Månedsbrev fra Blåklokka

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Litt mer om PRIMTALL.
Advertisements

Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Månedsevaluering november 2011
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Kompetanseplan bydel Frogner
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
"God bagasje på livets reise."
Ilhaugen barnehage Årsplan 2011/2012 Finnmyrveien 7350 BUVIKA Ilhaugen
August på Rød.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oktober på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1 Fellestur -Finner vi kantarell? 2 Fellestur -Lapper.
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Pundslia barnehage Årsplan 2011/2012 Pundslia Barnehage Pundslibakken 7350 BUVIKA Telefon: Epost: Åpningstider:
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Første spillermøte fotball jenter 2001 om sesongen januar 2015.
Befolkning og arbejdsmarked 7. Mikroøkonomi Teori og beskrivelse © Limedesign
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
SEPTEMBER UKE: MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG FRUKT
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Desembernytt Månedens jubilanter
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for desember 2018
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Blåklokka Vi ønsker å gi barna dager fylt med trivsel, glede og positive opplevelser AUGUST MÅNED: Onsdag 22. august begynte barnehageåret 2012/2013, og med det var ”sommerbarnehagen” over for denne gang. Vi gleder oss til et år fylt med opplevelser og undring sammen med barna på Blåklokka! Barnegruppa: Vi ønsket to nye barn f. 2010 og 2011 velkommen. Til sammen har vi nå seks barn på avdelinga, to barn f. 2010 og fire barn f. 2011. Personalet: Siri er ny her i barnehagen og begynte som pedagogisk leder 13. august. Lena og Barbro, fagarbeidere, har jobbet her i barnehagen i hhv. 3 og 9 år. Tilvenning: Med to nye barn, barn som har kommet tilbake fra ferie og ny ped.leder, har dagene vært brukt til å bli kjent med hverandre. Vi har hatt god tid sammen i barnehagen og lært hverandre å kjenne gjennom ulike aktiviteter. Vi har lekt og holdt på med: utelek, fingermaling, tegning, plastelina, synging, gitarspill, tumlelek rundt store gjenstander som sofaen og den røde trekanten, togbane, biler, dukker, dyr, bøker, puslespill osv. Sangleden er stor i sangsamlingene som vi har hver dag før lunsj. Noen dager bruker vi sangkort som barna får trekke. Vi ser også på barnas kroppsspråk og verbale uttrykk hvilke sanger de ønsker å synge. SEPTEMBER MÅNED: I september vil vi ha fokus på familie og vennskap – barnas tilhørighet. Vi er glade for at alle har levert bilder til boka vi skal lage i denne sammenhengen. Vi ser fram til å begynne å lage bøker sammen med barna utover i september. Barnas bok vil også være et ledd i den aktive språkstimuleringen. Fysisk og sansemotorisk aktivitet vil bli vektlagt både inne og ute. Bruk av tunnel, balansebrikker, matter, baller, bevegelse til musikk osv. Dette vil skje bl.a. inne på onsdager og på tur på torsdager, men vi vil selvfølgelig i tillegg legge til rette for småbarnas kroppslige verden i hverdagen. 13. September er det fellessamling for hele barnehagen på Smørblomst, den andre småbarnsavdelinga. Innholdet der er en overraskelse  17. – 21. september skal vi ha brannvernuke og brannøvelse. I den forbindelse kommer vi til å forberede barna på hva som skal skje, så godt det lar seg gjøre, slik at barna ikke skal oppleve frykt. Generell info: Vi har lagt ut bilder fra august her på hjemmesida. Noen av sangene vi synger for tiden: Alle barna klapper, Bæ, bæ, lille lam, Lillegutt kan tromme, Tombai, Hva sier den kua som går i enga, Lille Petter Edderkopp, Tøffe, tøffe toget, Blomster små. Vi kommer til å lage sanghefter til dere i løpet av september. I tillegg skriver vi på tavla i gangen hvilke sanger vi synger mest. Vi begynner som regel med aktivitetene i 9.30-tida, så det er fint om barna har kommet i barnehagen til da.

Fysisk og sansemotorisk aktivitet inne SEPTEMBER 2012 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORDAG FREDAG UKE 36 3. 4. Fiskelunsj 5. Fysisk og sansemotorisk aktivitet inne Varmlunsj 6. Tur i nærmiljøet 7. Egg og kakao 37 10. 11. 12. 13. 14. 38 17. 18. BRANNVERN-UKE FORELDREMØTE kl.18.00 19. 20. 21. 39 24. 25. 26. 27. 28. 40 ’ MANDAG 1.10: PLANLEGGINGS-DAG Tema: Familie og vennskap