Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppstart Hoveddel Avslutning Hver elev taster et 7-sifret tall. Det skal ha fire tall før komma og tre sifre etter komma og det skal ikke inneholde.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppstart Hoveddel Avslutning Hver elev taster et 7-sifret tall. Det skal ha fire tall før komma og tre sifre etter komma og det skal ikke inneholde."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Oppstart

3 Hoveddel

4 Avslutning

5 Hver elev taster et 7-sifret tall. Det skal ha fire tall før komma og tre sifre etter komma og det skal ikke inneholde sifferet 0. De skal føre inn tallet øverst på tabellen til høyre, som er vist under. Deretter vil vi gi de tall muntlig, som de skal trekke fra med. Disse tallene skriver de under på venstre, som vist under. Dette gjentas med ulike tall helt til de har kommet til null. Her vil vi kopiere opp tomme tabeller og gi dem tall med ulik vanskelighetsgrad for å gjøre dette til en rik oppgave.


Laste ned ppt "Oppstart Hoveddel Avslutning Hver elev taster et 7-sifret tall. Det skal ha fire tall før komma og tre sifre etter komma og det skal ikke inneholde."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google