PROSJEKT FREDAGSKAFFE

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
Advertisements

Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Hurum PPTs erfaringer med LP
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Det hele mennesket griper gleden i bevegelsen
Mestring og forebygging av depresjon
VÅRT NYE SAMFUNNSPROBLEM
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Dine sterke sider – slik andre ser dem
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
”Obligasjonssaken” – orientering til formannskapet
En måte å lese Bibelen på
Sende e-postmelding videre
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Rehabilitering innen psykisk helsevern Midt-Norge Brukerkonferansen november 2013 Laila H. Langerud.
Mini gaiden Informasjon fra Arbeidsutvalget Nr. 6 uke 10, Ansvarlig redaktør: Jarle Berge Redaktør/produksjon: Hans Olav Kirknes Et produkt fra.
Tannpleiernes tannpine -podcasting ved Odontologisk fakultet.
Kunstner: Oddmund Mikkelsen
Hva er vitsen med å gifte seg?
Siv.agr. Dag Åsmund Bilstad1 Evaluering – en oppsummering Tilbakemelding fra en del av mottakerne av næringsfondmidler fra Nore og Uvdal kommune
God Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Hvordan lykkes med et prosjekt?
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Muntlige presentasjoner
Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem
DEN NORSKE FJELLSKOLEN RONDEHEIM ET INFORMASJONSMØTE.
Samarbeidsprosjekt Svømmeaksjonen..  GjensidigeStiftelsen er en uavhengig stiftelse, som har som formål å tildele midler som gagner Trygghet og Helse.
God morgen.
Avdeling for sosionomutdanning
Habiliteringstilbud for ungdom med nedsatt funksjonsevne, eller lettere psykisk utviklingshemming Meråker Sanitetsforenings Kurbad AS.
Lag setninger med pluskvamperfektum og preteritum. 
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
“ Hjelpesendinger” fikk fikk spørsmål fra Aud Svare i Skjåk om vi ville ha tannklinikken etter hennes mann som nylig var død. ADRA Moldova hadde bruk for.
Mysen videregående skole Vår visjon: Lærelyst for livet: Det beste i hver enkelt.
Oppgave 48 Preposisjoner og faste uttrykk fra kapitlene 4 og 5.
Ser du feilen i denne setningen?
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Oslo kommunes vederlagsordning for tidligere barnevernsbarn
Trivselsundersøkelse 2014 Brukerundersøkelse høst 2014 (utdrag) Skoler som ble kontaktet Alle 882 trivselsskolene som var aktive høsten Besvart av.
Politisk arbeid i NEF. Bakgrunn SSE står ikke i umiddelbar fare for å bli lagt ned. Foreligger forslag om samlokalisering av hele OUS på Gaustad i 2025.
Side 156 – 158 Hvilke pronomen mangler?
Helhet og sammenheng - UiU skoleeierkonferanse
Grete Monsen Evaluering av ledelsesmodell i bergensskolen.
“Disippel-høring”.
Presseskrivet. presseskrivet Til hvem Når sende Innhold Oppfølging.
Hovedprosjekt ved Høgskolekandidatstudiet for Drift- og vedlikehold av EDB-systemer ved IDB, HiST -- Våren 2001 – Datanetwork for Q-Free.com Utført av:
Visit Trondheim (Trondheim Aktivum) Tilreisende –Turister –Forretningsreisende –Weekend-shoppere Idrettsklubber CITY CARD.
Bamble Kommune, STHF, og NAV 2009 – 2010 Satt i drift Fokus på det som virker.
Kjente brukersteder med høye rabatter Fordelsguide i høy kvalitet, med kort og lommeguide Lang gyldighet på alle fordelene (1. november 2010)
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Vanlege nynorskfeil.
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
Å ANALYSERE SAKPROSATEKSTER
Idefasen og famlefasen Norunn Askeland Skriveprosessen Famlefasen Utskrivingsfasen Bearbeidingsfasen Kulminasjonsfasen (ivrig, du vet ikke)
Er det godt for barn å vokse opp i Sigdal? Hva kan kommunen bidra med for at det skal bli enda bedre?
Festivalopplevelser Brukerperspektiv på festival.
Egenvurdering av økonomisk stønad og råd og veiledning til unge mellom 17 og 23 år Laholmen 16. juni 2016 Nina Westby Evensen.
Kunnskapssenterets årskonferanse i Trondheim 13. september 2007 Er helsetjenesten kunnskapsbasert? 604 millioner kroner til sykmeldte – hvorfor? Steinar.
HORDALAND RYTTERKRETS
Såkornprosjekt 2016, erfaringer og resultater
Hvem er dummest? Eventyr fra Thailand.
Evaluering av «MUSIT Ny IT-arkitektur»
Nett og kommunikasjon Flere studenter på utveksling
Velkommen til foreldremøte På 1. trinn
Utskrift av presentasjonen:

PROSJEKT FREDAGSKAFFE

GRUPPEMEDLEMMER Marit Lein Linda Leirvik Jongkol Halvorsen Lilibeth Edaga Veronica B. Eriksen

INTRODUKSJON Vi jobber på Levanger Bo- og Aktivitetsenter. Der hadde vi en tradisjon med fredagskaffe og vinlotteri tidligere. Dette har blitt mer eller mindre borte, uvisst av hvilken grunn. Gjennom deltagelse i medarbeiderskap, fant vi ut at vi ville få i gang dette igjen.

Mål Vi ønsker en trivelig avslutning på ei travel arbeidsuke. På lang sikt håper vi dette blir en rutine, og en kjærkommen avkobling, der også nattevakter, sykmeldte og de i permisjon kan komme.

ORGANISERING Satte opp ei liste utfra turnus på hvem som skal ordne med kaffebrød. Skrev ned noen enkle retningslinjer for hvordan fredagskaffen utføres. Den som vinner, kjøper vin/gave til maks 80kr. Ordnet med en økonomiansvarlig. En har ansvar for å skrive påminnelse i dagboka. Vi ønsket også å ”pusse opp” pausekroken vår.

”OPPUSSING” Søkte om midler til å kjøpe duker, lysestaker, lys, servietter, blomster og loddbøker. Dette fikk vi. To i gruppa dro på handletur. Sendt søknad til Samarbeidsutvalget om ny sofa, gardiner og en sjenk.

RESULTAT Har kommet i gang, men det er for tidlig å si noe om dette vil bli en trivselsfaktor og en rutine. Vår gruppe føler vi har lagt forholdene til rette for at det skal fungere. Har også fått positive tilbakemeldinger fra våre kollegaer på både ”oppussinga” og at vi har tatt initiativet til å få i gang fredagskaffen.

OPPFØLGING Alle i gruppa har ansvar for å oppdatere ”turnus” for kaffebrød. Hele arbeidsgruppa skal være med på å bestemme hva pengene fra loddsalget skal brukes til, fortrinnsvis andre sosiale aktiviteter.