Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Intelle Synkronisering støtter mange systemer. Denne presentasjonen er et eksempel mellom SuperOffice Visma Business.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
Posisjon/Produkt Liste
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
HVA ER ?.
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
VEILEDNING FOR OPPMELDING TIL ORDINÆR EKSAMEN
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
BRUKERVEILEDNING - AquaLog 05. MARS Brukerveiledning - AquaLog  Denne presentasjonen skal gi brukeren en innføring i bruken av vedlikeholdsprogrammet.
Visma KGV (Konkurranse Gjennomføring Verktøy)
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Demo Transport Invoice Verification(TIV) TakeCargo v.3.5.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Dokument med bilde, formatere i Word
Intelle Synkronisering SuperOffice CRM Microsoft Dynamics AX Alle versjoner av SuperOffice og AX ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Hvordan oppstår problemer i ePhorte?
Noen nyheter i Public360 etter ny Servicepack – SP5.
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Spillemiddelseminar 2011 – fallgruver i søknadene.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Releasedokumentasjon versjon 6.1 – Vedlegg –Begrenset tilgang til brukere uten sertifikat Hvis følgende innstillinger er satt for leverandøren:
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
IT for Medisinsk sekretær Kai Hagali. Hva er fletting  Koble en database(Tabell) til ett dokument  En eller flere mottakere  Annet bruk en dokument.
Noark-4 spesifiserer et fullstendig elektronisk arkivsystem som kan integreres med elektronisk post og elektronisk saksbehandling.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Elektronisk dokumentutveksling i ePhorte - EDU
Sponsor og Annonser.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
Integrasjon Microsoft CRM Microsoft AX ”en endring utføres kun en gang, alle systemer som trenger denne endringen blir oppdatert” ”opprettes en ny kunde,
Rutiner for saksbehandling EFP v. prosjektopprettelse
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Retningslinjer for spesifikasjoner til oppdrag
Basware Purchase Management
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte
Microsoft CRM Visma Business
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Innpassing/godkjenning IHR studentutveksling Leangkollen.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Bruk av Bokmerker i journalen For oppfølging av en gruppe pasienter Bokmerker er personlige, de sees kun av deg Kan knyttes til dokument, eks pol.notat,
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
1 Forutsetninger for denne rutinen: Du har skrevet et dokument, utgående (U) eller notat (X) eller (N). Et annet dokument skal knyttes til journalposten.
RUTINE for ferdigstilling av utgående tekstdokument og journalpost
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Opplæring SAP Portalen
Palliativ plan i Profil
Basware PM Planer Brukerveiledning.
Ruth Wenche Stavik og Geir Håvard Ellingseter
Lynguide for leder-rollen
Lynguide for leder-rollen
Utskrift av presentasjonen:

Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint Sjøfartsdirektoratet Enkel godkjenning i ePhorte SharePoint

Enkel godkjenning Denne metoden gir mulighet til å sende til godkjenning til kun en person. Legg også merke til at i det øyeblikk du ferdigstiller eller sender et tekstdokument til godkjenning, så kan du ikke foreta endringer i det. Når journalposten sendes til godkjenning endres journalstatus til G – Til godkjenning. Hvis den blir godkjent, endres status til F- Ferdig. Hvis den ikke blir godkjent, endres status til R- Reservert.

Enkel godkjenning - fortsetter Dette kan gjøres i på to ulike måter: Når du har opprettet et nytt tekstdokument eller har tatt det frem for å skrive videre og returnerer til Microsoft SharePoint så vil du får frem innsjekkingsdialogen. I denne dialogen velger du den videre behandlingen av dokumentet. Dersom du er ferdig med dokumentet og det skal godkjennes av noen, så krysser du av for Send til godkjenning og søker fram hvilken person som skal godkjenne dokumentet i feltet. Tekstdokumentet blir da lastet inn i ePhortes dokumentlager og saksdokumentet får status G (Til godkjenning).

Enkel godkjenning - fortsetter En kan også sende til godkjenning fra menyvalget Send til godkjenning i menyen Hva vil du gjøre? i vinduet for saksdokumentet.