Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Rapportering til Lånekassen
Advertisements

Inkluderingsarbeid i idrettslaget. INKLUDERINGSKONFERANSE januar – 2011 Svein Femtehjell.
Timeregistrering og Fakturering
Inkludering i idrettslag Børre Rognlien 2. visepresident
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
LUK Prosjekt Øvrebyen Cecilie Samways. Veileder for Øvrebyen • Bakgrunn •Gjeldende reguleringsplan fra 1975 •Andre problemstillinger •Manglende styringsverktøy.
Høsten 2011 Laget av Gunvor Lund Solvang og Svein Einarsbøl
Kompensasjonsordning for merverdiavgift Fallskjermseksjonens ledermøte 13. Februar 2010 Arne Mathisen.
Vi får Norge til å gro! Fornying av Norges Bondelag – på hugget Uttalelse fra Nordland.
Et utvidet hjelpetrenertiltak for barn og unge med særlige behov.
Vi har alle rett til en aktiv fritid!
HEDMARKSIDRETTENS KOMPETANSEFOND Bakgrunn.  Hedmark Idrettskrets solgte i 2010 Idrettens Hus i Ajerhagan.  Styret ønsker å tilbakeføre rentemidler av.
Oppland Idrettskrets Harpefoss
Musikkens studieforbund Fredag 29. oktober 2010 Anja Rynning Veum, Utviklingssjef NIF.
Utdrag resultat Svømmeaksjonen Resultat utvikling 2010 Tatt i betraktning at 36 % av barna som var med i aksjonen i 2010 var 6 åringer er det fantastisk.
Medlemsorganisasjonene: Medlemmer per oktober 2010.
Pause INFORMASJON FRA ADMINISTRASJONEN Rica Hotel Hamar 17. sept 2011.
50 millioner til etablering av ladestasjoner i 2009 Camilla Nørbech
Status i Norge pr Generelt • Vi sendte ut det nordiske regelforslaget til alle klubbene • Gode tilbakemeldinger fra områdeklubbene.
Idretten snakker med kommunen, ved hjelp av idrettsrådet
Rogaland idrettskrets. Rogaland idrettskrets: NIF representant i Rogaland Fylkets tverrfaglige og idrettspolitiske organ.
Historisk løft for minstepensjonister og unge uføre Trygdeoppgjøret 2008 (28. mai 2008)
HTV konferanse Program: –Status samhandlingsreformen – sett fra KS’ perspektiv” v/Therese Sivertsen er rådgiver i KS Helsesatsing region vest.
Aktuelle saker. Tariff forberedelser Vi ber de tillitsvalgte om å foreta oppryddingene på medlemslistene sine i god tid før lønnsforhandlingene.
VURDERING FOR LÆRING VFL SAMLING NAMSOS.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling Arendal 8. mars Langesund 29. mars.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
The Rotary Foundation (TRF) PETS i D2250 Grete Sæbøe 9. mars 2013 District Rotary Foundation Seminar.
ROTARYS OPPMUNTRINGSPRIS FOR SAMFUNNSGAGNLIG VIRKSOMHET I RANA
 Ett klubb til klubb utvekslingsprogram  Distrikt/multidistrikt er sentrale støttespillere og koordinatorer  Se
D2275 Samfunnsprosjekter – Stjørdal 2. Februar Samfunnsprosjekter Distrikt 2275 Arne Markussen Knut Sletten.
Highlights fra markedsundersøkelse Utarbeidet av Inger Marie Brun,
Universitetet i Tromsø Bidrags- og oppdragsfinansiert aktivitet økonomistyring Avdeling for økonomi 15. oktober 2009.
Kompensasjonsordninger for merverdiavgift Seilflyseksjonens ledermøte 10. april 2010 Arne Mathisen.
Endringer i NIFs lov og regelverk som har betydning for klubbene Arne Mathisen ass. gen.sekr.
Bakgrunn for KOLS/O2-prosjekt:
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
Utviklingsorienterte Ungdomsmidler. Midler til utviklingsorientert ungdomsidrett, er et aktivitetstilskudd som skal bidra til: å legge til rette for unge.
Idrett for funksjonshemmede
Hvordan skape idrettsglede for ungdom?
RYLA SEMINAR 2011 Arrangør: RYLA komiteen D 2260 Fredriksten, Halden, Rakkestad og Skjeberg Rotary klubber samt Ole-Ludvik Kleven D2260 Leder. Bjørnar.
Idrettsglede for alle – en åpen og inkluderende idrett
Er funkiser en glemt gruppe i volleyballen? Eller kan vi være en ressurs? Oslo Vigdis Mørdre Fagkonsulent NIF.
Budsjett Rotary distrikt Endring periodisering Vedtak på DK-2008 innebærer: – kostnader oppstått før flyttes til
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2013 Fevik 16. mars.
Hvor kan vi søke midler? Hvordan sette opp en søknad?
Forskningssamarbeid i UH-nett Vest: Status, utvikling og perspektiver Sigmund Grønmo Samarbeidsmøte HiB 30. november 2010.
Ernst Kristiansen styremedlem i FFA konserndirektør i SINTEF Kunnskapsdepartementet Hvordan mobilisere flere miljøer til å delta internasjonalt?
NIFS LOV OM IDRETTSRÅD I ALLE KOMMUNER MED MER ENN TRE IDRETTSLAG SKAL DET VÆRE IDRETTSRÅD FOR IDRETTSLAG SOM ER MEDLEM I NIF. (NIFS LOV § 8) Idrettsrådet.
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité 1 Spillemidler til utstyr 2009 Frister: 14. Sept: Ordningen åpnes for søknader 20. Nov: Søknadsperioden.
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
Forfatter: Aarsand, Sverre Åpen hall – tar ”løkka” tilbake til idrettshallen (T) Folkehelsekonferansen 2013.
Idrettsårbok 2013 Byråd for kultur, næring, idrett og kirke Helge Stormoen Tirsdag 30. september.
Økonomi og pengestrømmer i idretten
Idrettsrådets ansvar og rolle
Tanker og utfordringer D Mitt Rotary Medlem fra 2001 President i Huseby -Flatås 2007 – 2008 District Trainer i Distrikt 2280 i
Brukerstyrt aktivitetskafèBrukerstyrt aktivitetskafè Opprettelse av en brukerstyrt aktivitetskafé for mennesker med rusutfordringer og psykiske helseplager.
TITLE Hvordan går det med målene?. | 2 Klubbenens mål: Netto ett nytt medlem pr. klubb Status? Maksimalt tap av medlemmer pr år: 5% Status: 3% Kvinneandel:
Tildeling til brukerorganisasjonene søknader som søkte om kr. Budsjett 2015: kr.
FORSLAG TIL VERDIGRUNNLAG IL HOLEVÆRINGEN (utdrag av versjon 3 med innspill fra undergruppene) ÅRSMØTE ILH SVENDSRUD 01 MAR 10.
Regionale forskningsfond
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
FORSØKSORDNING | TT- brukere med tunge funksjonshemminger.
Virksomhetsplan Voksenåsen Badeballklubb Arbeidsrapport for planen. Virksomhetsplanen vedtas på årsmøtet før den er et formelt gjeldene dokument.
SPILLEMIDLER 2017 I forbindelse med mottatte spillemiddelsøknader for søknadsperiode 2017 viser det seg nødvendig å gjennomføre en rullering av handlingsprogrammet.
ÅRSREGNSKAP 2017.
Anleggsbehov og investeringsplaner
Spørrebibliotek Hvordan står det til med…
Rasmus- fondet § 1 Formål Hovedformålet med fondet er å gi økonomisk støtte til barn og ungdom, som kommer fra familier med økonomiske utfordringer. Hensikten.
Utskrift av presentasjonen:

Aktivitetsmiddelsøknadene Samhandling mellom AIR og klubbene

Aktivitetsmidler – Endringer Årsmøte 2010 Antall årlige tildelinger 1 (høst) Forbedret/effektivisert prosess (lagene, AIR) Årlig beløp til fordeling 850’ Søknader om aktivitetsmidler skal sendes samlet fra den enkelte klubb v/ klubbens (hoved)styre. Det er klubbens styre som står ansvarlig overfor kommunen/ idrettsrådet for at tildelte midler anvendes i hht forutsetningene. Søknadskriterier oppdateres på årsmøte.

Søknadskriterier 1. ”En inkluderende idrettsbevegelse” 2. ”En idrett med mangfold og varig deltakelse” 3. ”Aktiviteter som har til hensikt å støtte opp om og å fremme idrettens verdigrunnlag og holdningsskapende arbeide” 4. ”Idrettsaktivitet tilrettelagt av idrettslag for ikke-medlemmer innenfor den aktuelle målgruppen (6-18 år)”

Status tildeling 2011 Vi har nå oppnådd tilnærmelsesvis ønsket effekt av endringene ved årsmøtet 2010: De fleste klubber har sendt inn rapport på tildelte midler fra foregående runde i tide. Gjenværende midler vil bli fordelt blant de klubber der rapportering er sendt AIR. De klubber som har rapportert vil dermed bli tildelt en større pott hvis totalbeløpet ikke er benyttet.

Status tildeling 2011 Det er 23 klubber som har søkt på 71 prosjekter, ca 1,5 mill. Det er kr til fordeling 16 av 23 klubber har rapportert fra foregående runde, søknader fra respektive, samt fra lag som ikke fikk tildelt midler i fjor, er under behandling. Høsten 2010 var det 22 klubber som søkte på 70 prosjekt, 1,5 mill. Tildelingssummen var kr.

Takk for oppmerksomheten!