Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Evaluering av oktober på blå
Advertisements

Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Månedsevaluering november 2011
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Månedsbrev fra Blåklokka
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Turene i November har gått til:
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
Februar ”Barna skal bli kjent med at samane er Norges urbefolkning og få kjennskap til samiske fortellingar og andre deler av samisk kultur og kvardagsliv.
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Presentasjon for diskusjon på foreldremøter m.m
Rolighetsmoen barnehage
Ny rammeplan for barnehagen
Religion, etikk, filosofi: Ny Rammeplan for barnehagen
Månedsbrev fra Blåklokka
På barnehagens lunsjmeny!
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
OPERAPROSJEKTET. Den pedagogiske lederrollen Hvordan operaprosjektet kan påvirke den Må ta ansvar og kunne deligere ansvar Gruppeprosesser og samarbeid.
"God bagasje på livets reise."
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Ue.no Våre familier FRAMTID - SAMSPILL - SKAPERGLEDE.
Oktober på Rumpetrollet. Huska på Geitekillingen er et perfekt sted å slappe av for både voksne og barn.
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
:58 Ullensaker1 Svarlogg.
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Rammeplan for barnehagen. Nytt på nytt eller noko heilt anna? Loen mars 2006.
Ny rammeplan for barnehagen Konsekvensar for matematikkfaget.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
VEL MØTT TIL NYTT BARNEHAGEÅR Introduksjon med styrer Sonja Iversen Gjennomgang av planer og satsingsområder HMS Foreldreutvalget og Samarbeidsutvalget.
AKTIVITETSPLAN HÅBAFJELL IDRETTSBARNEHAGE 2015/16
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
HILLEVÅG BARNEHAGE ”ET STED DER ULIKHETER SKAPER MULIGHETER”
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
Dmmh.no Ledelse av personalets læring og barns læring – TO SIDER AV SAMME SAK? Kari Hoås Moen
UKE 38 – 41: SKOGUKA,BRANNVERN. PERIODEPLAN FOR LEKESTUA UKE 38 – 41: HØST, SKOGUKA,BRANNVERN. Mål for perioden: Barna skal få kjennskap til barnehagens.
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
Sluttevaluering De syv
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Introduksjon med styrer Sonja Iversen
Månedsbrev Småtroll Januar.
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
MARS MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
MARS I Mars starter vi opp med forberedelser til påske. Vi skal ha forming hver mandag og skal da lage påskepynt. Vi skal også snakke litt om hvorfor.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Årshjul rødbasen
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Periodeplan for februar 2019
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Periodeplan for Januar 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder vi på med dorullslangen i taket. Hver avdeling lager «sin» slange, som alle skal møtes på fellesen. Dette for å gjøre noe sammen alle avdelingene. Fokuset i januar har vært fagområdene Antall, rom og form, Nærmiljø og samfunn og Kommunikasjon, språk og tekst. Som sagt har vi jobbet med tall og måling denne måneden. I den forbindelse har vi målt barna, og sammenliknet hvem som er høyest, lavest og mellom. Gjennom denne aktiviteten er vi med på å styrke barnas nysgjerrighet, matematikkglede og lyst til å utforske matematiske sammenhenger. Antall, rom og form.

Vi jobber videre med antall, rom og form. Vi har også målt hvor mye snø som er kommet. Barna mente på at det lå mellom 8 cm – 40 cm. Vi sammenlikner om tårnet er høyere eller laverer eller lavere enn den voksne. Barna er med i matlagning, og måler nøye opp hvor mye av hver ingrediens det skal være.

Tur dagene, hver torsdag. Nå som snøen er kommet er det Askedalen og Blåbærheia som har blitt benyttet. Her får barn og voksne utfolde seg i akebakken. Nærmiljø og samfunn. Kropp, bevegelse og helse.

Denne måneden er det eventyret, om de tre bukkene bruse som vi har lest, hørt og dramatisert. Gjennom at barna selv får dramatiserer dette eventyret i ulike omgivelser, og med forskjellig redskaper, er dette med på å utvikle barnas fantasi, kreativ tenkning og skaperglede. Kommunikasjon, språk og tekst. Kunst, kultur og kreativitet. Her ser vi barna som dramatiserer og selv forteller om «De tre bukkene bruse.»

Vi jobber videre med antall, rom og form. Vi har også målt hvor mye snø som er kommet. Barna mente på at det lå mellom 8 cm – 40 cm. Vi sammenlikner om tårnet er høyere eller laverer eller lavere enn den voksne. Barna er med i matlagning, og måler nøye opp hvor mye av hver ingrediens det skal være.

Tur dagene, hver torsdag. Nå som snøen er kommet er det Askedalen og Blåbærheia som har blitt benyttet. Her får barn og voksne utfolde seg i akebakken. Nærmiljø og samfunn. Kropp, bevegelse og helse.