av Yocasta L. Sosa De Veisten

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Snakk sant om livet…… Omsorgsverdier ved livets slutt
Advertisements

Vi ser hverandre og erfarer at i Guds rike hører vi sammen
Hvis vi var gjess... Ahh!.
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
SFN Om motivasjon i dagliglivet Storefjell 10. september 2012.
Music: Nightengale Serenade
Fra ord til liv Mars 2011.
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Presentasjonsteknikk Av Øystein L. Pedersen. Forberedelser  Hvor lang tid har du til rådighet?  Definer hensikten med presentasjonen  Overbevise eller.
Normer, verdier og holdninger
Gudstjeneste med Skattejakt.
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Sommervikar i Blend.
Hønefoss politistasjon
Det hele mennesket griper gleden i bevegelsen
Forretningsdriften – strategi og muligheter
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Det gode Det rette Det rettferdige
AKB-Pårørende en ressurs
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Knarrlagsund oppvekstsenter,
Cary C K Huang Er utnevnt til RI President-E for perioden Han tiltre 1/ Forretningsmannen Gary C K Huang, har vært medlem av Taipei Rotary.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Velkommen til gudstjeneste
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Å lykkes eller være lykkelig?
Skattejakt-samling på torsdag
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
Hva gjør førsteinntrykket
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Velkommen til dåpskurs!
Bokpresentasjon Bergen
Bokpresentasjon Oslo.
Avdeling for sosionomutdanning
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Evaluering av november på Blå avdeling:
Kvalitet og brukermedvirkning
VELKOMMEN TIL ZEVS TUR TIL KØBENHAVN Oslo-København-Oslo mai 2013 Oslo kommune Sykehjemsetaten.
KOMMUNIKASJON Grunnleggende kommunikasjonsteori
LederAkademiet Presentert av Jan Fikke. LederAkademiet2 LederAkademiet.  Visjon: Arbeide for menneskelig vekst, individuelt og i grupper.  Verdier:
Vår historie – og Guds I serien ”Smittende tro” Meland kyrkje 2011.
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
Motivasjon I Yrkesveiledningsprosessen
TANKENS MAKT DET UMULIGE - MULIG KFL/04
Kurs i leiing Kommunikasjon.
Møte med det norske arbeidsmarkedet.
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
«Sammen om læring» - Finstad skoles visjon
Den entusiastiske lærer
SMIL – styrket mestring i livet
MOBBING OG RASISME Vg2 H3 Eleven skal kunne forklare hva mobbing og rasisme er, og drøfte forebyggende tiltak.
Forebyggende arbeid En community-psykologisk studie av endringer etter forebyggende intervensjon Camilla Blestad og Tuva Engen.
BOF Barneorientert familieterapi
Konnerudmodellen «Av ungdom for ungdom» Et samarbeidsprosjekt om å skape en inkluderende og aktiv bydel for barn og unge Joakim Dokka Nordstad Konnerud.
SAMSPILLMETODEN DIALOG Informasjon til foreldre Bergen 2012.
Periodeplan for Lekestua Uke Sosial kompetanse
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
SAMSPILLMETODEN DIALOG
SAMSPILLMETODEN DIALOG
Hva er et menneske? Å tro at «menneskets hensikt er å arbeide» får andre konsekvenser for livet, enn å tenke at «menneskets hensikt er å bygge gode relasjoner»
Muntlig framføring Hovedmål/periodemål:
1 Kommunikasjon.
Psykologisk førstehjelp
Kommunikasjon Gode samtaler. Kommunikasjon Gode samtaler.
Barn i krise K og T Presentasjon Litt om Rvts.
Kapittel 6: Heidi er lei av å rydde og vaske
Å se andre innenfra og seg selv utenfra
Utskrift av presentasjonen:

av Yocasta L. Sosa De Veisten Det positive mennesket Vi tenker positive, andre opplever oss som positive. Gruppeveiledning av Yocasta L. Sosa De Veisten

Emne: 1-Entusiasme Entusiasme er smittsom. Å lære, jobbe og leve med entusiasme gjør livet vårt og hverdagen lettere. Den lyser ansiktet vårt, gir oss overskudd, glede og glans i øynene.

entusiasme kan forbedre ditt liv. Entusiasme gir deg styrke. Entusiasme er det “spesielle noe” som gjør deg til en vinner. Entusiasme gjør hardt arbeid moro. Entusiasme forandrer ting, mennesker, situasjoner, holdinger og fordommer. Entusiasme forteller til andre hvem du er. Entusiasme åpner nye dører.

egenskaper Strukturert Åpen Modig Hjelpsom Liker å hjelpe Fleksibel Blid Snill Klarer oppgaver Er positive Å smile Simpatisk Er aktivt Åpen Hjelpsom Fleksibel Energisk Godt humør Hyggelig Vil lære nye ting Liker å kommunisere Er interessert

Valg som metode

Kommunikasjon Kommunikasjon. 7 % gjennom ord 55 % gjennom kroppsspråk Å kommunisere er noe som vi gjør hver eneste dag – verbalt med ord og stemmeleie og med kroppsspråket. Kommunikasjon er runnlaget for alle mellommenneskelige situasjoner vi kommer opp i. Vi vet at vi KAN kommunisere. Men noen ganger opplever vi at vi har misforstått eller bli misforstått. Det er noe som skjer ofte. Forskere mener at informasjoner som vi mottar oppfates slik: 7 % gjennom ord 55 % gjennom kroppsspråk 38 % gjennom følelser 100 %

Workshop Basert på valg Mål: Karriere valg. Se nye muligheter. Bli kjent med hverandre Reflektere og innspill Ha det gøy

Oppmerksomhet og omtanke

Ord til ettertanke Det er 5 ting som ikke kan tilbakekalles: en mulighet som ikke ble utnyttet en pil som forlatt buen et ord som har blitt sagt et liv som har blitt lev et førsteinntrykk

I Am a happy lion YES, I AM