Presentasjon av NTL NAV

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Solidaritet i praksis for Zimbabwe. ”Vi oppfordrer alle organisasjonsledd i NTL til å støtte Norsk Folkehjelps prosjekter i Zimbabwe. Dere kan bidra til.
Advertisements

Rettigheter og plikter i arbeidslivet
Innvandrerbefolkningen, utvikling
Norsk Skolelederforbund
Medvirkning til utvikling Anja Kildal Gabrielsen, LO www. fellestiltak
Landsmøtet 2014 NTL har landsmøtet hvert fjerde år. Neste landsmøte er i år, 3. – 7. november, og skal avholdes i Oslo. NTL vil bruke hele året på å forberede.
Noen valg er viktigere Arbeidslivet etter Stortingsvalget 2013.
Folk forandrer verden – Men ikke alene!
Retten til hel stilling Sammen om en bedre kommune Siv Karin Kjøllmoen Rådgiver Gardermoen 13.februar 2013.
Språkpraksis Hvor har du språkpraksis?
Arbeid og psykisk helse Informasjonssatsing 2010/11.
Ny i styret: Ombud i praksis Veiledningskurs i organisasjons- og styrearbeid.
1 Et ungt og moderne fagforbund med nærhet til våre medlemmer... …sammen er JEG sterkere! Forbundet for Ledelse og Teknikk.
LANDSORGANISASJONEN I NORGE
KOMMUNEVALGET 2011 FAGFORBUNDETS KAFFEKURS Tema: Hvorfor bli medlem.
Konferanse Thon Hotell Oslo Airport NTL Forskningsinstitutter
START. Debatt for mer mangfold, mer aktivitet og bedre demokrati i Norges største parti..
Oppgaver for tillitsvalgte
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG

Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.
NFF avdeling Telemark 2004 Overordnet målsetning 2004.
Kevin Hovdahl Holmli Leder ”Det perfekte klasserom” En ny tids skole
Velkommen til Fagforbundet
Velkommen til Nettverkssamling Hurdalsjøen Hotel mai 2012 Informasjon fra landsforeningen.
Informasjon om oss stiftet februar Ut på tur..
NTL Forskningsinstitutter Konferanse og nettverkssamling Voksenåsen mai 2009.
NTL i dag 4.kvartal 2008.
Presentasjon av NTL stiftet 1. november NTL Partipolitisk uavhengig Organiserer alle ansatte uavhengig av utdanning og stilling.
Medlemsundersøkelsen 2012 Hebe Gunnes Seniorrådgiver NIFU/styremedlem NTL forskningsinstitutter
Prinsipp- og handlingsprogrammet Debatt frem mot landsmøtet 2014.
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
Arbeidslivet må organiseres
1.mai-aksjonen er Norsk Folkehjelp og hele arbeiderbevegelsens årlige innsamlingsaksjon Tema for 2012 er: Demokratisk kontroll og forvaltning av naturressurser.
Hva koster medlemsskapet i Industri Energi? Noen sier at medlemskapet koster svært mye. Noen sier at en får mye for pengene. Noen sier at det skal koste.
Det norske velferdssamfunnet
MEDBESTEMMELSE OG ROLLEN SOM TILLITSVALGT PÅ ARBEIDSPLASSEN
Samfunnsviterne - hvem er vi?
 En modig leder  Mangel på kvalifisert arbeidskraft  Noen så mitt potensial  Noen tok seg tid for å forklare  Noen ble av og til irritert på grunn.
Bergenskurset 2012, Voss Anders Pedersen, leder av Utvalg for grunnskole Utvalg for grunnskole Verving.
Flerkulturelt mangfold og inkludering i Fagforbundet Moza M. Mwilima, rådgiver i organisasjonsenheten Representantskapsmøte Fagforbundet Troms, 21. november.
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
Skoleinformasjon.
Avdelingsstrukturen i Nord-Trøndelag. Hva har hendt siden 1988 Siden etableringen av Fellesforbundet i 1988 har avdelingsstrukturen vært et sentralt tema.
Tillitsvalgte og USIT3.0 Tillitsvalgte er med. Regelmessige møter med ledelsen og god diskusjon Enighet om at USIT2.0 var godt gjennomført, fortsettelsen.
Gry Nørstenget Fylkesleder
UDF som lederorganisasjon Tore Fjørtoft Sentralstyremedlem Leder av Sentralt Lederråd Ledersamling UDF Nord-Trøndelag Scandic Hell Værnes 20.Mars 2015.
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Om lokallaget og skoleringstilbudet til arbeidsplasstillitsvalgte Skolering av nye tillitsvalgte Lokal introduksjon Utdanningsforbundet Bergen 2014.
FAGFORBUNDET Oppland Organisert? Hvorfor det?. Hva forsikrer du i livet ditt?
Forholdet mellom stat og org. I Norge er det lang tradisjon for at de som blir berørt også skal bli hørt før myndighetene gjør viktige vedtak. De store.
Side 1 omsorg solidaritet samhold Fagforbundet Vest-Agder Nyhetsbrev til medlemmene i UNE Forbundet for offentlig ansatte.
Historisk tilbakeblikk på fagbevegelsen. Fellesskap og kollektive avtaler NTL 9. mars 2016.
I de fleste samfunn blir godene i dag fordelt på to måter: Fordeling gjennom offentlige budsjetter, der politikeres prioriteringer og vedtak står sentralt.
Organisasjonsgjennomgang ” NTL skal i kommende landsmøteperiode foreta en organisatorisk gjennomgang, med grunnlag i anbefalingen i organisasjonsrapporten.
Organisasjonsbygging Sørmarka 21. april 2016 Ved forbundssekretær Tonje Karenina Pettersen.
#mittNTL Del din NTL-historie på mittNTL mittNTL er historien om NTL fortalt av medlemmene Del dine NTL-historier fra arbeidsplassen og.
Seksjonskonferansene
Hvorfor skal jeg være med
► For deg som skal bli helsesekretær
Hvorfor satse på IA? Denne presentasjonen er oppdatert pr desember 2014.
Hvordan skal landet bygges videre – og hvem skal gjøre det?
Frivillighet Organiser og motiver dine frivillige
Verving Thorbjørnrud
Tekna – Vi kjemper for deg og faget du brenner for
o Solidaritet i praksis Fagforbundet Troms – Rasismefri sone og MOD
Tema for 2014 er: Folk forandrer verden!
Pensjonistforbundet Møre og Romsdal Høstkonferansen 2015
Agenda Organisasjonsbygging under omstilling Formelle prosesser
Tillitsvalgte og USIT3.0 Tillitsvalgte er med. Regelmessige møter med ledelsen og god diskusjon Enighet om at USIT2.0 var godt gjennomført, fortsettelsen.
Utskrift av presentasjonen:

Presentasjon av NTL NAV NTL NAV er en fagforening tilknyttet Norsk Tjenestemannslag(NTL) og Landsorganisasjonen(LO) Hva kan NTL NAV tilby sine medlemmer? Rett til å søke utdanningsstipend fra LO-Stat Gratis kurs og skolering gjennom NTL og LO Stat NTL NAV

Tillitsvalgte som arbeider for å sikre dine lønns- og arbeidsvilkår. En Landsforening som kjemper for fellesskapsløsninger og velferdsstaten Juridisk hjelp fra NTL hvis du får alvorlige problemer i arbeidsforholdet Godt felleskap med gode kollegaer innflytelse på utvikling av egen arbeidsplass Gir deg trygghet i arbeidssituasjonen medbestemmelse over dine lønns- og arbeidsvilkår innflytelse i NTL og LO, både lokalt og sentralt NTL NAV

God og rask informasjon, fra landsforeningen og forbundet sentralt, og fra din lokale avdeling Billig og bra innboforsikring, i tillegg til andre gode forsikringsmuligheter i LO-favør Internasjonal solidaritet, bla gjennom Norsk Folkehjelp En fagorganisasjon preget av mangfold og som arbeider for inkludering og integrering av alle, også i NAV! NTL NAV

Presentasjon av NTL NAV Hvem kan bli medlem i NTL NAV? Alle ansatte på din arbeidsplass NTL NAV organiserer alle stillingsgrupper i NAV Også midlertidig ansatte, vikarer, deltidsansatte og ansatte på engasjement Den viktigste grunnen til at din kollega ikke er medlem er at vedkommende ikke er blitt spurt! NTL NAV

Presentasjon av NTL NAV NTL er partipolitisk uavhengig Melder du deg inn i NTL blir du ikke medlem av noe politisk parti. NTL gir ikke økonomisk støtte til politiske partier men det gjør LO NTL er samfunnspolitisk og faglig engasjert fordi NTL ønsker et samfunn med rettferdig fordeling. NTL NAV

Presentasjon av NTL NAV NTL NAV er i dag den største fagforeningen i NAV Dette gir innflytelse for fellesskapet og trygghet for den enkelte Dersom vi skal opprettholde en slik posisjon, må alle gjøre en innsats. NTL NAV vil jobbe for deg. Vil du gjøre oss større og bedre? Bli med du også, det er vår felles framtid det gjelder! NTL NAV