Presentasjon av sporten.  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Advertisements

Infomøte diplomboksing Skagen Hotel Bodø kl. 17:15.
Presentasjon Kolstad Håndball
Bli med på laget!.
Inkluderende arbeidsliv – fra ord til handling HMS-konferansen 2010, Lederne,
Kvinne Fotballen Klepp Elite Utarbeidet av: 2008 Klubblisensen: -Ett godt verktøy -Stiller krav -Setter press på klubb -Gir muligheter for utvikling -Generer.
Velg sjøveien - medieomtale og annonsering Informasjonssjef Anne Kristin Hjukse Oslo Havn KF.
Meir tid til naturfag gir meir tid til djupne og oppleving
Kongsberg Orienteringslag Presentasjon for Kongsberg Kommunes kulturavdeling 13. Februar 2004.
Youth Olympic Games – IOCs nye storsatsing
VMs VISJON Hundekjøring rekrutterer, inkluderer, begeistrer og inspirerer!
Bruk bilen med glede!! Bilfører 65+ Bruk bilen med glede! Bilfører 65+
2 timers adrenalinkick! • Ekstremsporter, dueller og ekstreme effekter. ”Nybruk” av bislett. • FMX – Ailo Invitational • Riise Power Shot • Vertikal rampe.
Arrangementserfaringer Etter en sesong med flere store arrangement, hva er viktig å få inn i planleggingen for å få en god arrangementsavvikling?
PRESENTASJON. IFØLGE DISSE MÅLINGENE BRUKTE JEG MEST DATA OG TV, MEN DE BLE IKKE ELT NØYAKTIGE OG HELGEN VAR IKKE HELT VANLIG SIDEN JEG HADDE BURSDAG,
Hvordan spille Yukigassen snøballkamp
Naturvernforbundetskolen: Hvordan drive et lokallag Tema på foredraget: Lokallag; medlemmer, sak, økonomi og administrativt Tid: ca 30 min For mer info.
Arbeidsgivers losteam Arbeid og psykisk helse
Vi håper og tror det kommer 4-5
Medieanalyser Helse Midt- Norge Oppsummering
1 DESTINASJONSUTVIKLING Idrettsarrangement er destinasjonsutvikling: Sport-turisme: Deltakerdrevne arrangement Publikumsdrevene arrangement.
En oppdagelsesreise etter universell utforming Presentasjon oktober 2007.
Mangfold er bra for Stormberg Kurs LDO. Historikk.
Langtidsplan Mål Anlegg Kompetanse Kretsting Oslo og Akershus Gymnastikk og Turnkrets 1.
hoyre.no: Ett emnekart – 450 portaler
1.mai-aksjonen Folk forandrer verden! Bli med! Overordnet tema: Folk forandrer verden. Bli med! Dette viser målsetningen for arbeidet til Norsk.
NBF LEDERMØTET – 14. JUNI 2014 PRESENTASJON AV GRUPPEARBEID.
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Årsregnskap NMF- sør 2009 og Resultat 2009 og 2010.
SESONGEN MÅL FOR KLUBBEN HBBKs hovedmål for sesongen og for årene fremover, er rekruttering. Vi ønsker at enda flere unge skal oppdage gleden.
Anbudsreglene er bedre enn sitt rykte Bruker vi mulighetene og hva må endres V/ Flemming Bo Hegerstrøm Administrerende direktør, Hospital IT.
Forfatter: Aarsand, Sverre Åpen hall – tar ”løkka” tilbake til idrettshallen (T) Folkehelsekonferansen 2013.
Samtaleverktøyet «Gode vaner for god helse» er utviklet av Kreftforeningen i samarbeid med helsesøstre og fysioterapeut. Målgruppen for samtaleverktøyet.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
VM i Sportsdrill 2010 Bergen 31. juli - 9. august.
Utfordringer Foreldre som ressurs Tanker rundt: Engasjement Rekruttering Deltagelse.
Presseskrivet. presseskrivet Til hvem Når sende Innhold Oppfølging.
Informasjonsmøte i HSK 9. November 2010 Vidar A.T. Thorsen Leder Haugesund Svømmeklubb Haugesund Svømmeklubb.
Status TV-kamper – og framtidige muligheter Knut Kristvang, Direktør TV & Media NFF 10. Mars 2007.
And Together. Free your energies Tormod Fjeldberg/Nina Borgersen 11 th February 2011 ”Jentekveld” ved VGS.
Kompetansehelgen Store mosjonsstevners betydning Svømmingens utbredelse Tilhøringhet til svømming hos mange Anerkjennelse for svømming Kunnskap.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Bruk av digitale sosiale medier Presentasjon av kvantitativ undersøkelse Frokostmøte Undersøkelsen er gjennomført av Research International.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Rådsmøte PRC Jostein. Tulipanaksjonen 2014 Felles løft mot nye høyder Skal bli et fyrverkeri av en aksjon – I din bydel – I sentrum – På lokale.
(1/3) Samfunnsansvar > Sjekkliste for grønne speiderturer á la ”Sikkerhet på tur”. > Automatisk trekk av CO2-kvoter på reisefordeling! > Bygge/utvikle.
Strategiplan
Scenarier Bryting, Judo og Kampsport
Presentasjon v/Vegard Tjørhom – journalist og kommunikasjonsrådgiver i Kirkens Nødhjelp: Dette er mine foreldre, som bur høgt oppi fjellet på sørvestlandet,
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Handlingsplan LK – Buskerud Skikrets
Arrangement i Gressvikhallen
Glommastien, Fredrikstad
Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007
Bærum Venstre handlingsplaner 2017
Oslo kommune Byrådet Velkommen
Sette Skjold på kartet for heile regionen
Skole EM – håndballturnering FINALER.
2016 TYRVING Friidrettsskole 27.6 – 1.7
Idrett er vinnere – og mye mer Deltakelse og samarbeid Bringer mennesker sammen, uavhengig av bakgrunn Å vinne, og å delta. Best i toppen, flest i.
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
VELKOMMEN TIL
NM-veka 2018; 15 Særforbund / 24 grener –
Må vi virkelig ha all denne teknologien?
Obs. Denne presentasjonen er ikke ment å vises til barna
Psykisk helse.
VELKOMMEN TIL BRYTESKOLE
1. Hvor gammel må du være for å sitte i et styre?
Lørdag 22. oktober. Hytteplanmila med after run!
Om Verdensdagen for psykisk helse
Utskrift av presentasjonen:

Presentasjon av sporten

 Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke rekruttering  Sporten har stort preg av show og vil fenge media som tv og annet.  Sandbryting består av raske kamper à 3 minutter.  Ringen er 6 meter i diameter på sanddekke.  Dj, show, glede skal prege arrangement

 Rekruttering  Gi utøvere flere valg slik at de fortsetter med bryting!  Bringe bryting ut til folket og få vist frem sporten til mennesker som normalt sett ikke tar turen på stevner!  Bedrer NBF sin økonomi!

 BK Atlas arrangerte norgesmesterskap i sandbryting.  Arrangementet ble lagt midt i Fredrikstad sentrum med stor suksess  Det ble en folkefest med mange deltagere, media og ikke minst tilskuere tilstede

 En vanvittig mulighet til å profilere sin bryteklubb og bryting på en ny spennende måte.  Det gir stor oppmerksomhet og bringer bryting ut til mange som normalt sett ikke tar turen til et arrangement i en idrettshall.  Relativt små midler skal til for å arrangere et godt stevne! Bruk lokale ressurser og gjerne samarbeid med andre sandsporter!