Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

«STRYKEBRETTCOVER OG STATIV»

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "«STRYKEBRETTCOVER OG STATIV»"— Utskrift av presentasjonen:

1 «STRYKEBRETTCOVER OG STATIV»
Tilhørighet: Strykebrettet er tenkt brukt i verksted/klasserom. Det skal enkelt kunne «gjemmes» unna når det ikke er i bruk, og da fungere som speil på veggen. Målgruppe: Brukere av verksted/klasserom, elever og lærere.

2 ULIKE STRYKEBRETTCOVER SIRKELFORMEN GÅR IGJEN

3 STRYKEBRETTCOVER KANSKJE NOE MER «SLIK SOM UNGDOMMEN LIKA?»

4 STRYKEBRETT DISSE HAR VI PÅ KLASSEROM FRA FØR
Strykeoverflatens mål: strykeoverflatens lengde: 120 cm Strykeoverflatens bredde: 40 cm

5 STATIV/MONTERING/FORM

6 SKISSER PÅ STATIV TO ULIKE FORSLAG PÅ UTFORMING AV STRYKEBRETT
Form: Skap med speil Montering: På vegg

7 COLLAGE

8

9 COLLAGE SOM UTGANGSPUNKT FOR MØNSTER
Sirkel Kleshengere Farger – kulør Rytme Struktur/Kaos Gjentagelse Symmetri/Asymmetri Størrelses konstrast Lys/mørk kontrast

10 SKISSER Kleshengertrio strukturert plassert i bakgrunn. Tre like former tangerer hverandre, to sirkulære former oppstår i mellomrom mellom formene. Der er plassert en motetegning av kvinne/mann i hver sirkelform. Sirkelformer i bakgrunn, skal være strukturert. Fire sirkelformer er gjentatt i større, men ulike format. Over sirklene er det plassert en enkel kleshenger i hver. Både sirkelformer og kleshengere overlapper hverandre. Sirkeltrioer er plassert usymmetrisk med en kleshenger over i bakgrunn. Fem kleshengere dannet av sirkelformer i ulike størrelser, som også overlapper hverandre er plassert i forgrunn. Tre sirkler i ulike størrelser er plassert diagonalt, der den største sirkelen er plassert i venstre hjørne og minste sirkelen øverst i høyre hjørne. Inne i sirklene er der plassert ulikt antall kleshengere som overlapper hverandre. På hver side av de tre sirklene, i venstre og høyre hjørne er der plassert tre mennesker/motetegninger. Disse figurene «leker» med hver sine sirkulære former.

11 En kleshenger i liten format er gjentatt og strukturert i bakgrunn
En kleshenger i liten format er gjentatt og strukturert i bakgrunn. Over er der plassert ulike størrelser av sirkelformen. Disse er gradert, hvor den største formen er fremst og den minste er bakerst. Totalt ti sirkler. Inni sirklene er der plassert klynger av kleshengere. I tillegg er det i hver av de to fremste sirklene plassert et menneske. Sirklere er strukturert og plassert diagonalt, ulik antall på annenhver rekke. Over noen av sirklene er der plassert en kleshenger, bunnen på kleshengeren deler sirkelformen i to. Øverst i venstre og nederst i høyre hjørne er det plasser et menneske/modell. Modellen i venstre hjørne holder en ball, og modell i høyre hjørne holder en kleshenger. Sirkelformer i bakgrunn plassert i «teglstein» struktur. Over er der plassert en klynge av kleshengere som overlapper hverandre. Inne i kleshengerne sitter/står/henger mennesker/modeller. Denne har jeg tatt utgangspunkt i for videre bearbeiding til mønster. Kleshenger og sirkelform er strukturert og plassert annenhver. Over er der tre sirkelformer, plassering danner en trekantform. Sirklene er gradert og i ulik størrelse. Inni disse er der plassert tre mennesker (motetegning), disse overlapper hverandre.

12 UTGANGSPUNKT FOR MØNSTER PRIKKER – KLESHENGER - MOTETEGNING

13 SKISSER/BEARBEIDINGER I PHOTOSHOP

14 UTPRØVING

15 MØNSTER

16 FARGER

17 PROSESS

18

19 RAPPORT 40 X 40 CM BREDDE METERVARE: 120 CM

20 KILDER http://www.shutterstock.com/


Laste ned ppt "«STRYKEBRETTCOVER OG STATIV»"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google