Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Advertisements

I.
TAKK, GODE GUD FOR ALLE TING (281)
En reise i tid og rom Klikk deg frem .
Laget av Kristoffer F. Kristoffersen
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Et Moderne Eventyr Froskekongen.
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Skrevet av Mikkel Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg har en ganske interessant jobb. I dag for eksempel, skal jeg reparere varmeskjoldet på en romstasjon.
Spøken som gir deg lykke!
Skaper eller tilfeldigheter? Problemer med å tro?
DIKT Vite litt om Inger Hagerup og Halldis Moren Vesaas
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
En måte å lese Bibelen på
Dokument med bilde, formatere i Word
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Litt om stjerner og planeter Klikk deg frem .
Kildesortering! La tingene gå i.
Velkommen til gudstjeneste
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Det var en gang et slott, hvor det bodde en konge
”Vi vil gjerne se Jesus”
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Herren er Gud. Herren er Gud.
Side 162 Sett inn riktig preposisjon eller adverb
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Et drageeventyr Av barna på Soria Moria.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
Johannes 21,1-14.
Matteus 2,1-12.
Jesus, døperen Johannes og jul
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Slik jobber Kirkens Nødhjelp med klimaendringer
“ Hjelpesendinger” fikk fikk spørsmål fra Aud Svare i Skjåk om vi ville ha tannklinikken etter hennes mann som nylig var død. ADRA Moldova hadde bruk for.
Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem 
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Faren til Ariel leter etter Ariel
Hvordan finne den rette Jesuskirka 22. april 2007 Maren og Sven Weum.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Og.
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Religioner.
Litt om stjerner og planeter Klikk deg frem .
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Den store forsoningsdagen, 3.Mos.16
La oss lage mennesker i vårt bilde, fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden så.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
Utskrift av presentasjonen:

Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem 

Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle de livsviktige dataene til Jorden. Kometen hadde en forferdelig fart og sendte ut et skarpt, hvitt lys. Hva ville skje dersom satellitten ble ødelagt ?

Jeg ville redde den. Jeg blei skutt opp av romskipet. Da var vi kommet til en fremmed jord. Det kom mange romvesener for å ta oss. Vi tok øksa å kappa hue dems. Det var 1000 romvesener som vi tok. Vi klarte å kutte hue av alle. Så reiste vi til månen.

Da reiste vi til månen. Vi blei skutt til månen. Men da så vi et farlig vesen på taket av rombilen vår. Det kom for å ta oss. Da tok vi øksa og kappa hue av romvesenet. Så gikk vi på månen. Å når vi gikk da så vi et romvesen til som ville ta oss.

Det kom en vesner det tok oss Vi tok kniv å vi sete hann i Fengselet vårt i romskipet. Vi gikk når vi gikk da så vi tre rom- vesener. De var helt stille. Di var inne i en maskin. Vi tok på maskina. Vi datt. Vi døde. Klikk for å avslutte, eller trykk Esc