrud 17.11."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google