En multimedia presentasjon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ikke noe sykehjem for meg, nei !
Advertisements

I.
Skjønnlitterær fortelling
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
Skriveprosessen Fra tanke til tekst.
LAG EN SANG! Komposisjon.
Jesus elsker alle barna Alle barna på vår jord Rød og gul og hvit og svart Er det samme har han sagt Jesus elsker alle barna på vår jord.
Fredagstimen Jeg har veldig dårlig stemme i dag, så jeg skriver instruksjoner for timene her. I dag skal vi jobbe i grupper fram mot en muntlig framføring.
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Tolkning og analyse Sigrun Eckhoff rev jan 2009.
Jeg elskede sjøen i fra jeg var ung
En måte å lese Bibelen på
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
PRESENTASJON. IFØLGE DISSE MÅLINGENE BRUKTE JEG MEST DATA OG TV, MEN DE BLE IKKE ELT NØYAKTIGE OG HELGEN VAR IKKE HELT VANLIG SIDEN JEG HADDE BURSDAG,
Med sekken full av penger!
Dokumentasjon av en prosess
Musikk En multimediepresentasjon
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Ordentlig Julekort.
Synger du sammen med meg
Lesing av fagtekster Nordre Modum ungdomsskole
Eksamenstips.
Gruppe 5!! Anne Pernille Fagerdal Ane Hilde Gilberg Brit Eva Eidsmo
Geometriske figurer… Beregnet på småskoletrinnet, 1. eller 2. klasse
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Oppgave i nettkommunikasjon Samarbeid mellom HiHm og HVe.
Line Nybakk Akerholt Astrofysisk bibliotek Erfaringer med kvalitative intervjuer.
Rett og galt Kapittel 8 – Horisonter 8.
Månedsbrev Smørblomst
Avdeling for sosionomutdanning
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
PRESENASJON Lage en komposisjon til en av overgangene mellom aktene i barneoperaen vår. Overgangen fra den teknologiske.
En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.
OPERA ORKESTER 2001 KOMPONERE musikk Tidkrevende Vi fikk oppgave tidlig i fasen 30 ord. fra ferdig laget produkt 5 toner, forhåndsbestemt Refleksjon over.
Musikk En multimediepresentasjon Komposisjon –Tekstskaping Delt i grupper Tema 30 ferdiglagde ord –Refleksjon: hva, hvordan, hvorfor.
10 Superlesing.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Brukerundersøkelse av Trivselsprogrammet Høst 2013 (utdrag)
VURDERING Musikk trinn.
GØY MED GRAMMATIKK: KURS FOR LÆRERE
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Carina Fjelldal-Soelberg
Sammensatte tekster ?.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Kapittel 1, oppgave i) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Lesing og lesestrategier
Fattigdommen ingen ser
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Drama som læring Noen tips til aktiviteter. Samvittighetens røster En elev personaliserer personen som har et dilemma, et problem eller etisk utfordring.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Utskrift av presentasjonen:

En multimedia presentasjon Komposisjon av ”Lille meg”

Tekstskapningen Klassen ble delt i 4 grupper med 5 på hver gruppe. Vi trakk 30 ord som vi skulle komponere en tekst av. Temaet for sangen skulle være ensomhet og angst. Dette er veldig tidskrevende. Det tar lang tid når vi er 5 som skal være med å bestemme. Men etter mye fram og tilbake, og mange forslag kom vi fram til denne teksten:

”Lille meg”, 1. versjon Lille meg, streber i minutter Aldri ett øyeblikk i speilet tale Langarmen er verst Hvem ser kroppen i speilet sang Langarmen Nei, pupillene Jeg leser meg er jeg våken Pupillene varmer og Jeg ser Aldri ett øyeblikk i speilet Stadig prøver Lille meg

Melodi Til melodien fikk vi 5 noter vi skulle forholde oss til. Vi fikk C, D, F, G og A. Gruppa måtte dele seg i to for å klare å lage melodi, p.g.a litt uenigheter. Slik hørte sangen ut første gang: I begynnelsen brukte vi piano og trommer av instrumenter. Trommene kuttet vi ut, for de beskrev ikke stemningen angst og ensomhet.

Til ”Lille meg” valgte vi et rolig tempo Til ”Lille meg” valgte vi et rolig tempo. For et rolig tempo kan beskrive ensomhet og angst. Få instrumenter kan lage en rolig og dyster stemning. Etter litt hjelp fra lærer og andre studenter ble det forandringer i teksten og på melodien, og ”Lille meg” ble slik:

”Lille meg”, 2.versjon Lille meg streber i minutter Aldri ett øyeblikk i speilet Redselen er verst Hvem ser kroppen min i speilet (x2) Redselen Nei pupillene Jeg leser meg er jeg våken (x3) Pupillene varmer og Jeg ser (x3) Lille meg streber i minutter Aldri ett øyeblikk i speilet Stadig prøver Jeg streber Lille meg

Skrivegruppa overtok det å forandre teksten på sangen Skrivegruppa overtok det å forandre teksten på sangen. Vi i musikkgruppa konsentrerte oss om melodien. Og den var vi ferdige med. Det var mye forandringer på teksten. Litt forandringer for hver gang den ble sett på. Men sluttresultatet ble veldig bra.

”Lille meg”, sluttresultat Lille meg jobber hele tiden Aldri ett øyeblikk i stillhet Helt alene Hvem jeg er kan de aldri ane (x2) Jeg er ensom Helt alene Jeg ser meg selv, er jeg våken (x3) Drømmen varmer og Jeg ser(x3) Lille meg jobber hele tiden Aldri ett øyeblikk i stillhet Stadig prøver… Jeg strever Lille meg

På ”Lille meg” ble det brukt blokkfløyte alene en gang, og piano alene På ”Lille meg” ble det brukt blokkfløyte alene en gang, og piano alene. Det var bare et instrument om gangen.