Arbeidskrav 3 Del 2 Idéutvikling for illustrasjon, dekor eller kunstnerisk uttrykk. Jobb med ett av de to temaene dine. Arbeidet skal hovedsakelig foregå.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Advertisements

Komponer! Bilde som inspirasjon.
Undervisnings ressurs i «Form og volum gjennom bretteteknikker i papir
«Strykebrettcover og stativ»
IKKE NO’ KRØLL BRETT, RETT OG SLETT.
MySaemienSijte- en lek med arkitekturformer i SketchUp
STRYKEBRETTCOVER OG STATIV
Prosessarbeid med collage, tekstur og formlikhet
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Bildekomposisjon.
Grafisk design Visuell kommunikasjon
Kurskveld 4.
Virkemidler og komposisjon
Layout - utforming - design i
Arbeidskrav 4 I min skisseprosess har jeg lånt dette bilde fra internett
PRESENTASJONSTEKNIKK Oppsummering fra tidligere forelesning
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
1.Om postere Postere er vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker altså ikke om plakater som.
Dette er en vitenskapelig plansje i størrelse A1 (594mm x 841mm) laget ved hjelp av PowerPoint. Skriften her er Arial 48pt og fargen er lik streken.
Prosjektoppgave Grafikk og Digitale foto
Inn i naturen Kandidat nummer 110.
Fra geometriske former til abstrakt design
Arbeidskrav 3 selvvalgt tema - arkitektur. Oppstart i arbeid med ideer Første ideer – plakat til den norske opera, hvordan Få barna inn i operaen kampanje.
Første rapport: Den rapporten jeg har valg ut her er helt usymetrisk, men innenfor en ramme slik at den kan gjentas til et flatemønster. Her har jeg også.
Prosjektoppgave Grafikk og digital foto.
INTERRESSE DIFFRENSERING HELHET OG SAMMENHENG …. HVA TENKER VI OM DET? UT I FRA SIN EGEN INTERRESSE INSPIRASJON MOTIVASJON KREATIV TENKING.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
«STRYKEBRETTCOVER OG STATIV»
Dokumentasjon av en prosess
estetiske virkemidler
DAK Design og innovasjon
Prosess – arbeidskrav 3.. •Siden vi skal lage et undervisningsopplegg basert på de erfaringene vi gjør oss, velger jeg å ha en prosess og et produkt som.
Arbeidskrav 5. A.C. Fuglesang
”Framtida nå – les og forstå!” Uke 41
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Nye websider for Sørli skole
Prosjektoppgaven – krav og suksessfaktorer. Suksessfaktorer Bruk biblioteket Bruk veilederen Start skrivingen tidlig Jobb jevnt (lag gjerne tids- og handlingsplaner.
Kompetansemål Mål for opplæringen er at elevene skal kunne - bruke ulike materialer og redskaper i arbeid med bilder ut fra egne interesser - samtale.
Formings oppgave i forbindelse med operaprosjektet:
Muntlige presentasjoner
Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem
Hva er en artikkel?.
Arbeidskrav2 «strykebrettcover og stativ»
Presentasjon av prosessarbeid med LYSBROSJER Laget av Ellen Bay
Design, arkitektur og kommunikasjon. Emne: Design og innovasjon
Studiespesialisering med formgivingsfag
Arbeidskrav 3 - Del 2: Litt barn – litt voksen? Idéutvikling for illustrasjon, dekor eller kunstnerisk uttrykk.
My Samien Sijte Tore Sætre Arbeidskrav ved HiOA, ZARK 1, 2012 vår.
Lys-mørk kontrast Dersom vi bruker farger som er veldig lyse mot farger som er mørke, oppstår det en stor kontrast. Øyet trekkes mot de stedene der kontrastene.
Studentliv - Kurs i PR og markedsføring - Modul 10 1 Arbeid på PC Fortrolighet i arbeidet med PC Skikk og bruk IT-kontrakten Spørsmål?
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
For at denne skal virke må den brukes som fremvisning Klikk her.
Studiespesialisering med formgivingsfag
Grafisk Design Visuell kommunikasjon Intorduksjonsbilde.
Sammensatte tekster ?.
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn.
Noen muligheter med Paint Shop Pro 7 En presentasjon laget av Eva Strøm.
Her viser jeg hvordan man kan overføre ideen sin til plexiglass
Oppgaven: Lage 3D modell av temasted.
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn
MØNSTERBYGGING - ”Image” i fil menyen Magic wand Selection Utgangspunkt Flip Mirror En presentasjon laget av Eva Strøm.
Slik lager du sjablonger med Gimp!
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn.
Ny barnehage – ny førskolelærerrolle?
GET PAID TO THINK UP STUFF LIKE THIS Reklamekampanje for ArtCenter College of Design, Pasadena (Canada) VISUELL KOMMUNIKASJON.
Kunst og Håndverk Gautesete Skole Skoleåret Trinn.
Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret Oppgaven: Lage et Graffiti arbeid (en piece) Lag et Graffiti (A3) arbeid (piece) av et motiv i tekstform.
Digital kunst, kultur og kommunikasjon Arbeidskrav 2b, Hioa høst 2016 WORKSHOP: FOTOGRAFI I SOSIALE MEDIER Elisabeth og Anne Gro.
Estetiske virkemidler
Modul 1 Modeller B – Samarbeid.
Utskrift av presentasjonen:

Arbeidskrav 3 Del 2 Idéutvikling for illustrasjon, dekor eller kunstnerisk uttrykk. Jobb med ett av de to temaene dine. Arbeidet skal hovedsakelig foregå i Photoshop (eller lignende program). Du skal utvikle et bilde/motiv/mønster med tanke på å bruke videre i et annet produkt, for eksempel bokomslag, illustrasjon, grafisk design, mønsterdannelse, interiør/utstillingsdesign eller kunstnerisk uttrykk. Legg vekt på å sette deg inn i og utnytte mulighetene for eksperimentering og redigering i programmet. Velg målgruppe og målsetting for produktet. Dokumenter arbeidsprosessen fra idé til ferdig produkt digitalt. Redegjøre for visuelle virkemidler og begrunn valga du tar underveis. Dokumenter prosessen i en egen side i wikien. Tenk på denne dokumentasjonen som et konkretiseringsmateriale som kan brukes overfor elever for å forklare hvordan en idéutviklingsprosess kan foregå.

Illustrasjon :I love my bike! arbeidsprosess fra ide til ferdig produkt

Målgruppe og målsetting: Jenter i alle aldre som liker og sykle Målgruppe og målsetting: Jenter i alle aldre som liker og sykle. Tiltalende og feminint utrykk. Oppdrag: Illustrasjon til en artikkel om jenter og sykling. Teknikk: manuell collage med bearbeiding i Photoshop.

Utgangspunkt: tapetprøve

Bobleplast og akrylmaling brukt som effekt for og oppnå mer liv i bakgrunnen. Farger: beslektede og forsterkende.

Foto av sykkel. Tegnet av , forenklet og forminsket i kopimaskin til tre forskjellige størrelser.

Motivet tegnet av, speilvendt og forenklet Motivet tegnet av, speilvendt og forenklet. Tre størrelser for og vise variasjon og gjentagelse. Bruk av størrelse kan også hentyde til artikkelens innhold, som også omhandler alder.

Motivet overføres til underlaget ved hjelp av blåpapir Motivet overføres til underlaget ved hjelp av blåpapir. Konturstreken blir litt hard, så den vil jeg forsøke og dempet ved hjelp av farge.

Motivene gjøres med fargeblyanter.

….og pensel og akryl.

Ferdig forslag, manuelt utført.

Det bearbeidede motivet, beskjæres, skannes, og overføres digitalt til Photoshop. Jeg konsentrerer meg om og jobbe i lag, gjøre de opake, pluss valg av font og plassering av tittel.

Jeg har valgt og bruke en tapetprøve i papir som utgangspunkt for illustrasjonen, som er det ferdige produktet. Dette bestemte jeg meg for tidlig, allerede på samling. Motivet er jeg tro til,-sykkel. Teknikken er en blanding av manuell collage og behandling i Photoshop. Jeg har ikke veldig mye erfaring med programmet, derfor har jeg konsentrert meg om og jobbe med overføring, beskjæring, lag, tekst, lagring, kvalitet på bilde. Det ferdige produktet har fått et tilnærmet kvadratisk format, noe som ga seg naturlig når selve bildet ble beskåret. Komposisjon: De tre syklene er plassert diagonalt i størrelsesforhold fra venstre mot høyre. Dette gjør at komposisjonen oppleves som dynamisk, litt i farta… Den minste er på vei inn i bildet, den største på vei ut. Størrelseskontrasten kan virke både som tegn på alder, og tegn på avstand. De geometriske formene som jeg har lagt lagvis og overlappet, og gjort opake, gjør at det oppstår både nye former og nye farger. Fargemessig har jeg valgt og konsentrere meg om og få utrykket så sommerlig og feminint som mulig ved og bruke typiske varme farger som faller inn under begge disse begrepene. Derfor er valører og gjentagelse av eksisterende farger fra den opprinnelige tapetprøven brukt.