Komponenter innen elektro :D

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vår elektriske verden kap 5
Advertisements

Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Den sterke kjernekraften virker mellom nabonukleonene ERGO Fysikk 1 Callin mfl s. 217 og Den sterke kjernekraften virker mellom nabonukleonene.
Gjennomgang ved sigmund jensen, skanska
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Ta med Jordball Isopormåne Liten jordball Solomkrets Solsystemskalafil.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Innovation Electronic protection Produsert av Geir Hindahl 2006.
CE-merking av byggevarer
CE-merking av vinduer.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
Statens helsetilsyn, ref.93/42/EØF om med. utstyr
(Konf+årstall)-QUIZ (dette er en mal som må tilpasses lokalt, la kreativiteten få fritt spillerom! Tilpass etter tema og opplevelser dere hadde i løpet.
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Bygningsdelstabellen
DaTaTing Hva er internett? •Verdensomspennende nettverk av nettverk. •I likhet med mennesker, kan ikke datamaskiner kommunisere med hverandre gjennom et.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner.
OPERATIVT LEDERSKAP. OPERATIVT LEDERSKAP Figur 1. Livet og læren.
Dokument med bilde, formatere i Word
Ole Petter Sørensen Trainor as
Ironman Testbatteriet
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Lagerskade? ………eller?.
På vei mot likevekt! Likevekt!.
Kva heiter denne tingen?
Rekkeklemmeliste Alle kabler som skal ut av skapet(stativet) kobles til rekkeklemmer. For å ha en oversikt over hvor enden av ledningene skal kobles, bruker.
Eksempel på oppgaveløsning
Kompetente barn og unge
Den industrielle revolusjonen
Kurs 7 - Trefase s.42.
Kjønnsforskjell i sykefravær
Til Noas ark.
Vi baner veg for deg !.
FAGFORBUNDETS KAFFEKURS Tema: Arbeidstid. Definisjon Arbeidstid er den tiden du står til disposisjon for din arbeidsgiver. Arbeidsfri er den tid arbeidstaker.
Merke og lagre punkt fra papirkart
Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Overspenninger Isolasjonskoordinering
Qvintett 90A.
TEKNISKE SPESIFIKASJONER For innlevering av digitale videobånd med TV-reklameinnslag 1. Innleveringsfrist Alle reklamefilmer skal leveres 4 (fire) dager.
Av Åge Særnmo MALERKURS I MORA. KURSHOLDERE OG LÆRERNE FRA TRYVIS Kursholdere: Örjan Nilsson Hans Wikström Per Inge Peterson Lærere fra Tryvis: Einar.
Løypeskilt Tallhøyde er 100 mm. Størrelsen på skiltet gis ut i fra antall markeringer Pilens størrelse er i forhold til tallhøyde/markering.
Motorens merkeskilt.
Barneseng QVINTETT JUNIOR
Kort om | Beskyttelse. Beskytternes oppgave er å minimere effekten på den anslagsenergien som kan oppstå ved en velt. Dvs. absorbere så mye energi som.
Presentasjon rev 5.0 Kompetanse, ansvar og sikkerhet!
Hvilken del av “vær stille” forstod du ikke??
Norges branntekniske laboratorium as 1. 2 AKTØRENE I BYGGEMARKEDET PRODUSENTER PROSJEKTERENDE KOMMUNALE MYNDIGHETER SENTRALE MYNDIGHETER EIENDOMSBESITTERE.
Vekselstrøm - spenning
Matt 28:18 Og Jesus trådte fram, talte til dem og sa: Meg er gitt all makt i himmel og på jord! 19 Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet.
SUVITEK gameguard. T / RH 7,6C 55%RH Teller 1 24 DG.
Vekselstrøm - spenning
Behov for plater Mål: En møbelfabrikk har en kappliste som definerer materialbehovet framover for alle komponenter som skal sages ut av plater. Vi skal.
Age Of Mythology. The Titans. Expansion pack Her er ett fint eksemplar! Ett eksemplarisk bilde av Expansion Packen!
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Bruk av dekningskartet CellVision. CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet.
T.Bu Heimeoppg. 3 A B Kortaste sti frå A til B har lengde 11 Kortaste postmannrute har lengde 82 (=
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Videogruppe Fremme bruken av video i læringsaktiviteter Metoder, formater, teknologi etc Lage egne videoer Håndbok for videoproduksjon Lage et miljø for.
Forslag innøvde trekk 5`r fotball «Skap overtall!!!»
UiOs integrasjonsarkitektur (med fokus på Cerebrum)
Porsgrunnsbrua, nye gangbommer og vekselblink
Skedsmo U10.
En stjerne skinner i natt
Beskyttelse mot overbelastningsstrøm og kortslutningsstrøm
Utskrift av presentasjonen:

Komponenter innen elektro :D

Automatsikring

kontaktor

Mottorvern

Rekkeklemmer

impulsbryter

Asykron kortsluttingmottor

Mottor skilt 3~ betyr at det er ein 3 faset vekselspennings motor. Så nede til venstre står det «220-240/380-420 ∆/Y V» det betyr: på venstre siden av parentesen er det trekantkobling og mellom 220 og 240 V og på høgre siden er det stjerne kobling og mellom 380 og 420 V. det gjelder også der det står : «68 / 39,5» Rett over dette står det 1430 r/min det er runder per minutt og over det er hvor menge kilo watt motoren avgir. Så helt overst i høgre hjørne er CE merket og overst på platen står produsenten Rett under CE merket er effektformelen. IEC 34-1 betyr at dette er ein normmotor eller standard motor etter IEC 34-1 normen. Ip 55 viser motorens kapslingsgrad.