Presentasjon lastes. Vennligst vent

Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007

Liknende presentasjoner

Presentasjon om: "Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007"— Utskrift av presentasjonen:

1 Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007
Region Midt Norge

2 Hva synes du/dere om Midt-Norsk Mesterskap i 2007
Generelt er tilbakemeldingene at dette har vært meget bra gjennomført på alle steder Bra premier til de minste = meget bra! Det bør være flere premier til MX 85/en liten pokal til alle startende i denne klassen, da det her går et ”skille” mellom barn og voksen. Evt øke deltageravgift/startavgift for å dekke inn ekstra kostnader Et flott tiltak som gir de fra nord en mulighet til å delta og bli kjent med de aktive og foresatte lenger sør Ønske om mer kjøretid til de minste ATV var bortkastet tid

3 Klasseinndeling 2007: MX85, MX2jr, MX2 Åpen, MX 1/3
Klasseinndeling 2007: MX85, MX2jr, MX2 Åpen, MX 1/3. I tillegg så er det kjørt trening for knattecross, 85 rekrutt og Mosjon. Tilbakemeldinger på dette: De fleste er fornøyd med måten dette er løst på. Spesielt at det kjøres MX2 jr en dag og MX2 Åpen den andre, slik at junior`ne får mye kjøretid Få laget en egen dameklasse (85+) i 2008? Greit å få kjørt ferdig de respektive klassene på en dag, men det er også positive tilbakemeldinger på å kjøre slik som i Mosjøen; trening, kval og 1. heat på Lørdag og trening + 2. heat på Søndag

4 Barnecross. Skal dette flettes inn i arrangementet, eller arrangeres på en egen dag?
Det er delte meninger om dette, men de aller fleste mener dette bør flettes inn i arrangementet. Kanskje ennå mer enn i 2007, slik at det ikke blir så lang pause mellom kval og heat for de andre klassene. Noen mener at det blir litt lite kjøring for de minste hvis det flettes inn i arrangementet og ikke settes av en egen dag. Alternativt så kan man kjøre barnecross begge dager slik at det blir mer kjøretid til de minste Prøve å legge opp arrangementet slik at det ikke tømmes for folk når knattecross / 85 rekrutt skal kjøre, slik at det er litt liv & røre + publikum når de minste skal kjøre

5 Tilbakemeldinger på hvert enkelt arrangement
1. runde – Røros: Kjempebra arrangement Flott bane Lite søppeldunker utplassert Litt tidlig på året? 2. runde – Mosjøen: Kanonbra bane! Toalettforhold var ”ræva”, og bør utbedres!

6 3. runde – Lånke Bra arrangement Meget bra opplegg med felles grilling/sosialt samvær på Lørdags-kvelden Litt lang pause i arrangementet pga barnecross Stor oppmerksomhet på de minste = +++ 4. runde - Surnadal Lørdag var topp for små og store – meget godt arrangert av klubben Snedig (=bra) løsning på toalettforhold Litt løst i depot-området Litt sent på året

7 Antall løp i mesterskapet har vært 4 i 2007
Antall løp i mesterskapet har vært 4 i Er det ok, eller hvor mange løp kan det være i 2008? Gjerne flere løp Utvide til flere løp. 5-7 løp hvor man f. eks kan stryke et eller to Eventuelt Mesterskapet bør utvikles videre Bli enig med Midt-Cup-styret Da alle tilbakemeldinger går på at man ønsker en felles cup/mesterskap i regionen Miljøet er godt og de aktive trives Bra med evaluering. Kanskje ennå litt tidligere og f. eks etter hvert løp? Takk for året som gikk! Fortsett det gode arbeidet og husk å vektlegg rekruttering

Laste ned ppt "Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007"