Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Advertisements

Dette er en PowerPoint-presentasjon
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Kveld 3 Tabulatorer Touch status quo. Tabulatorer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
MX Data1 Opplæring i bruk av TM-GIS * • Oppretting av punkter Oppretting av punkter Oppretting av punkter • Oppretting av trasèer Oppretting av trasèer.
Garmin 60CSx (60Cx) PPP 2. Garmin 60CSx Aktivitet 2 •Slå på GPS’en (knapp på toppen) •Trykk 2 ganger til på på-knappen for å få mer lys. •GPS’en leter.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
It for Medisinsk sekretærer Av Kai Hagali
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Demo Transport Invoice Verification(TIV) TakeCargo v.3.5.
Dokument med bilde, formatere i Word
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Tabeller En rask gjennomgang. Meny valg sett inn • Velg tabell.
Oppstart Hoveddel Avslutning Hver elev taster et 7-sifret tall. Det skal ha fire tall før komma og tre sifre etter komma og det skal ikke inneholde.
Word 2003 Mål. MÅL med leksjon 1  Starte og avslutte  Kjenne skjermbildet i word  Kjenne oppgaveruten  Kjenne verktøylinjen og linjal  Bruke hjelpefunksjonen.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
SnarveierPC og nettSamarbeidMicrosoft Web- tjenester Word
Forelesing kveld 8 IT For medisinsk sekretær Fredrikstad Kai Hagali.
Gjenfinningssystemer og verktøy II
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Opplæring: Digital Diktering
Garmin 60CSx Slå på GPS’en (knapp på toppen)
Merke og lagre punkt fra papirkart
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Word Repetisjon Mandag Første søndag i advent rett rundt hjørnet.
IT for Medisinsk sekretær Kai Hagali KVELD 4.  Siste rest kapittel 3  Kapittel 4  OPPGAVER  Neste gang Fletting Kai Hagali - Fredrikstad.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Grunnleggende tekstbehandling
BEKLAGER  Du har fået denne mail, som du gerne vil videresende. (Bemærk, der er en tyrkfejl i teksten.) Klik på Videresend.
Innstillinger på Iphone
Mandag Excel.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
1 Wordkurs for avhandlingsskrivende Juriteket, våren 2005 Kursholder: Ove Einar Brusegard.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Demonstrasjon av skifte i tilbuds- og etterspørselskurven (med tilhørende oppgaver) Denne PowerPoint-presentasjonen viser ulike skift i tilbuds- og etterspørselen.
Datakortet – Modul 3 Word 2003, Kap Modul 3.
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Budsjettrapport OF.
Modul 6 Microsoft PowerPoint
T Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
V Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven, og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
G Tilpass dette banneret med din egen melding. Klikk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
G Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
B Tilpass dette banneret med din egen melding. Merk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
Информатиканың тест сұрақтары
50 tidsbesparende hurtigtaster i Outlook
Utskrift av presentasjonen:

Ctrl-taster (2 stk.) har flere funksjoner sammen med bokstaver, For eksempel: hold nede Ctrl pluss et lett trykk på bokstaven A for å merke alt.

Shift-taster (2 stk.) Hold nede og klikk på en bokstav for å få stor forbokstav. Brukes også for å få frem tegn som står øverst til venstre på taster med flere tegn, For eksempel hold nede Shift pluss et lett trykk på tallet 5 for å få frem % tegnet.

Caps Lock slår av og på store bokstaver.

Slettetaster, Backspace sletter til venstre for Innsettingspunktet (streken som blinker).

Delete sletter til høyre for Innsettingspunktet, det kan stå Del eller Delete på tasten. OBS. denne tasten kan stå på forskjellige steder på tastaturet.

Alt Gr holdes nede for å få frem tegn som står nede til høyre for taster med flere tegn, For eksempel hold nede AltGr pluss et lett trykk på tallet 2 for å få frem @ tegnet.

Tabulator lager innrykk, kan også brukes til å flytte innsettingspunktet (streken som blinker) fra et felt til det neste i et skjema.

Enter-tasten brukes til å lage et nytt avsnitt og til å bekrefte en handling.

Mellomrom-tasten lager mellomrom i mellom ordene.

Piltaster. Med piltastene kan du flytte innsettingspunktet (streken som blinker) ett tegn til venstre eller høyre, eller en linje opp eller ned. I Internett kan piltastene erstatte rullefeltet (scrollhjulet på musen), horisontalt og vertikalt.