Månedsbrev Smørblomst

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
12.Studienreise nach Finnland,
Advertisements

Litt mer om PRIMTALL.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
Grafisk design Visuell kommunikasjon
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Velkommen til Minde skole
Månedsbrev fra Blåklokka
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Månedsbrev fra Blåklokka
Kompetanseplan bydel Frogner
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
GRØNNALGER BRUNALGER RØDALGER
Brukerorientering Et praktisk eksempel: Barnehagene i Lunner.
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
August på Rød.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oktober på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1 Fellestur -Finner vi kantarell? 2 Fellestur -Lapper.
FORELDREMØTE STALSBERG SKOLE
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
November på Neglespretten Mob: Foreldrekontakt: mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 3 Primærgruppetur 4 Jens begynner Løvene på klubb.
Inflation og produktion 11. Makroøkonomi Teori og beskrivelse 4.udg. © Limedesign
Velkommen til Løperkveld HINT 30/ Program Evaluering av o-sesongen 2003 Treninger i vinter O-sesongen 2004 Pizza Lysbilder fra o-sesongen 2003.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Første spillermøte fotball jenter 2001 om sesongen januar 2015.
Befolkning og arbejdsmarked 7. Mikroøkonomi Teori og beskrivelse © Limedesign
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Velkommen til foreldremøte Litt om oss – maurtua og bikuben Personalsammensetning Maurtua: Kari, Renate, Siri, Tonje, Siv Hege og Siv Lena.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Månedsbrev Småtroll Desember.
SEPTEMBER UKE: MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG FRUKT
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Hva har vi gjort i September?
Hva har vi gjort i oktober?
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Månedsbrev Småtroll November.
Månedsbrev Småtroll Februar.
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev Smørblomst AUGUST: August bruker vi til å bli bedre kjent med hverandre. Vi har fått et nytt barn, Sigrid. Velkommen til henne. Hun er lillesøster til Ragna på Løvetann.  Akkurat nå er vi 5 barn, men blir 7 i løpet av oktober. Julie starter 2. september.  Barna viser glede av å kunne leke sammen igjen på Smørblomst. Her er det rolig og fint lekemiljø. Siden vi holder på å bygge ”nye” Håja, så har det skjedd endringer i barnehagen. Blåklokka er nedlagt og fungerer som pause og møterom. Alle de små er nå samlet på Smørblomst. Åpningstiden på Smørblomst er fra 06.45 – 16.15, men Røsslyng er åpen til 16.30. På Smørblomst er det Siri som er Ped.leder, Barbro er fagarbeider og Martine assistent. Rita skal jobbe her fram til 13. sept., da slutter hun i Håja barnehage. SEPTEMBER MÅNED: Vi starter med temaet vennskap og konflikt-håndtering. Øve oss på å sette ord på hva vi ønsker og bruke språket for å gjøre oss forstått. Bevisstgjøring av hvordan vi oppfører oss ovenfor hverandre. Hvordan vi ønsker å bli behandlet av andre og hvordan vi kan være en god venn. Mål er å få barna til å vise empati, dvs. at barna skal få en forståelse for hvordan andre har det i gitte situasjoner. Og på den måten bli mer bevisst på hvordan egne handlinger kan påvirke andre. Det å vise omsorg for hverandre og inkludere hverandre i lek og aktiviteter. Brannvernuke i uke 38. Vi håper på et fint samarbeid i det nye barnehageåret. Er det noe dere lurer på bare spør. Generell info: Det begynner å bli hustrig ute, så sjekk om barna har det de trenger av varme klær, votter, lue, lester og ull-/fleeceklær. Foreldremøte 17/9 kl. 18-20 Hilsen Barbro, Martine, Siri og Rita Minirøris: Vi vil her leke og ”gymme” med musikk. Et eget opplegg for barn. Vi etterligner bl.a. dyr og danser. Tur: Vi vil gå på turer i nærmiljøet. Bli kjent med området og få utfolde seg motorisk i ulent terreng. Samling: Sang, rim og regler og temaarbeid. Forming: Hver onsdag har vi en formings-aktivitet.  Det kan være maling, tegning, liming, etc. med forskjellige materialer. Sansemotorisk trening: Vi vil med jevne mellomrom sette opp hinderløype der barna får prøve seg på å krype i tunnel, tuberulling, store og små baller, erteposer, m.m.

AUG./SEPT. 2013   UKE 35 36 37 Uke 38 39 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORDAG FREDAG UKE 35 26. Samling 9.15 Tur til felt 6. 27. Tur til Mellomvannet 28. Tur til lekeplassen i Melkøyvn. 29. Tur til lekepl. i Gnistveien. 30. Spise ute (værforbehold) 36 2. Minirøris 9.15 Julie starter i barnehagen  Velkommen 3. Tur 4. Formingsakt. 5. 6. 37 9. 10. 11. 12. Fellessamling 13. Uke 38 Brannvern-uke 16. 17. Foreldremøte 18-20 18. 19. Brannøvelse 20. 39 23. 24. 25. Minirøris 9.15 Fiskelunsj på mandagene   Varmlunsj på onsdagene Egg på fredagene