"Ting er ikke altid slik, de synes å være."

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Advertisements

For å sitte og ikke gjøre noen ting
I.
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Music: Nightengale Serenade
Fra ord til liv April 2009.
Fra ord til liv Mars 2011.
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
”Se, vi går opp til Jerusalem”
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Hva er det som driver meg? Greiner på det gode treet.
Bibeltime onsdag 8.januar Anne Birgitta L.K.. Luk.1, Men da Elisabet var i sjette måned, ble engelen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilea.
Det gode Det rette Det rettferdige
Å skrive en god innledning
Spøken som gir deg lykke!
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Guds vrede.
Hvem er Jesus?.
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
Arbeidsløs.
Velkommen til skolegudstjeneste
Fra ord til liv Juli 2009.
Se Verden – Se Livet.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Med sekken full av penger!
lig velkommen til gudstjeneste og juletrefest i Hof menighetshus
Velkommen til gudstjeneste
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Å vokse i erkjennelse og erfaring
828 – Å, gledesfylte stund 1/3 Å, gledesfylte stund! Å, hvilken morgenrøde! Vår tro har sikker grunn! Se, livets førstegrøde! Var han som gav ditt liv,
Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Skattejakt-samling på torsdag
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Tro & Tilhøre Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Fra ord til liv April 2010.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
mennesket mennesket Utviklingssone for hva mennesket kan klare å lære med hjelp/sammen mennesket.
Og.
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
Kjærlighet – mellom søsken
“Disippel-høring”.
Arbeidsløs En arbeidsløs søker stilling som toalettvasker hos Microsoft.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Kapittel 13 I begravelse.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Følg det lammet! En taleserie om Johannes Åpenbaring. Åpenbaringen åpenbart
Matt  I samme stund kom disiplene til Jesus og sa: Hvem er den største i himlenes rike? 2 Han kalte da et lite barn til seg og stilte det.
Utskrift av presentasjonen:

"Ting er ikke altid slik, de synes å være." Les denne – helt til siste ord, ikke stopp midt i. Du vil se at ting ikke alltid er slik de synes at være.” To reisende engler stoppet for natten i en rik families hus. Familien var uhøflig og nektet englene å sove I familiens gjesteværelse. I stedet fikk de en liten plass i husets kalde kjeller. Da de la seg ned på det hårde og kalde gulvet, så den eldste engelen et hull i veggen og reparerte det. Da den yngste engelen spurte HVORFOR,? svarte den eldste engelen: "Ting er ikke altid slik, de synes å være."

Den neste natt sov de I huset til en meget fattig, men gjestfri bonde og hans kone. Etter at de hadde delt det de hadde av mat med dem, lot de englene sove I deres seng, hvor de sov godt. Da solen neste morgen sto opp, fant englene bonden og hans kone I tårer. Deres eneste ku, hvis melk hadde vært deres eneste inntektskilde, lå død på bakken. Den yngste engelen ble rasende og spurte den eldste engelen, hvordan han kunne la dette skje? "Den første mannen hadde alt, allikevel hjalp du ham", sa han anklagende. “Den andre familien hadde lite og du lot kuen dø. “

“Ting er ikke alltid slik, de synes å være", sa den eldste engelen. Da vi hvilte I hovedhusets kalde kjeller, oppdaget jeg, at der var gull I hullet I veggen. Fordi eieren var så begjærlig og ikke ville dele sin lykkelige skjebne, forseglet jeg veggen, så han ikke skulle finne gullet. Da vi så siste natt sov i bondens seng, kom dødsengelen for å hente hans kone. Jeg gav ham kuen isteden. Ting er ikke alltid slik, de synes å være.“ Noen ganger er det nøyaktig det som skjer, når det viser seg at ting ikke er slik de skulle være. Hvis du har tro, skal du merke deg at ethvert resultat er til din fordel. Du merker det kanskje ikke før der er gått en tid...

Noen mennesker kommer inn i vårt liv og forsvinner fort... Noen mennesker blir våre venner og blir en stund... og etterlater spor I våre hjerter... og slik er det med oss, fordi vi har blitt venner!!

“I dag” er en gave. Derfor heder det også: Presang. Jeg synes livet er vakkert... Lev og nyt hvert øyeblikk... Dette er ingen generalprøve! Ta denne engelen og holde den tett, det er din skytsengel, sendt for å passe på deg.

Når du har du har lest det. Deretter kan du ønske deg noe.... Dette er en spesiell skytsengel.... Du må sende denne videre til 5 mennesker Når du har du har lest det. Deretter kan du ønske deg noe.... Når du har sendt det videre, blir ditt ønske oppfylt og din skytsengel vil passe på deg..... Hvis ikke, vil tårer renne og ingen ønsker bli oppfylt. Noen må motta dette fra deg.