VELKOMMEN TIL HADSEL. LITT OM HADSEL •Hadsel ligger midt i verdens vakreste øyrike Lofoten og Vesterålen med sine 7970 innbyggere. •Nordlandssykehuset.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Folkefest! EM Derfor søker vi fotball-EM 2016  Fotball-EM er en folkefest som skaper varige og positive ringvirkninger for hele samfunnet  Fotball-EM.
Advertisements

Hvordan ser framtiden ut for de som har investert?
Nye muligheter for private oppmålingsfirma Bjarne Pedersen, siviløkonom NHH styreleder GeoLofoten AS.
ICG-konferansen september. Bærekraftig industriell utvikling Dag 1 Fremtiden for Landbasert industri Dag 2 Industrien i Grenland som fremtidens.
Even Mengshoel Evenstad Skog- og trenæringen er en av bærebjelkene i næringslivet i Innlandet. Verdiskapingsanalysen utført av Norsk institutt.
Resultater fra spørreundersøkelse • 90 tidligere lærebedrifter invitert til å svare på en nettbasert spørreundersøkelse • Inviterte bedrifter hadde lærling.
Jakt, fiske og friluftsliv som næring
Dialogtorg i Kristiansand
ANALYSE AV DET REGIONALE POTENSIALE FOR
Industriskisser Nordland VI/VII Oktober 2010
Innovative offentlige anskaffelser
Arealavgift AqKva 2008 Havbrukskonferansen Geir Magne Knutsen.
Samtaler i Den hemmelige hagen
Hamarøymodellen Presentasjon ved ordfører Rolf Steffensen
For å se fremover, må man evne å se bakover!
Erfaringer etter nylig utfall av strømmen i Lofoten. Lofotringen og sentralnettets utstrekning sett i lys av dette. 11. februar 2010 Jacob Normann Jacobsen.
Petroleumsjournalistikk på Helgeland
Kortversjonen av foredraget Borger HMS-standarden i petroleumsvirksomheten for en bærekraftig utvikling? Nei, men den hjelper.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Senja som sjømatregion - et hav av muligheter
Fiskeri- og havbruksnæringens betydning for Norge
© Bergen kommune Bergen og Hordaland - et sterkt lag Presentasjon av ordfører Gunnar Bakke Torsdag 3 januar 2008.
Velkommen til SUSH – møtet 7. mai 2008
1 Er næringspolitikk god kommunepolitikk? Kommunal- og regionalminister Erna Solberg Småtinget, Kongsberg 28. august 2003.
samkommune.no ISK, Levanger kommune og Verdal kommune - Dialogseminar , Røros – Egenevaluering – Ola Stene 1 Innherred samkommune.
Kystprogram Hemne – Frøya – Hitra – Ørland – Bjugn – Rissa – Åfjord – Roan Glitrende kystperler på en snor Prosjektplan for perioden november 07 - juni.
Vestfolds fortrinn Klima og natur, kulturhistorie Urbant Variert arbeidsmarked Kort vei til Oslo.
Skarv PUD og BP I Nordland
1 Velkommen til NorLense og Fiskebølvika Næringspark Orientering om NorLense Terje Olav Hansen.
JobbIntros strategi i forhold til NAV ASVLs landsmøte i Tromsø 2009.
Maritim visjon 2020 v/ Lars Peder Solstad Haugalandskonferansen 2010.
I Festivalseminar 29. 0kt 2010 Hva betyr festivalene for Helgeland Ordfører Geir Waage Leder i indre Helgeland Regionråd.
REMA Distribusjon Norge AS Distribunal Narvik Hjalmar Larssen Daglig Leder .
Presentasjon for Aukra
Jan Olav Brekke Forbundsleder, Lederne Tlf E-post
1 Småtinget Forum for ledere i mindre bedrifter og politikere 1996: Oslo 1999: Eidsvoll 2002: Kristiansand 2003: Kongsberg 1.
Refleksjoner fra havbruksnæringen
Larvik Campingplassforening 22 medlemmer, fra 20 til 600 plasser Sesongplasser, døgnplasser, hytter, leiligheter, brygger, badestrender, kafe, aktiviteter,
HAR OG KAN«DIALOGEN» HA BETYDNING FOR LOKAL OG REGIONAL NÆRINGSUTVIKLING? torsdag 30. oktober 2014 Bjørn F. Nordmo Daglig leder.
Vekstkraft i Lenvik Møte med grendeutvalg Irene Lange Nordahl, næringssjef.
Neste års PETS og Distriktskonferanse:
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Fra forskning til forretning Oslo, 13. Mai 2003 Perler for svin eller gråstein til gull Jo Klaveness Professor i farmasi Innhold: Dagens situasjon Viktige.
Petroleumsaktivitet, ringvirkninger, arbeidsplasser og synergier mellom næringer Geir Ove Ystmark, direktør næringsutvikling.
INN I FREMTIDEN Hvor er vi om 10 år? Satsningsområde Troms Best på Fagopplæring 22.mars 2006 Marianne Telle Bedriftskompetanse.
Innspill til strategi Visjon: NTNU IT bidrar til et innovativt universitet -- Kunnskap for en bedre verden Drift: tilrettelegge for brukerens.
Kva må til for at kommunen din skal bli attraktiv? Knut Vareide Landstinget for LNK, Sand 28 april 2011 BosettingBedrift Utvikling Besøk.
Ove Guttormsen| NHO Anskaffelseskonferanse | Oslo 11.mai 2016 – EN LANDSFORENING I NHO Innovative offentlige anskaffelsers betydning for omstillingsarbeidet.
Høgskolen i Ålesund - Kunnskapsnav i en innovativ region.
Loe konsernet. Loe Konsernet Består av 2 produksjonsbedrifter: - Loe Rørprodukter AS - Loe Rørprodukter AS - Loe Betongelementer AS - Loe Betongelementer.
Fra stupetårn til innlandshovedstad Bjørn Gudbjørgsrud, rådmann.
Vil du selge til det offentlige? Næringslivsseminar Leknes 15. februar 2011 Velkommen. Presentasjon av programmet Villy Angelsen, økonomisjef.
Foto: Geir Karlsen Samarbeid Hadsel og Steinkjer fagskole Nettstøttet tilbud innen elkraft.
Transportplan Nordland Hvilken form og innhold bør Transportplan for Nordland ha? 1. Planprogram – vår Transportplan – vår 2012 Formål med planarbeid.
Spørreundersøkelse om Haugesund Lufthavn, Karmøy blant næringslivet i Haugesundregionen August 2015.
Stad skipstunnel – verdens første skipstunnel
vi starter med fremtiden og skaper den selv?
Velkommen til Sandefjord!
Trysil- Utfordringer og muligheter.
Historien om Kirkens Nødhjelp startet med sjømannspresten som fikk i oppdrag å reise ned til Tyskland i 1947, for å se til kirka. Det var stor nød i Tyskland,
Kamp eller samarbeid?.
Gang.
Grenseløs Attraktivitet.
Velkommen til pressekonferanse hos
Grunnlaget for all produksjon er jorda!!
Økonomi Moss kommune som arbeidsgiver
Øvelse: Hvilke ord fungerer best?
Regionreformen og samfunnsutvikling
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

VELKOMMEN TIL HADSEL

LITT OM HADSEL •Hadsel ligger midt i verdens vakreste øyrike Lofoten og Vesterålen med sine 7970 innbyggere. •Nordlandssykehuset Vesterålen ligger i kommunesentret Stokmarknes der arbeidet med et nytt moderne sykehus starter opp i •Hadsel har gode kommunikasjoner med omverden. Skagen Stokmarknes Flyplass sikrer kort vei til Oslo og med fremtidig helikopterbase vil alle behov kunne dekkes! •Hadsel har et allsidig næringsliv og et ekspansivt industrimiljø innenfor rød og hvitfisk. •Hadsel har ca 50 arbeidsplasser som en direkte ringvirkning av petroleumsaktivitet. Dette på tross av at Nordland VI og VII ikke er åpnet!

VI ER SIKKER PÅ FREMTIDEN! •Gjennom et innovativt næringsliv som leverer resultater har vi tro og er sikker på fremtiden! •NorLense AS, bærebjelken i lokalsamfunnet Fiskebøl, er et godt bevis på fremtiden. Uten NorLense AS, og uten petroleumsnæringen, hadde ikke fremtiden vært på Fiskebøl. •Ved åpning av Nordland VI og VII vil nye muligheter oppstå. Hadsel har et næringsliv som er klar til å ta mulighetene i bruk! •Hadsel er opptatt av å legge til rette for at eksisterende næringsliv, og nye næringer, skal kunne utvikle seg. Melbu Havn er opprustet med 120 Mill – På Fiskebøl er det investert 16 mill offentlige kroner. Dette fordi vi har fremtidstro på nye og gamle næringer!

MEN VI STILLER KRAV! •Vi er opptatt av å legge til rette! Derfor stiller vi krav tilbake til de som ønsker å ta i bruk vår kommune! •Arbeidsplasser er nøkkelen for bosetning. De som høster av våre resurser må derfor skape lokal verdiskapning og aktivitet dersom kommunen skal være en tilrettelegger og stille areal til disposisjon. •Sikkerhet er helt avgjørende for Hadsel i forhold til næringsutøvelse i kommunen. •Når det gjelder petroleumsnæringen er vi sikker på at den ”nødvendige sikkerheten” skapes og utvikles, gjennom lokalt næringsliv, og lokal tilstedeværelse. ARENA BEREDSKAP ER ET GODT EKSEMPEL PÅ DETTE. •Gjennom å videreutvikle oljevernsenteret på Fiskebøl, og med verdens beste beredskap på plass, vil petroleumsaktivitet være en viktig del av vårt fremtidige næringsliv i Hadsel. Det er derfor naturlig å legge Oljevernbasen til Fiskebøl.

TAKK FOR OPPMERKSOMHETEN - FREMTIDEN VEDTAS IKKE – DEN SKAPES -