Www.thebricktestament.com.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Åpenbaringen om Jesus Hvem er Jesus Kristus?.
Advertisements

Undersøkelser viser at 19 av 20 mennesker som tar en avgjørelse om å følge Jesus, gjør det før de fyller 25. Etter fylte 25 år blir 1 av
Barnet som gave og oppgave
Fra ord til liv August 2012.
”Se, vi går opp til Jerusalem”
MUV i Asker menighet Årsmøtet 28. april MUV I Asker menighet • 4. september 2012 besluttet Asker menighetsråd at vi skulle delta i prosjektet Menighetsutvikling.
lig velkommen til 4års gudstjeneste i Hof menighetshus
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Tjenesten & Nådegavene
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
De 10 bud 10 måter å elske på.
Sokoni Noen tanker til møtetorg i Strindheim kirke 22 februar 2006 Ved Erik Dahl Hvordan leve som en disippel i dag? Hva kan vi lære av afrikanerne?
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Utrustende lederskap Jon Arne Nygård.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Johannes 16, Om sorg og glede
Skattejakt-samling på torsdag
Ressurssenter for misjon
TROSOPPLÆRINGSPLAN FOR RØNVIK MENIGHET
Diakoni og trosopplæring
Tre håndfuller vann for livet.
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.
Velkommen til ettårssamling
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Velkommen til dåpskurs!
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Johannes 21,11-19.
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Fellesskap med Gud.
Åndenes og Åndens makt.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
Nåde.
TILBEDELSE … med og uten musikk.
Den store bibelske fortellingen
Fra ord til liv Februar 2010.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
Om Luthersk dåpsteologi og dåpens betydning for trosopplæring
Misjonsavtaler i menighetene ALLE KAN GI - ALLE KAN FÅ.
De 10 bud 10 måter å elske på.
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Om det som truer fellesskapet Greiner på det gode treet.
Smittende Tro Del Vær deg selv.. Pausebilde.
Folkekirke langs nye veier. … gjør disipler, i fellesskap, langs nye veier…” (jf. Matt. 28,19) ”Mens dere går…
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Matt 1:23: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel - det betyr: Med oss er Gud. For et barn er oss født, en sønn.
STØRST AV ALT 5.Klasse Bibelklubb!!!.
Visjon og verdier for NaMu Norge.
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
Matt 28:18 Og Jesus trådte fram, talte til dem og sa: Meg er gitt all makt i himmel og på jord! 19 Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet.
VERDENS VIKTIGSTE OPPGAVE
“Disippel-høring”.
Naturlig menighetsutvikling?
Misjon – å krysse grenser
Konfirmantundervisning i Hole menighet 2012/2013
La oss lage mennesker i vårt bilde, fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden så.
Misjonstime Velkommen til dd.mm åååå
De nye slaverutene jenter blir solgt hvert år, fra Nepal til andre land, som India.
Dette dokumentet er hentet fra ressursbanken.no (Den norske kirke) og kan brukes fritt til ikke-kommersielle formål.
Hva er egentlig en menighet -og hva er vår oppgave.
APG 1,8 MEN DERE SKAL FÅ KRAFT NÅR DEN HELLIGE ÅND KOMMER OVER DERE, OG DERE SKAL VÆRE MINE VITNER I JERUSALEM OG HELE JUDEA, I SAMARIA OG LIKE TIL JORDENS.
Å dele Jesus.
De nye slaverutene.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Misjon – å krysse grenser
“Disippel-høring”.
Utskrift av presentasjonen:

www.thebricktestament.com

www.thebricktestament.com

www.thebricktestament.com

Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler! Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende (Matt. 28, 18-20)

Fortellinga om Jesus kan spres ved å … …snakke om Jesus

http://www.kragerokirkene.no/skatoy/bilder/Ankerplass-prest.jpg

Feiring/gudstjeneste i forbindelse med innvielse av Det nye testamentet på Gumuz. Agallo Meti, Etiopia 15. februar 2004. Rundt 1500 mennesker deltok i feiringa. Dei fleste av disse var frå Blånildalen, og flertallet tilhørte trolig folkegruppa gumuz. Det var mange gjester fra inn- og utland. Her taler den norske ambassadøren, Mette Ravn på vegne av Norge. Litt om Det Norske Misjonsselskaps arbeid Agallo Meti: Mekane Yesus-kirka arbeider i driver i Agallo Meti og Sirba. Det Norske Misjonsselskap (NMS) støtter arbeid i disse områdene, som ligger i Blånildalen i Etiopia. I Sirba er det i løpet av 2005 døpt 455 voksne, og 288 er konfirmert. I Agallo Meti er 351 konfirmert. Begge steder er en god del barn døpt. Dermed er det totale antall kirkemedlemmer i Agallo Meti og Sirba kommet opp i over 15 000. Arbeidet har vokst hurtig, og nye områder er nådd med evangeliet. En del av strategien har vært ungdomskor og kvinnegrupper ved siden av prestenes, evangelistenes og ulønnede lekfolks innsats. Med støtte fra NMS og stor lokal innsats, er det bygd en flott kirke på over 500 kvadratmeter i Kamashi. Kirken ble innviet den 13. februar 2005. Samtidig var det ordinasjon av tre prester, derav ei kvinne. I 2004 ble Agallo prestegjeld delt i tre; Agallo, Kamashi og Sirba. En annen gledelig nyhet i 2005, var at gumuz-folket fikk Det nye testamente på sitt eget språk (bildet). Religion i Etiopia: 45-50 % av befolkningen er muslimer, 35-40% tilhører den etiopiske ortodokse kirken mens 12 % av befolkningen tilhører en animistisk eller tradisjonell religion. De protestantiske kirkene vokser sterkt og utgjør 5-10 % av befolkningen. Den etiopisk evangeliske kirke Mekane Yesus (EECMY) ble grunnlagt i 1959. NMS's engasjement startet opp i 1970. Samarbeidet er fokusert på evangelisering og menighetsbygging, diakoni og bistand. EECMY er en av de mest hurtigvoksende kirker i verden. I 2002 var medlemstallet på nesten 3.9 millioner medlemmer, og den årlige tilveksten ligger på mellom 250.000 og 300.000 mennesker! Kirkepresidenten i EECMY heter Iteffa Gobena. (Valgt i januar 2001) NMS Fotoarkiv

Vågsbygd kirkes søndagskole http://www.kristiansand.kirken.no/index.cgi?unit=2019

Søndagsskole på Madagaskar. NMS startet sitt arbeid på Madagaskar i 1867. Kirken har store åndelige og menneskelige ressurser og har over 1000 nasjonale prester i de 4.500 menighetene rundt om på øya. Medlemstallet i den lutherske kirken på Madagaskar nærmer seg nå 2,5 mill. De svært vanskelige kommunikasjons- mulighetene og ulikheter og motsetninger mellom de ulike stammene kan til tider gjøre arbeidet tungvint og vanskelig gjennomførbart. (www.nms.no/madagaskar) NMS fotoarkiv

Ungdomskoret Karisma, Gulset menighet http://www.gulsetmenighet.no/karisma/index.htm

Thailand. Buddhismen er nasjonalreligion og omfatter 95% av befolkningen. Muslimene utgjør 4%, mens omtrent 0,5 % av befolkningen tilhører en kristen kirke. Av disse er 2/3 katolikker og 1/3 protestanter. NMS startet arbeidet i Thailand i 1976. Da finnene kom med like etter, gikk arbeidet under navnet Luthersk misjon i Thailand (LMT). I 1994 ble Den evangelisk lutherske kirke i Thailand konstituert, og første biskopen var Banjob Kusawadee. Kirken ledes i dag av biskop Visanukorn Upama. Selv om denne kirken er ung, ser den også ansvaret for befolkningsgrupper i nabolandene. Håpet er at de en dag kan bringe disse menneskene evangeliet. Kirken har allerede tatt opp et eget arbeid blant thaibefolkningen i Singapore, og mange er blitt døpt der. Det er også dannet en egen luthersk menighet i Singapore. NMS fotoarkiv

Speidere fra KFUK-KFUM-speiderne i Mandal rundt leirbålet http://home.no.net/kfum3man/index.htm

…gjøre det Jesus har bedt oss om å gjøre Fortellinga om Jesus kan spres ved å … …gjøre det Jesus har bedt oss om å gjøre

Alt dere vil at andre skal gjøre mot dere, det skal også dere gjøre mot dem (Matt. 7, 12)

Bilde fra ungdomsklubben SOFA tilknyttet kirkesenteret på Lillehammer www.kirkekontoret.no

Bilde fra ”Tjen” høsten 2005 – et diakonalt ungdomsprosjekt i Kristiansand

Lappe bildekk. Etiopia NMS Fotoarkiv

Hjelpearbeid i Sudan www.ausaid.gov.au

Kunnskap er viktig. Misjonsalliansens støtter bl. a Kunnskap er viktig! Misjonsalliansens støtter bl.a. undervisningsarbeid i Kina. www.misjonsalliansen.no

NMS fotoarkiv

Mange mennesker har ikke hørt om Jesus, og har derfor heller ikke muligheten til å velge å tro på han

I mange land er det ikke lov å tro på hva eller hvem man vil

Dette handler om MISJON!

Hvorfor finnes egentlig kirka? Hva er kirkas viktigste oppgave? Hvor er kirkas viktigste oppgave?

http://www.grim.gs.va.no/

Betyr dette noe for oss som kristne konfirmanter?