Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Skaper eller tilfeldigheter? Problemer med å tro?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Skaper eller tilfeldigheter? Problemer med å tro?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Skaper eller tilfeldigheter? Problemer med å tro?
Av Henry Østhassel Del 2 Evigheten – liv etter døden? Gode høytalere og sub anbefales.

2 Det er en gåte at Gud - Skaperen av det enorme Universet – både det synlige og det usynlige, elsket mennesket så høyt at han ofret sin egen sønn for å sone vår synd. For så høyt har Gud elsket verden, at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på Ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Guds kjærlighetserklæring i Johannes 3,16 er ufattelig. Og attpåtil lot han sin elskede uskyldige sønn henge mellom to skyldige voldsmenn amerikanerne sikkert hadde grillet i en elektrisk stol, de sa jo selv at de fortjente dødsstraffen. Like uforstålig er det at Den Allmektige Gud lot sin uskyldige sønn bli spottet, pint og hengt opp på et kors for å dø til soning for vår synd. Og en av disse forbryterne tok Jesus med til Paradis samme dag, fordi han ba Jesus om å tenke på ham når Jesus gikk inn i sitt rike. Jeg hadde tatt med familie, venner og bekjente, ikke en fremmed forbryter. Det er like uforståelig at Jesus elsket oss så høyt at Han var villig til å gjøre det. Det er uforståelig at Skaperen av alt elsket mennesket så høyt at Han sendte Jesus fra Himmelen til «støvdotten» vi kaller Jorda for å sone vår synd. Hadde jeg hatt makt til det – hadde jeg drept alle som ville spottet, pint og drept min sønn – skyldig eller uskyldig. Guds veier er ubegripelige, og hans kjærlighet uforståelig! Hadde ikke du? Hadde ikke du? Joh : Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. Hvor du skal tilbringe evigheten avhenger om du tar imot eller forkaster Jesus, Guds sønn. Den som tror på ham, blir ikke dømt. Den som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn.

3 Hans rike er ikke av denne verden
Sammenlignet med Himmelen er det aller flotteste verden har å tilby for mindre enn søppel å regne! Forgjengelig søppel Forgjengelig søppel Forgjengelig søppel Forgjengelig søppel

4 Og går inn i Evigheten Vet du hvor du går?

5 Hvem velger du å tilbringe Evigheten med?
Vi kristne er opptatt med Jesus, Gud og alt det gode og vakre. Det er de sekulære - og spesiellt den sekulære rockekulturen som fremelsker Satan-kulturen og det onde som noe spennende. Hvorfor elsker de det onde og forferdelige? Hvorfor er de så opptatt med Djevelen og Helvete? Det er ikke vi kristne som lager disse skremmende bildene av Satan og Helvete, selv om vi oftest får skylden. Sjekk selv på Internet. Der finnes ingen nøytrale soner. En av dem vil du møte! Du må velge! Hvor skal du tilbringe evigheten? Hvem velger du å tilbringe Evigheten med? Hvem påvirker deg? Test deg selv Hvorfor elsker vi gjenfødte kristne Jødene og Israel? Fordi at Gud ved Den Hellige Ånd bor i oss, og Han forteller oss at Jødene er Hans utvalgte folk - Israel er deres land - og Jerusalem er deres udelelige by. Hvorfor støtter vi Israel i at Jerusalem er Jødenes evige hovedstad? Det er regelrett tragikomisk. Hater du Israel - i likhet med de sekulære - og kaller landet for en arpartheid stat? I Sakarja 12,3 står det: Den dagen skal det skje; Jeg gjør Jerusalem til en løftestein for alle folkeslag. Hver den som prøver å løfte den, skal bare rive seg opp. Da er du i likhet med de sekulære forblindet av Satan - han hater Jødene fordi de er Guds utvalgte folk som Gud har store planer med. Hvorfor springer de sekulære beina av seg for å oppfylle Bibelen – boka de sier de ikke tror på - ved at de tumler med Jerusalem?

6 De Himmelske skapningenes skjønnhet overgår all menneskelig fatteevne.
I Himlene er livet evig, og skjønnhet svinner aldri bort. Død finnes ikke mer - sykdom, smerte, depresjoner, savn – alt er borte. Bibelen forteller oss at Himmelen / Himlene er i en annen dimensjon, usynlig for våre øyne med milliarder av forskjellige perfekte skapninger. Når du ser alt Gud har skapt på Jorda, hvor mye mer er der ikke i Himlene. Og alt vi behøver å gjøre er å ta imot Jesus, omvende oss fra våre syndige veier og følge Ham. Så er evigheten i Himmelen vår! Bibelen nevner Himmelske ryttere Bibelen nevner også engler, kiruber, serafer og livsvesner De Himmelske skapningenes skjønnhet overgår all menneskelig fatteevne.

7 De Himmelske skapningenes skjønnhet overgår all menneskelig fatteevne.
Bibelen nevner Himmelske ryttere Og alt vi behøver å gjøre er å ta imot Jesus, omvende oss fra våre syndige veier og følge Ham. I Himlene er livet evig, og skjønnhet svinner aldri bort. Død finnes ikke mer - sykdom, smerte, depresjoner, savn – alt er borte. Så er evigheten i Himmelen vår! De Himmelske skapningenes skjønnhet overgår all menneskelig fatteevne. Bibelen nevner også engler, kiruber, serafer og livsvesner

8

9 Evigheten - vårt aller viktigste valg.
Har ateistene og humanetikerne rett - betyr det jo ingenting hva du velger og hvorledes du lever. Har de feil - og du velger å følge dem - får det alvorlige følger for hvor du skal tilbringe evigheten. Du må velge! Et ærlig hjerte som roper til Jesus får alltid svar. Hans nærhet vil garantert overvelde og forandre din tenkemåte. Har du spørsmål om evigheten – kontakt din nærmeste evangeliske menighet.


Laste ned ppt "Skaper eller tilfeldigheter? Problemer med å tro?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google