Funksjoner og Innstillinger i

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Slik bruker du vår nettbutikk!
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Hvordan bruke en videokanon
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
HVA ER ?.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Intranett: Hvordan komme i gang
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Gå inn på denne internettadressen:
Opplæring: Digital Diktering
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
? Hva er.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Basware Purchase Management
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Her er noen skjermbilder fra PowerPoint kurs holdt for leger
SYNKRONISER S3-SCANNEREN. Å synkronisere scanneren betyr: Å sende data fra scanningene du har utført fra scanneren til en verdensomspennende Nu Skin-server.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
Huawei B593 Brukerveiledning
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

Funksjoner og Innstillinger i

1. Velkomstside Denne siden har du hatt oppe før, men da med engelsk tekst. Du finner den på verktøylinjen under «Hjelp» – velg «Velkomstside»

Ta bort haken nederst til venstre «Vis velkomstside ved oppstart» «Finne venner og importer kontakter» er mer oversiktlig å gjøre på en annen måte som vises senere. Sjekk lyd- og video- funksjonene. Trykk på «Sjekk om du har lyd»

Her kan du sjekke høytalere, mikrofon og webkamera til din PC Her kan du sjekke høytalere, mikrofon og webkamera til din PC. Trykk på de forskjellige «Test»- knappene og følg anvisninger Når du ferdig med testen trykk på «Avslutt denne veiviseren»

I de neste bildene ser vi på de viktigste funksjoner og deres mulige innstillinger i Skype. Første fane er «Skype». Her kan du bl.a. velge «påloggingsstatus» etter behov, endre din «Profil», «Kjøp Skype-kreditt» og «Endre Passord» For å avslutte Skype velger du «Logg ut»

Neste fane handler om kontakter Neste fane handler om kontakter. Det er her du har kontroll på hvem du ønsker å legge til som kontakt i din Skype. Trykk på «Kontakter» og velg «Legg til en kontakt»

Følgende bilde kommer frem. Skriv f. eks Følgende bilde kommer frem. Skriv f.eks. Seniornett i feltet «Fullt navn». Det er funnet 8 treff i dette søket. Trykk på «Vis» for å se alle treff

Velg evt. en eller flere treff ved å trykke på «Legg til kontakt»,

Du kan nå sende en forespørsel og legge til en beskjed til den du vil legge til som kontakt. Trykk på «Send forespørsel»

Dersom du selv får en kontaktforespørsel vil du kunne se dette i følgende boks som kommer frem på venstre side Trykk på boksen og neste bilde kommer frem Velg om du godkjenner («Legg til kontakter»), avviser eller blokkerer den som ønsker å ha kontakt med deg

Dersom din forespørsel er «godkjent» av den du sendte den til, vil symbolet foran navnet være grønt Så lenge forespørselen ikke er godkjent, vil symbolet være grått med et spørsmålstegn inni Når en av dine kontakter er logget inn, vil symbolet foran deres navn se slik ut

Når du trykker på en av dine kontakter, vil du ha mulighet til å ringe Når du trykker på en av dine kontakter, vil du ha mulighet til å ringe. Når kontakten er logget inn, (pålogget) kan du velge «Videoanrop» eller «Ring»

Neste fane er Samtale Her er det ikke noen spesifikke innstillinger annet enn at du kan blokkere kontakter

Velg fanen «Samtale» og deretter «Blokker» Du kan blokkere denne kontakten slik at den ikke kan kontakte deg lenger Du fjerner kontakten fra din kontaktliste I verste fall kan du rapportere kontakten for misbruk av Skype

Fanen «Ring»: her blir de fleste funksjoner aktive etter at det har kommet i stand en samtale Lyd- og videoinnstillinger ser vi på senere «Del din skjerm» er bare aktiv når du snakker med noen og viser din skjerm til den du snakker med

Fanen «Vis»: her kan du velge hvordan Skype skal se ut Noen eksempler i neste bilde

Valget «Facebook venner» vises slik Valget «Ring til telefoner» vises slik

Fanen «Verktøy»: vi har allerede sett at du kan endre språk her De neste bildene viser funksjoner under valget «Innstillinger»

«Generelt» : Sett eller fjern haken foran valgene i «Generelle innstillinger» - test lyd- og video-innstillinger «Skype Wi-Fi Adgang»: Med Skype WiFi kan du enkelt koble deg til trådløse Internett-soner og kun betale for det du bruker, med Skype-kredit Har du gjort endringer trykk, på «Lagre»

«Personverninnstillinger»: Velg dine innstillinger for de forskjellige funksjoner. I den siste delen kan du med fordel velge å fjerne alle haker. Trykk «Lagre» etter at du har gjort dine endringer

«Varselinnstillinger»: Velg når oppgavelinjen i Windows skal vise deg et varsel Lyder trenger ikke endres. Trykk «Lagre» etter at du har satt inn dine valg

De tre siste delene av «Innstillinger», dvs. «Anrop» - «IM & SMS» – «Avansert» kan gjerne stå uendret Fanen «Hjelp» viser valg til noen hjelpesider Dette avslutter delen «Funksjoner og Innstillinger i Skype