REV.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
UNGDOM OG PSYKISK HELSE
Advertisements

Av Frode Tjønn, leder av Saltdal JFF
Introduction to the Q-Series HellermannTyton presenterer: Cable Scout +
“Tenk over dette...” Klikk med mus eller piltaster for neste bilde...
MAURTUA`s RIM OG REGLER
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
En presentasjon av patruljen ekorn.
Jesus elsker alle barna Alle barna på vår jord Rød og gul og hvit og svart Er det samme har han sagt Jesus elsker alle barna på vår jord.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
AFRIKA.
LINERLA.
BJØRN.
2. Planter. Del 1 (1–4). Nivå 2. Side 19–24
Informasjon om Paclitaxel
Velkommen til gudstjeneste
Naturstien i Borgundgavlen er opparbeidet av Det norske Skogselskap, Møre og Romsdal. Naturstien er 1,4 km lang og ligger i et område som disponeres.
Dyr i skogen.
Klapperslange Leseøving.
~ Om hønsehauken ~ En fugleart i haukefamilien. Hannen på ca. 600–1100 gram er bare halvparten så tung som hunnen på ca. 900–2000 gram. Vingespenn ca.
Oslo kommune Sykehjemsetaten ERNÆRING I SYKEHJEM.
DEN FLERKULTURELLE SKOLEN
Aktivitetsskolen Ammerud periodeplan oktober-desember 2012
HVITVEIS.
Etter forarbeidet og dagen i dag er målet at dere skal kunne:
Kapittel 2 oppgave a) Sett inn substantivene i riktig form
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
HP 4730sx MFP Tabellen og grafen viser:
Laget av Karl Ivar og Ole Martin.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Dyr i Australia Koalaungen
Et land langt mot nord:
M. kort viktig ellers minst fortsatt opp veien.
Panda.
En løve.
En ulv. En Ulv..
En apekatt.
Skiveleverandør til utendørs 50 metersbane Stevningsmogen
Landet lengst sør i Afrika:
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Sakprosa Formelle sakprosasjangre. Følger som regel et fast mønster De tekstene du skal lære om er: Rapport Formelt brev og e-post Søknad og CV.
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
Trekkfuglene Et sikkert vårtegn. Læringsmål for emnet: Lære hva begrepet trekkfugl og standfugl betyr. Lære å se forskjell på en trekkfugl og en standfugl.
Læringsmål Eleven skal kunne; Beskrive kjennetegnene til noen dyr som lever ved bekken. Beskrive kjennetegn og levevis til fisker og små dyr som lever.
Gruffalo Tema for Dyrene i Gruffaloskogen - Dette blir fellesbilder som henges opp på alle avdelingene i 2014.
Fugler Noen grunnleggende opplysninger. Læringsmål for emnet: Du skal vite hva en trekkfugl er Du skal vite hvorfor trekkfugler flyr sørover om vinteren.
Fuglene synger om våren  Mange fugler kommer til oreskogen for å hekke.  Da er det mye fuglesang.  Det er hannene som synger for å lokke til seg.
«Sinterklaas en Zwarte Piet» i Nederland. Hvem er den merkelig gammel mann på skimmelen, og sine svarte gøye hjelpere? Sinterklaas: en veldig god, gammel.
Sakprosa Formelle sakprosasjangrar. Følgjer som regel eit fast mønster. Dei tekstane du skal lære om er: Rapport Formelt brev og e-post Søknad og CV.
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år 20.november 1989: Barnekonvensjonen vedtas i FN. Barnekonvensjonen sier hvilke rettigheter alle barn har.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Det er liv i komposten Snegler med og uten hus Yggdrasil s
Revejakt Surnadal 5. januar 2017.
Likner du på han her? Tema: Hominidene Plan for timen:
Hvorfor er det viktig med naturmangfold?
Beveren Vil du bli kjent med en?.
DØNSKI V.G.S IDRETTSFAG.
Fjellrevens biologi Teksten til denne presentasjonen om fjellrevens biologi er hentet fra Opphav Nina E. Eide.
Sidene for 1935 fra bestefars første dagbok,
Hva har vi gjort i September?
VI HAR VÆRT SVÆRT SYNLIGE I MEDIA SÅ LANGT I 2014.
Velkommen til Newtonrommet
Kapittel 27 Kommunikasjon med hjemlandet og å sende pakker
Forarbeid til Salmo salar Laks i sitt naturlig element
Hva gir oss energi i maten
DØNSKI V.G.S IDRETTSFAG.
Luftens jegere
Velkommen til Newtonrommet
Utskrift av presentasjonen:

REV

Mikkel rev Mikkel Rev, satt og skrev, på ei lita tavle Tavla sprakk, Mikkel skvatt, oppi pappas flosshatt. Mikkel Rev, skrev et brev sendte det til månen Månen sa: "Hipp hurra" Sendte det til Afrika Afrika, Afrika ville ikke ha det Afrika, Afrika sendte den tilbake.

Vanlig rødrev Alle rødrever har et korslignende mønster over ryggen, rød til rødbrun pelsfarge hvite tegninger i brystet, på halsen, kinnet og på haletippen. 58–80 cm lang, målt fra snutespissen til halerota. Halen, som er bustete og svært frodig, blir gjerne omkring 50 cm lang. Vekten ligger normalt i området 5–15 kg, men vekt over 10 kg er ikke vanlig.

HVA SPISER REVEN?

HVA SPISER REVEN?

HVOR BOR REVEN? I REVEHI

SKABBREV

REVEJAKT

UTSTOPPA REV

REVEN HØRER GODT LYTTER ETTER MUS OG HARE

PARINGSTIDEN ER FEBRUAR–MARS. I APRIL–JUNI FÅR HUNNEN 3–9 BLINDE UNGER. VEKT 3-8 KG LEVER I 10-12 ÅR