Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner

3 Kontrollpanel med 7 programmer oppsatt I logisk rekkefølge, men kan brukes etter eget ønske. God beskrivelse av hvert program. Selvbetjent vaskkeenhet som aksepterer sedler (kr 100/200,- ) og mynter (kr 5/10/20,-) For å oppnå lojale kunder, anbefales salg av verdinøkkel. Denne er en nøkkelformet betalingsenhet som kan lades opp til ønsket beløp når vasketiden er oppbrukt. LCD display med ekstra stor nedtellingsindikator.

4 Oppsamling av mynter og sedler foregår bak en ekstra lås, slik at den som åpner programskapet – for eksempel for å etterfylle kjemi – ikke får tilgang til pengene uten ekstra nøkkel.

5 Rustfritt stål av høy kvalitet. Perfeksjonistisk tett, og sømløse avslutninger selv i de minste hjørnene.

6 Ingen skarpe kanter hvor hund eller eier kan skade seg. Holderen til dusjhodet er av plast, og har runde kanter. Dusjhodet kan dreies uavhengig av slangen.

7 Dusjhode med variabel valgfri vannstyrke. Praktisk:av - og - på knappen behøver ikke holdes nede mens hunden dusjes. Dette gjør dusjhodet svært brukervennlig.

8 Det blå gulvet i dusjskaret har et sklisikkert belegg og kan åpnes for rengjøring. Et tredelt sluk gjør det enkelt å fange opp hundehårene, og er lettvint å rengjøre. Det er fall på bunnen av karet, for enklere å holde vann og pels unna den blå, sklisikre platen.

9 En enkel hovedstrømbryter forsørger hele enheten med elektrisitet. Selv for mennesker med liten teknisk interesse, er denne hovedbryteren lett å gjenkjenne pga dens klare farger.

10 Gjennomsiktig dør for innvendig kontroll av skapet. Alle ledninger er dekket med kanaler for ekstra sikkerhet. Meget synlige automatsikringer. PLS displayet kan leses gjennom døren. Displayet viser maskinens antall arbeidstimer, noe som igjen kan regnes om til kroner og øre! Eventuell feil ved maskinen vises også I dette displayet.

11 Kvalitetskomponenter som er tilgjengelig hos de fleste elektrikere. PLS: Siemens LOGO Sikringer: Schneider Electric Transformator: Moeller

12 Fire Seko industrielle digitale doseringspumper. Hver av de fire kjemikaliene har sin egen pumpe. Veldig enkle å tilpasse ut fra standard fabrikkinstillinger.

13 Vannfordelingsblokk av massiv messing for direkte innsprøytning av de fire forskjellige kjemikaliene. Elektrisk ventil med lysdiode, og en manuell stengeventil. Honeywell termostatisk blandingsventil med separat vanntrykkmåler.

14 20 Liters varmtvannsbereder på 230V, 2 kw, som passer inn I maskinen.

15 Føner: To styrker for behagelig og tilpasset føning av pelsen. Styrke velges på kontrollpanelet (Føning høy og Føning lav). Drifter av maskinen velger selv nivå for varme på motoren til føneren. Dette tilpasses årstid og temperatur.

16

17

18 K9000 Dog Wash: Behagelig hundevask K9000 Dog Wash: Behagelig hundevask

19 K9000 Dog Wash: Eksempler på vaskeanlegg K9000 Dog Wash: Eksempler på vaskeanlegg


Laste ned ppt "K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google